Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 5 *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

haideti un pic la vorba!!!
pacat ca nu poate dormi acolo Tudor. dar el inca mai doarme? ce bine!!! Oana nu mai vrea.
am vesti buneeee, hai scrieti cate un cuvintel...
Crina, esti ok, ce mai faci? unde esti? restul fetelor???
weekend placut, pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!

Scuzati disparitia. Suntem bine, sanatosi si foarte ocupati. Am avut o saptamana plina. Joi a fost ziua mea, ieri am botezat o fetita mica, mica si dulce foc. Azi am fost la petrecerea de dupa botez. Restul zilelor saptamanii le-am avut pline cu servici, gradinita, cumparaturi, pregatiri. Am avut insa o saptamana minunata.

Andreea, cati copii sunt in grupa de nu au loc de somn toti?

Anca, cum esti cu moralul?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura,la multi ani. sa fii sanatoasa!!! sa va traiasca finuta. fugi la sport, dna, ce cauti pe net eu si ieri am prestat si o sa fac si azi o ora
mersic de intrebare sunt fff. bine: termin joi si incep vineri alt job( tot in acelasi domeniu care imi place mult). am mai avut 2 oferte in fara de asta. si voi lucra cu inca 2 baieti de la job-ul vechi si iar cu mr sotz
asa ca dau party, serviti, am tot ce va doreste inima.
am multa treaba azi, printre care si stat cat pot de mult cu dra mea.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Laura, la multi ani! Sa fii sanatoasa.
Ema, felicitari! Foarte buna vestea pe criza asta.

Nu stiu exact cati copii sunt in grupa. Clasa lor e cea mai mica din gradinita. Nu mai doarme la pranz de la 3 ani, decat in cazuri exceptionale, dar speram sa ramana acolo si poate acolo ar domi. Tare aiurea imi e cu luatul la pranz, ii stric programul si celei mici.
Oricum acum a racit si sta toata ziua acasa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Din “meniurile” copiilor am realizat ca si noi stam la fel, ba chiar m-am linistit un pic ca Remus nu e singurul fussy la mancare si nu ma mai oftic ca nu e carnivor.
Adaug la lista de subiecte – ce carticele cititi la culcare? Faceti proiecte acasa cu ei (lipit, decupat, mate simpla)?

Pentru fetele care au tinut topicul acesta viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Va salut si eu si va doresc toate cele bune, in curand sper sa am si eu mai mult timp si atunci sa vin sa dau si eu rapoarte, daca nu zilnice, macar saptamanale

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

o stea logostea...

Mergi la inceput

va salut rapid, timpul meu este ff scurt.
multu' andreeea. e super la munca, f relaxati cu totii.
pup, roxanuta, marami
da, carti nani, da, arts&crafts home. sper sa revin cu detalii.
si toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Cateva poze de la botezul unde am fost nasi:
http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/Noi?authkey=Gv1sRgCIfEjcjhiMPVyQE#5521484205546120258

Noi suntem bine, sanatosi si voiosi. Facem si noi diverse acasa (pictam, coloram, lipim, decupam, 'platinam', facem jocuri de persipcacitate de prin reviste etc). Seara citim obligatoriu povesti (adica eu citesc), preferata lor de vreun an de zile fiind aceasta carte:
http://www.buybooks.ro/978-973-675-443-2.html

Anca, ma bucur ca e bine acum

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Laura, foarte frumoase pozele de la botez. Sunteti o familie frumoasa. Imi place in special de Rares ca-i tare mandru.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare! Ce mai faceti? Iar cade subiectul in lancezeala? Haideti la povestit.
Am recuperat si eu din urma. Eu sunt tare prinsa cu multe, dar banuiti si voi cum e cu 3 . E frumos, va dau eu putin curaj daca vreti sa mai faceti bb . Eu l-as face si pe al patrulea daca n-ar fi probleme.

Sa va povestesc si eu de mandruta mea:
-Preferinte culinare: mananca de toate intr-o saptamana, cu mare placere lactatele, ouale si fructele, carnita asa si-asa, mananca peste, legume putin mai greu, prefera salatele si garniturile, nu mancarea gatita. Dulciurile le restrictionez, le mai fac in casa ce vor.
-Raraita nu e, pe "R" il spune de la 2 ani si ceva, nici nu vorbea atunci . Il pronunta putin ciudat pe "S" si "T,", cu limba putin printre dinti , sper sa se corecteze in curand. Nu se aude decat daca esti f. atent.
-de masurat o voi masura azi, n-am mai facut-o in ultima vreme dar se vede ca s-a inaltat, i s-au scurtat toti pantalonii . Are 17.5 kg. Unde or fi, nu stiu, ca e subtirica si delicata .
-adoarme singura de cand era bebe, recunosc ca eu nu stiu ce-i ala copil care nu adoarme singur . Ea doarme cu Andrei, seara facem baita, mancam, ne spalam pe dinti, spunem rugaciunea, uneori citim ceva (nu vor mereu) si apoi nani. Uneori se mai harjonesc 10-15 min, dar de cele mai multe ori adorm imediat. Bebe mic la fel, baita, alaptat si nani. La pranz dorm toti 3. Iulia mai sare uneori peste somnul de pranz, insa rar de tot, inca are nevoie de somn si nu rezista toata ziua.
-Lapte bea cu mare placere, simplu sau in orice combinatie.

Am reusit sa-i facem si transferul la o gradinita mai apropiata, pe jos nu putem ajunge, e mult de mers, dar cu masina facem 10-15 min. Nu au avut loc liber decat la grupa pregatitoare. Mi-a fost teama la inceput insa educatoarea spune ca se descurca. Pe de o parte e bine, ea are nevoie sa fie motivata.
Stie multe cantecele, poezii nu prea vrea sa invete dar n-am de ce sa insist. Cunoaste tot alfabetul (literele mari de tipar, mai greu cu  si à - nu-mi ies diacriticele pe forum), scrie literele de tipar, numele ei si alte cateva cuvinte. Numara pana la 100 fara sa greseasca, face adunari pana la 10 si scaderi pana la 5 (numai concret, ceva de genul: am 2 mere, daca tati imi mai da 3, cate voi avea? si apoi numara pe degete ).
Inca nu stiu cum vom face cu scoala, trebuie sa ne gandim relativ repede, aici se vor face in curand inscrierile oficiale in anul scolar 2011-2012. Si nu stiu daca va fi pregatita pt. scoala. Inca mi se pare mica .
In cel mai rau caz va mai face grupa pregatitoare inca o data, asta sa fie baiul...

O luam la 12 de la gradinita, din acelasi motiv ca si Andreea: n-au paturi suficiente. Optionale facem engleza si dans. Mie imi pare ca sunt bani dati aiurea, nu prea vad progresele.
In curand se deschide un sediu al unei scoli de balet pe langa noi si as vrea sa o duc, ii place tare mult, a fost la cateva sedinte pana acum in alta parte, f. departe de noi.
Si inot avem relativ aproape, trebuie sa merg sa vedem care sunt conditiile pt. copii.

Alte activitati nu avem, prefer sa o las sa se joace cat poate de mult. Arts&craft facem si noi o gramada.
Cand va incepe scoala as vrea sa invete sa cante la un instrument (cred ca pian), ori ceva lectii de canto (are voce, ureche, dar n-as vrea sa cante decat de hobby). Mai vedem.

Va las acum, sper sa ne reauzim in curand .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput