Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 5 *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Anis, 4 dinti?!!!
emaimee, 2 dinti??

Lui Remus nu i se misca nici unul!!

Yasmari pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Buna dimineata la toate mamicile!

"La multi ani!" tuturor de 8 Martie!
Sa va fie ziua frumoasa, senina si plina de bucurii si iubire !!! Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni iar, primavara sa va inunde sufletul cu parfumul tuturor florilor sale. "La multi ani!" !

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

O primavara cu soare si luuunga tuturor mamicilor !

roxanuta - multumesc pentru precizare, Zana Maseluta vine cu daruri la schimb si ia pentru colectie fiecare dintisor ... spre incantarea Crinei, care de nerabdare si-a smuls singura primul dintisor ce se mai tinea putin ...

Am si eu cateva nelamuriri, tot legat de schimbatul dintisorilor, daca ma puteti ajuta cu ceva din experienta voastra:
- este normal ca eruptia noilor dinti sa fie insotita de febra ? ... ca atunci la dintisorii de lapte ...
- dintisorii noi au iesit in spatele celor vechi, cam la 2 mm, nu "sub" cei vechi, nu pe fostele radacini, ati observat asta la copilasii vostri ? este cazul sa consult un stomatolog ?

... pana acum ne-au cazut doar 2 incisivi din fata jos, dar se plange de dureri suparatoare in spatele incisivilor de sus, desi acestia inca nu se misca ...

... nu ma asteptam sa trecem si acum prin aceleasi "peripetii" ca atunci cand i-au iesit dintisorii de lapte ...

Toate bune, va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

poze proaspete:
http://family.webshots.com/album/579921018pMowmy

hai la barfa ca imi iau catrafusele si plec!!!

Mergi la inceput

Ema, multumim frumos pt. pozici . Ati avut o sarbatoare faina de sf. Patrick . "La multi ani!" Irlanda !

Noi, nu prea avem ce povesti... toate-s vechi si cam la fel... saptamana viitoare o sa avem oleaca de vanzoleala cu niste analize de facut poznasului si... cam atat nou ... in rest, la gradinita, pe acasa, pe afara in plimbari, etc., etc.,... si gata ...

Va doresc tuturor o duminica cat mai frumoasa si cat mai relaxanta !

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

multumesc mult.
hai la vorba mamici!!!
manuela, poate are carii, ar fi bine sa mergeti la dr stomatolog si va lamureste cu totul si atunci nu mai ai nici un dubiu.
m-am topait/jucat, mers pe jos, sport cu dra vreo 2 ore, am obosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele

Ema, merci de urarea de dincolo...

Dupa accidentul sufeit in Italia la ski, cand a intrat italianca in mine...m-am ales cu problema la genunchi.S-a dovedit a fi rupt ligamentul incrucisat colateral, prin urmare am facut operatia miercuri in Romania, asta fiindca unchiul sotului e medic ortoped si cunoaste tot ce misca pe domeniu.
Sincer am ramas f placut surprinsa ca intr-un spital de sta, am vazut atatea lucruri bune si apparate si tehnci...etc...masca...mi s-a facut o tehnica practica si in Austria, Franta, cu putine cicatrici..etc..super multumita..

Numai ca doareeeeeeeeeee ca naiba..plus ca recuperare inseamna vreo 2 luni de mers in carje si multa fizioterapie..daca nu ar durea atata ar fi perfect.

Sunt inca in spital, fetele sunt in Spania..mor de dorul lor....cand mi s da acordul..ma urc in sscaun cu rotile si direct pe aeroport..serios..sper sa pot pleca sapt asta.
pupici

Mergi la inceput

'Neata mamici!

Anis, multa, multa sanatate si recuperare rapida ! Of, nasol tare cu durerile pe care le ai... multa putere si rabdare sa ai, ca sa le faci fata si mult succes, ca sa ajungi cat mai degraba la cele trei zanisoare ale tale !

O zi frumoasa si o saptamana buna si linistita tuturor mamicilor !

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Buna mamici,

emaaimee - foarte frumoase pozele ! am admirat-o pe Oana, naltuta si cu niste ochisoriii ... mai ma documentez si eu cum pot atasa poze aici
... am consultat un stomatolog pana la urma si ne-a confirmat ca unii copii pot avea febra la eruptia noilor dintisori, chiar si la cei definitivi, depinde de copii, asa ca mai m-am linistit; iar "aranjarea" noilor incisivi in spatele celor vechi pare sa fie "linia definitiva" a dentitiei ... dar na, cand nu stii, iti faci probleme ...

anis - multa sanatate si recuperare rapida, sa ajungi cat mai repede la fetitele tale, sunt convinsa ca si lor le e f dor de tine ! ... dar poti sa-mi spui, te rog, care este spitalul de care ai fost asa incantata ? ... din nefericire si eu am umblat mult pe la ortopedie in ultimii ani ...

Asteptam calduraaaa ... si soarele ... si mugurii copacilor !

Mergi la inceput

mersic mult, manuela. daca nu stti cum sa pui poze, da-mi un pm si te ajut
bun de stiut cu dintii ca si eu m-am ingrijorat ca i-au iesit dintii in spatele celor vechi
sunt f busy, dar mai dau un ochi pe aici.
mi-am culcat copilul azi cu o poveste pe super scurt. am ajuns tarziu, am dat o fuga rapida dupa work pe la magazine cu mr meu

va pup

Mergi la inceput