Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 5 *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna dimineata,
serviti o cafea/ceai, hai sa ajungem la pag 10
hai cu impresii de scolari si gradi!
noi suntem in spt 3 de preschool, vad ca nu inca orarul stabilit, sportul nu l-au facut deloc.
am mesterit ieri si tricoul de desen al Oanei. lor li se cere un tricou de adult pt ca sa se imbrace cu el la orele de desen, arts& crafts pe care il tine teacher la scoala si la sf anului il arunca. anul asta am avut alb. si pt era prea simplu am desenat cu carioci waterproof chestiute dragute( inimoara, gargarita, floricica, pe care ea le-a colorat) si am scris si numele ei. ea a desenat si un cap de matza. a fost fun
va doresc o zi frumoasa!

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata
La noi a fost ok, se vede ca sunt mari de acum. Am inceput fara nici un prostest, nici o maraiala. Bianca striga la Rares sa iasa mai repede pe usa ca ii e foame si nu vrea sa piarda micul dejun

Oana, tare interesant ce povestesti tu ca face Oani acolo.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, ce tare e Bianca si eu sunt happy per ansamblu de ceea ce fac la pre-school. o sa va pun link: cartile& activity books.
insa mi-ar placea sa stiu ce se face si in RO si nu numai. asa ca scrieti, nu va rusinati
Laura, imi esti datoare cu un miel, ca m-ai botezat. pt ca sunt vegetariana, accept un peste, dar mare cat un miel, nu-mi veni cu o hamsie/sardina
nu o sa ma supar totusi pt ca sunt invatata sa ma cheme rudele Oana(asa o cheama pe sora mea iubita care e si cea mai buna prietena a mea din lumea asta). eu am tot nume scurt: Anca. si toti din fam noastra ne zic invers( chiar si cunostinte comune& friends), de multe ori. numai mama nu.
pupi

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si la noi un inceput bun la gradi. Tudor abia astepta sa inceapa. Iar acasa a fost foarte liniste doar cu nazdravana mica.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Cu gandul la Oana ta, ti-am zis si tie Oana. Dau un miel din soia

Astept si eu cu interes sedinta organizaotrica de inceput. Azi dimineata nu am apucat sa vb nimic cu educatoarea. Era asa o nebunie de copii si parinti (clasa lor e anul asta langa cea cu piticii de grupa mica si erau inghesuiti parintii toti pe acolo, nu se dadeau dusi de langa cei mici). Prima chestie pe care am constatat-o a fost cresterea taxei pe care o dam la gradi .. cu vreo 40%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, gradinari si gradinarite, plus mamicile aferente!

Tonia e varza dupa 4 zile de cresa!Vroza cu wheezing, febra si tot tacamul!
Dari inca e la gradi, tre sa ma duc s-o iau acum!

Mult succes tuturor copilasilor in noul an "scolar"!

Laura, cat palteai la gradi si cat e acum?
Eu n-am apucat sa trec pe la directoare.....era o coada imensa, si de contributia pentru masa si optionale nu scria pe nicaieri!

Anul trecut la noi era 9 lei /zi masa si 36 ron/optional de 2 ori/saptamana.

Pupicei!
MA duc sa-mi recuperez zana cea mare!

Mergi la inceput

Sanatate multa Toniei! ooo, deja viroza? Offf, mica!

Anul trecut plateam cam 310-330 pt amandoi pe luna (era parca 7,5 lei/zi). Acum am vazut afis cu 120 lei pt septembrie, adica pt 2 saptamani. Deci la noi o sa sara pe la 450-480 lei pt amandoi. Optional anul trecut au avut engleza. Plateam la ora si ne ajungea vreo 15-18 lei pt fiecare, in functie de cate ore reuseau sa faca. Anul asta posibil sa le mai bage un optional. Ramane de vazut.

Mergi la inceput

Sanatate Toniei!
pre-school e gratis. anul trecut am platit 70 euro fondul scolii, dar anul asta nu imi mai permit. mai ales ca daca ai 2,3 copii la scoala tot 70 platesti. bine ca suma nu e impusa, e sugerata, dar nu esti obligat sa dai un leu. o sa dau si eu 30, ca atat se da la alte scoli. apoi daca mai ai 2 copii la aceeasi sc. 35. azi am platit si asigurarea pe perioada a 24 ore pt Oani, 8 euro.
cartile& co: 100, plus hainele de scoala( camasa alba, ciorapi rosii, tricouri polo de sport), pantofi negri scoala, adidasi sport, geaca ploaie, cravata, fusta, trening-ul de sport si rucsacul le mai are de anul trecut.
noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

vreau pe pag 7.
sa dormiti bine, melodia preferata a fetei mele cand era in burtica. melodie la care a reactionat cand era bb( se linistea cu ea) si ii place pana in momentul de fata:

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

am zis pag 7!!!

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput