Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

buna fetele

Ce vreme placuta de iesit dupa masa!
Am facut curat in toata casa si pe balcon, am spalat vreo 3 masini, acum ies cu fata si ma intorc sa calc...parca altfel merg lucrurile de cand nu mai e caldura aia infernala.

Nana vai cat te inteleg! Asa eram si eu cu Mirci nu l-am putut lasa o clipa singurel, bine ca nu statea nici el, dar si 1/2 de ora daca statea in patul lui imi faceam 1000 de griji: ca sa nu-i fie frig/cald, ca sa nu se sufoce, ca sa nu etc.. si acum sunt la fel...daca il lasam nitel la bunici, desi suntem cu Ilinca mi se pare ca sunt o tradatoare...iar fara ei chiar nu am nici un rost!
Sa vezi la intarcat ce tragedie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Am activat Pm, sper sa mearga, va rog sa-mi dat si linku unde sa ma loghez. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

AliBu sunt niste fete super la aspirante.Mai arunc si eu cate un ochi din cand in cand pe acolo,am o prietena ce este aspiranta pana in maduva oaselor si astept cu sufletul la gura vesti bune de la ea

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Stiu ca sunt minunate si m-au primit cu multa caldura ca si voi, dar eu le cam grabesc la odisee doar am ajuns eu ce naiba sa plece ele mai repede sa imi faca loc ca au stat prea mult pe la aspirante

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Hello pe ziua de azi
Nana, stomacul nu m-a mai durut deloc de la nastere, dar saptamana trecuta, cand am sosit din RO, a inceput criza de toamna combinata si cu temperaturi mult mai scazute si cu Cerazette care mi-au facut probleme. Dar durerile au trecut cu 2 Zantac si 2 metoclopramid. Cat despre sot si copil, eu o culc de la inceput in patutul ei, dimineata la 7 o transfer la noi pana pe la 9 ca sa frasuie prea mult si vreau sa mai prind si eu un pic de somn. Doarme ff bine la ea in pat si eu nu stau cu grija sa nu ma urc pe ea sau sotul.
Cunosc persoane al caror copil culcat cu ei in pat nu a vrut sa mai doarma altfel, doar cu mama, sotul a devenit din ce in ce mai frustrat pana a ajuns indiferent, iar copilul si la 9 ani tot cu mama in pat era. Va dau doar un exemplu si consider ca fiecare mama face cum crede ea mai bine cu puiul ei.
Cat despre caciulita, e bine de stiut ca 78% din caldura corpului se pierde prin crestetul capului, deci prefer noaptea, cand functiile sunt incetinite, sa ii pun o caciulita subtire. Afara, cum acum sunt 17 grade la noi, desigur are tot timpul ceva in cap. Dealtfel Evelyne e prietena cu tot ce ii sta pe cap, asa ca nu am probleme.
Mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban
p.s. Editez: iar in privinta protejarii somnului sotului, eu am decis ca nu trebuie sa-l menajez prea mult (desi munceste pe santier, 6 zile din 7, 12 ore/zi), ca doar nu e el rege si eu sclava in slujba fetelor... A participat la conceperea mazarichilor, sa participe si la cresterea si ingrijirea lor! Sa-l vedeti ce mai schimba la scutece seara... si ce frumos se descurca cu absolut orice tine de ingrijirea lor... As putea pleca linistita de acasa (si am si plecat ), fara griji ca nu s-ar descurca cateva ore sau o zi, singur cu ele.

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Aici sunt perfect de acord in ceea ce priveste sotii - si eu gandesc la fel, copiii nu sunt numai ai mei, nu i-am facut singura , cu toate ca recunosc ca uneori mi se face mila de el cand il vad cat e de obosit .
Dar eu cred ca noi avand gemeni ii implicam mai mult pe soti ca nu ne putem ocupa singure intotdeauna.
Si al meu de cand am sosit din spital a invatat sa faca in fiecare zi cate ceva pana am ajuns ca acum stie sa faca tot ce fac si eu, de la schimbat, hranit, baita pana la jocuri, exercitii, cantecele, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Gata, in sfarsit am ajuns si eu pe contul nou si corect de pe webshots...
A trebuit sa sterg bookmark-urile celorlalte doua conturi si sa intru din nou, nu stiu de ce inainte ma redirectiona tot pe contul vechi, desi puneam parola noua...

Mersi, Nana!

O sa pun si eu imediat niste poze cu mazarichile, dar cred ca intai fug cu ele afara o ora-doua, cat nu se face iar frig...

Apropos de imbracat copiii, eu le tin pe fete - la 22-23 grade, cu un body stil maieu sau maneca scurta, peste care le dau un body intreg cu maneca lunga si picioare intregi (din acelea subtiri, de bumbacel), iar peste el le mai pun o pereche de panlatonasi de casa, cu o bluzita de casa si botosei... Deci, in total, un rand fara maneci si doua randuri cu maneca lunga... Caciulite nu le pun decat afara, acum, de cand e rece, insa si in casa si afara mereu au mainile, piciorusele si obrajii reci... Sunt friguroase ca mine, desi nici vara nu ne place deloc-deloc si am suferit toate 3 de caldura ca si cainii! Trebuie sa ne mutam intr-o tara unde sa fie mereu primavara si toamna...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui murica

Cunosc persoane al caror copil culcat cu ei in pat nu a vrut sa mai doarma altfel, doar cu mama, sotul a devenit din ce in ce mai frustrat pana a ajuns indiferent, iar copilul si la 9 ani tot cu mama in pat era. Va dau doar un exemplu si consider ca fiecare mama face cum crede ea mai bine cu puiul ei.
Murica, mami fericita de Evelyne-Maria (22 aprilie 2010)

Nasa noastra de cununie a facut si ea greseala sa il culce pe baiat cu ea si acum el are 18 ani si dorm le fel, ceea ce mie mi se pare de-a dreptul aberant si incestuos.

Mergi la inceput

In ceea ce priveste sentimentele tale Nana cred ca ti-e greu si nu mi se pare deloc anormal ce ai povestit.
Dar de la nastere si pana la 2 luni cand s-a imbolnavit tot in pat cu voi a dormit ?

Oricum, daca te hotarasti sa o muti in patul ei trebuie sa te decizi acum pana e mai micuta, pe urma va fi prea tarziu.
Si nu trebuie sa simti ca o tradezi sau ca o instrainezi pt. ca daca ea doarme totusi singura in patutul ei inseamna ca ii place si ii este bine.

Eu din prima zi i-am culcat in patuturile lor si in camera separata si chiar mi-e frica daca o sa mergem in concediu sa nu se invete cu noi in camera si sa nu mai vrea sa doarma acasa separat.
Facand asta din prima zi nu mi-a fost deloc mila ca am luat-o ca pe ceva absolut normal.
Nu stiu daca as fi avut doar unul cum as fi procedat, dar ma bucur ca sunt 2 si deja de 2 luni sunt f. cuminti noaptea, nu se trezesc deloc si dorm legat de pe la ora 23 - 24 pana dimineata pe la 8.30 - 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Multumesc Nana de PM. Functioneaza. Admirat pui dragalasi si grasunei si distrat tare la comentarii. In curand ne prezentam si noi, doar putin timp sa avem.
Carla, vino la Luxemburg, aici e tot primavara si toamna, bineinteles mai rece sau mai calda, dar vara tine 2 zile cu 25-28 de grade . Si noi ne-am topit de caldura in august in RO la 36-39 de grade. Bebitza mea avea continuu 37,5-37,7 temperatura. Si acum temperatura ei este peste 37, oare trebuie sa ma ingrijorez? Nu are alte simptome si nici dintii se pare ca nu apar. Oricum maine sper sa ne lamurim la pediatru.
Bubu, 18 ani cu mama in pat e deja prea mult. Dar tata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetele

emma sta pe burta si se uita la desene animate hipnotizata de parca ar intelege ceva...cand oboseste pune capul jos da tot cu ochii la tv
in legatura cu imbracatul in casa eu o tin intr-un body cu maneca luna pe deasupra un tricou si pantalonasi cu talpa iar daca are picioarele reci ii pun pe dedesubt sosetele....caciulita i-o pun dupa baie timp de o ora cat se incalzeste dupa care i-o dau jos....mai greu e afara ca nu prea stiu cum s-o imbrac si i-au dupa mine o geanta de hainute si daca are manutele reci o mai imbrac cu cate ceva,oricum s-a invatat la peste 30grade si acum e cam friguroasa

eu o culc in patutul ei de cand s-a nascut,am dormit impreuna vreo 2 sapt cat a fost canicula pt ca dadeam drumul la AC dar dup-aia am transferat-o la locul ei,mi-a fost un pic greu ca ma obisnuisem cu ea,cum vedeam ca se foieste si isi baga degetul in gura ii dadeam biberonul papa si adormea la loc....acuma o aud doar cand plange si cat fac bibe ea scanceste....nici noi nu stam pe roze cu love life dar macar dormim impreuna,ne tinem in brate si nu se simte exclus...incetul cu incetul sunt convinsa ca o sa revenim la normal in privinta asta
am citit ce a scris nana si ma simt cam vinovata pt ca pe mine nu m-a incercat niciodata vreun sentiment de vinovatie ca o las in patut singurica....oare nu am instincte materne atat de puternice?si nici nu stau toata ziua sa ma joc cu ea,o mai las si singurica sa se zgaiasca la jucarii,sau cu ochii pe pereti iar eu sa-mi vad de ale mele
gata m-am intins prea mult,ma duc sa fac gentuta sa iesim afara
va pup

Mergi la inceput