Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
nikolett2445 spune:
Nana e normal ce ti se intampla,tre sa ti situatia sub control oricum,mi-au dat lacrimile si am ras pt ca prin asta am trecut si eu cu baiatul cand era mic,acum e mare obraznic,ne certam des,contrazicem intodeauna cand ii spun nu ,face cum vrea el,nu mai ridica capacul la wc,ma urmareste sa vada daca il observ.....si multe altele ar mai putea continua,abia astept sa-l trimit la gradinita luni
NIKOL
ANTONIA MARIA(06 MAI 2010) si DAVID(15 MAI 2006)
cris_09 spune:
.Nana te inteleg,desi eu l-am culcat pe Sebi de la bun inceput la el in patut,sentimentul de abandonare mi-a aparut si mie cand am plecat prima oara de acasa fara el.Ma gandeam tot timpul la el ce face,ma simteam vinovata ca am plecat sa ma distrez(am fost la nunta cumnatei mele) si poate el plange acasa.
Acum mi-am revenit,stiind ca e pe maini bune,cu mama care il iubeste aproape la fel de mult ca mine.
La tine e cu totul altceva,nu sunt eu prea experimentata,dar zic ca nu ai de ce sa te simti vinovata,trebuie sa fii si mama si sotie si femeie;daca nu in acelasi timp macar pe rand
Iar cu gradi,e inevitabil sa nu o dragalasesti,dar va trebui sa o inveti si in colectiv,sa nu depinda tot timpul de tine.
Offffff,plange...sper sa revin
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?
nikolett2445 spune:
iesim in parc la Pitesti e soare 24 grade
NIKOL
ANTONIA MARIA(06 MAI 2010) si DAVID(15 MAI 2006)
ioana1234 spune:
Buna dimi..:)
Am si eu timp de o cafeluta dupa ce puiul a adomit in leagan certandu-se cu animalutele ce se invart deasupra ( eram gata gata sa-l scot de acolo in ideea ca era cam prea nervos , dar a adormit saracutul:)...
Flory, Oanarus, madamar arturicii multumesc de sfaturi ...Victoras e mai bine ,si-a revenit cu scaunul dar nu de tot, nu am oprit alaptarea, i-am dat ceai de menta si cate un plic de biotics, si apoi baby drink ( e singurul care-l suporta, dar am vazut ca ii prieste si la stomacel. Cu raceala suntem binisor mai avem mucisori dar nu foarte multi ca la inceput, cat despre Batista bebelusului si eu cred ca e cea mai tare inventie, nu stiu cum scoteau inaite mucisorii dar acum e super, nu e chiar asa groaznic pt el ( a cam plans pt ca a avut multi si a durat cam mult operatiunea si s-a enervat ) si acuma cand aude aspiratorul face niste ochi asa mari...:) e simpatic foc..
Flory chiar aseara a venit socrela la baie si cand l-am imbracat m-a intrebat : dar caciula nu ii dai? ....nu....nici macar dupa baie"?!!?
Erau 24 grade in camera si parutul lui uscat cu prosopelul.... eu nu i-am mai dat caciula in casa de la 3 saptamani .
va pup
zguby77 spune:
fetelor tot nu am aflat, exista vreun blog sau ceva cu pozele la babicii nascuti in mai-iunie? asa am dedus din mesajele precedente, scuzati insistenta
Jocurban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanarus Carla, Murica, oare aveti salvate linkurile la bookmark?! Si eu la fel am patit,dar m-am logat din nou la fiecare cont si merge! Sper ca m-am exprimat corect si ati inteles ce-am vrut sa zic! Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010) www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
Da, aveam linkurile in bookmark... o sa le sterg si ma voi reloga cu noua parola.
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zguby77 fetelor tot nu am aflat, exista vreun blog sau ceva cu pozele la babicii nascuti in mai-iunie? asa am dedus din mesajele precedente, scuzati insistenta |
daca vrei sa pui si tu pozici cu voi, du-te la pagina de profil si activeaza-ti mesajele private (PM), ca sa poti primi user si parola .
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
ioana1234 spune:
nana ...te inteleg perfect:) si eu trec prin faze asemanatoare ....
Cand doarme puiutu in patut la el si eu nu am somn, ma gandesc cum l-as lua in brate si la smotoci si l-a pupa si m-as juca cu el si ...doamne ce i-as mai face....
tati nu mai doarme cu noi din a 2-a luna, e destul de greu pentru el, a 2 a zi merge la lucru si e agent vanzari si trebuie sa si conduca si e destul de obositor si pt el dar si pt mine. Victor doarmne la el in patut, dar cand se trezeste sa pape mai spre dimineata pe la 4, sau 5 atunci are si cheful cel mai mare de joaca si chiuie si rade si da din picioruse ...si atunci in pun langa mine in pat si povestim si gangurim.....=> no sleep pt tati. Eu fac galagie cand se trezeste sa pape, aprind tv=ul , caci am eu impresia ca asa nu voi adormi cu el in brate ....
Mai vine si tati si doarme cu noi( ai rar ce-i drept, sambata), atunci si eu sunt in culmea fericirii ca dorm intre baietii mei ,dar cand se trezzeste puiu mic ma incearca o multime de sentimente ( de cand am ramas insarcinata am experimentat mai multe trairi decat pana la varsta asta) ....daca cel mic plange sau ceva nu-i convine incerc sa-l fac sa nu faca galagie pt ca imi pare rau sa-l trezesc pe tati, apoi ma enervez ca trebuie sa controlez puiul mic pt ca el trebuie sa doarma, apoi cand in sf. adaorme cel mic si vreau si eu sa dorm ca nu mai pot de somn tati sforaie si nu se da nicicum miscat pe partea cealalta....) ... cat despre love life, ne mai dam intalnire la el in camera dupa ce adoarme Victoru, si suntem cu monitoru dupa noi sa-l auzim in caz de ceva( i-am zis ca asta e cel mai aproape de un manage a 3 trois de care va avea parte. ...:)
ioana1234 spune:
Are cineva revista mami pe luna august? ca eu am pierdut-o si m-au sunat ca am castigat nush ce set de la chi cco si nu stiu despre ce e vb.
Jocurban spune:
Buna dimineata si de la noi, desi peste 9 minute se face pranzul...
Printre doua-trei chiuituri ale mazarichilor si ture de spalat la masina, am vrut sa scriu si eu cateva randuri pe forum si de la 9 dimineata n-am apucat...
Nana, imi pare rau ca treci prina semenea stari... dar cred ca tot raul e spre bine, chiar daca acum - in primele zile - iti e foarte greu... Nu-mi permit sa critic cu nimic alegerea unor mamici de a-si tine puiutul langa ele, insa ce castigi pe o parte risti sa pierzi pe cealalta... Cum ai spus chiar tu, instrainarea de sot poate fi periculoasa (nu e cazul la voi, dar sunt acele cupluri care nu mai dorm cu anii impreuna si, am mai zis eu, din parteneri de viata devin doar parinti si atat), iar daca vrei si un alt motiv pentru a pune copilul in patut, gandeste-te ca oricum ai intreaga zi la dispozitiei sa o iubesti si sa o dragalesti pe Adelina, macar noaptea las-o sa "respire" singurica...
Nu vreau sa creez nicio polemica pe marginea subiectului, pentru ca stiu ca multe mame considera ca nimic nu e mai important decat sa-ti iubesti neconditionat puiul si sa-i arati mereu acest lucru, zi si noapte, asta insemnand si a dormi cu el lipit de tine...
Eu de la inceput am culcat mazarichile in patuturile lor, seara adorm singurele, in 2-3 minute, cu noi zambindu-le si pupandu-le pe frunte pana inchid ochisorii, noaptea eu ma tot ridic din pat sa le verific, sa le acopar, insa le vad mereu dormind frumos, relaxate, pe salteluta lor dreapta, fara sa le trag eu asternuturile sau patura in cap etc... Cred ca e mai confortabil asa pentru toata lumea. Iar sotul meu, din pacate, are somnul atat de greu (din cauza oboselii de la job), ca n-ar simti nici daca ar dormi pe cioburi, deci nici vorba sa fie fetele in siguranta cu el in pat... Dar asa, dupa 10 seara, cand adorm ele, am timp si spatiu sa fiu si femeie, si sotie si ce vreu eu... pana ne ia somnul si pe noi.
Ziua obisnuiam sa stau cu ele in patul mare incontinuu, sa ne jucam, sa atipim/dormim impreuna, insa de cateva saptamani am decis sa le culc si ziua in patuturile lor, din motive de securitate... azi-maine se vor rostogoli prin tot patul si nu vreau sa am surprize neplacute, in acest fel reusesc si eu sa ma invat linistita prin casa cat ele dorm... E un aspect important, zic eu...
Oricum, indiferent de decizie, iti urez succes si sper sa fii impacata cu situatia, sa va fie bine tuturor...
p.s. Editez: iar in privinta protejarii somnului sotului, eu am decis ca nu trebuie sa-l menajez prea mult (desi munceste pe santier, 6 zile din 7, 12 ore/zi), ca doar nu e el rege si eu sclava in slujba fetelor... A participat la conceperea mazarichilor, sa participe si la cresterea si ingrijirea lor! Sa-l vedeti ce mai schimba la scutece seara... si ce frumos se descurca cu absolut orice tine de ingrijirea lor... As putea pleca linistita de acasa (si am si plecat ), fara griji ca nu s-ar descurca cateva ore sau o zi, singur cu ele.
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor