Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 5 *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata mamici!

Tot eu revin pe aici ... chipurile, mi-am mai revenit din "bolit" si am mintea ceva mai limpede ... si fara asa multe lapsus-uri ... Deci, ce vroiam sa zic eu Manuelei... din cate stiu eu, vaccinurile obligatorii (sau/si facultative) nu sunt administrate ca sa elimine contractarea bolii respective ci, ca sa formeze anticorpii adecvati pt. a ajuta persoana (copil, adult...) sa treaca mai usor prin/peste boala respectiva atunci cand o va avea. Uite, chiar azi-dimineata, ne-am intalnit cu o fetita din grupa poznasului meu, care a lipsit de la gradinita 3 saptamani pt. ca avusese rubeola... si nu cred ca aceasta fetita nu facuse vaccinul respectiv pt. ca, pe aici pe la noi, doctorii si parintii se (cam) tin de schema obligatorie... si poznasul le are facute aceste vaccinuri dar, inca nu a facut nici o boala a copilariei (rubeola, varsat de vant, pojar, oreion, etc.) ca sa-ti pot spune din proprie experienta cum e... si anul trecut mi-aduc aminte ca mai fusese un alt caz de rubeola la poznas in grupa... mno, in fine, despre aceste vaccinuri s-a discutat mult pe forum... daca faci o cautare gasesti destule subiecte cu aceasta tema, cu discutii pro si contra ... daca te intereseaza...
Oricum, cum ziceam, nu trebuie sa stai cu frica si grija pt. ca, aceste boli ale copilariei n-ar trebui sa fie un bau-bau asa de mare... parerea mea... si apoi, pediatrul tau sau medicul de familie te va indruma mai bine atunci cand Crina va face una din aceste boli. Daca le va face, cand si cum le va face... ()...
Mno, hai ca te-am barbologit destul ... sper ca azi am fost ceva mai coerenta si ai inteles ceva din explicatiile mele. Numai bine si sa treceti usor peste toate .

O zi frumoasa la toate mamicile si o saptamana faina sa aveti ! Ne mai vedem pe aici ...

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Multumesc Tethys !

Mergi la inceput

Cu placere Manuela .

_

Si pt. ca, momentan, nici eu nu am prea mari noutati de povestit/impartit, va las niste zambete macar:

* Dupa nasterea copilului, am inteles unele lucruri:
- Vocea copilului, care striga, este de trei ori mai puternica decat a trei oameni in varsta.
- Toate lucrurile, care se gasesc in locurile greu de gasit, pot fi gasite totusi in cateva secunde.
- Rujul de buze nu e rau la gust.
- Tubul cu pasta de dinti ajunge pentru vopsirea unui perete si o usa.
- Umbrela nu poate niciodata sa inlocuiasca parasuta.
- Cele mai importante documente se rup cel mai repede.
- In stomac pot incapea 3 portii mari de inghetata, dar nicidecum o farfurioara mica de supa.
- Superglue lipeste intr-adevar totul.
- Pompierii ajung in 10 minute.

* Doi tineri casatoriti trec pe langa o farmacie si vad o oferta la prezervative cu arome, patru la pret de doua, intra si cumpara. Tanara observa ca toate patru au aceeasi aroma si-l trimite pe sot sa schimbe unul.
- Acum avem trei cu aroma de banane si unul cu aroma de citrice, mai schimba unul.
Tanarul se intoarce cu unul cu aroma de ananas.
- Acum avem doua cu aroma de banane si cate unul cu aroma de citrice si ananas, mai schimba unul si gata.
Ajuns la farmacie, farmacistul usor enervat intreaba:
- Voi vreti sa faceti amor sau compot?!?

* Un betiv tipa noaptea pe strada cu o cheie in mana:
- Unde e masina care era infipta in cheia asta...?
Se apropie un gardian:
- Domnule, sunteti beat si deranjati linistea publica.
- Unde e masina care era infipta in cheia asta...?
- Domnule, uitati-va in ce hal sunteti, aveti si slitul desfacut...
Se uita betivul la slit:
- Vai!!!! Unde e Maria?...

* Un cuplu casatorit isi bea cafeaua de dimineata in bucatarie. Pe geam se vede vecina care isi intinde niste rufe la soare.
- Vai, ce rufe murdare are vecina noastra! Mi-e si groaza sa ma gandesc cat o fi de curat in casa la ea daca astea sunt rufe spalate! exclama sotia.
Sotul tace si nu zice nimic. Zilnic se putea vedea vecina care iesea pe balcon ba cu o haina la intins, ba cu o perna la aerisit, si mereu sotia remarca ce mizerabila este vecina si isi tot propunea ca intr-o zi va trece pe la ea si ii va da niste lectii despre curatenie. Intr-o zi, surpriza, vecina intinde la soare niste rufe curate.
- Oare cum de s-a intamplat si minunea asta? Cineva i-o fi facut observatie si probabil ca s-a rusinat... a remarcat sotia.
- Nu, draga mea, a trecut pe la noi mama si a spalat geamurile...

* O blonda la un concurs:

1. Cati ani a tinut razboiul de 100 ani?
a. 116
b. 99
c. 100
d. 150
Blonda se blocheaza.

2. In ce tara a fost descoperita palaria "panameza"?
a. Brazilia
b. Chile
c. Panama
d. Ecuador
Blonda tot blocata.

3. In ce luna sarbatoresc rusii revolutia din octombrie?
a. ianuarie
b. septembrie
c. octombrie
d. noiembrie
Blonda nu s-a deblocat.

4. Care a fost numele regelui George al VI-lea?
a. Albert
b. George
c. Manuell
d. Jonathan
Blonda in cele din urma cere ajutor din public.

5. Dupa ce animal au fost numite Insulele Canare?
a. canar
b. cangur
c. sobolan
d. foca
Blonda pierde dreptul la joc.

P.S. - Daca cumva ai zambit la aceste intrebari, iata si raspunsurile:
1. razboiul de 100 ani a tinut 116 ani (1337-1453).
2. palaria "panameza" a fost descoperita/creeata in Ecuador.
3. revolutia din octombrie se sarbatoreste oficial pe 7 noiembrie.
4. George al VI-lea se numea de fapt Albert. Regele si-a schimbat numele in 1936.
5. insulele Canare si-au primit numele de la foci. In latina numele insulei inseamna "insula Focilor" (=> ciini de mare).
Deci... cu cat esti mai citit/-a decat o blonda?

Numai bine tuturor!

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sper ca va mai aduceti aminte de mine???

Ma primiti inapoi>??? :-)))

Am atatatea sa va povestesc...incep prin a va spune ca am plecat din tara..da cu cei 3 copii...ingrid acum e in Italia la ski....e foarte ambitioasa , uneori e bine asta dar alteori nu..de abia o fac sa inteleaga ca nu trebuie s aisi dea duhul...in orice face

Voi ce faceti?

Mergi la inceput

Ziua buna la toate mamicile !

"La multi ani!" tuturora de 1 Martie!!!

Sa aveti o Primavara frumoasa , cu multa caldura in suflete , plina de dragoste si nenumarate bucurii !!!

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Anis, bine ai revenit pe la noi . Si, deci asa... nu mai sunteti pe aici ... ati emigrat sau ati mers doar in vacanta? Oricum, distractie placuta lui Ingrid la schi (daca mai e pe acolo acum...). Mult succes in toate si numai bine la toti .

Noi... fara prea mari noutati... ... doar ca ninge intr-una pe aici... iar eu vreau caldura si soare dar, mno... asta e... ...

O zi placuta sa aveti!

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Hmmhhh, scuze Anis... abia acum mi-a picat fisa sa ma uit la tara pe care ai trecut-o la profil... tare cap sec mai sunt cateodata... sper ca ati reusit sa va adaptati repede si bine la noua casa ... asteptam cu nerabdare povestile promise ! O imbratisare calda la toata familia si sa aveti parte de foarte mult noroc acolo unde sunteti acum ! Numai bine !

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Anis!!! ce surpriza si ce veste!!!!

Nici nu mai stiu de cand nu te-am vazut pe forum..ce iti fac fetitele? Cum te descurci cu ele (din cate imi amintesc nici in Ro nu aveam prea mult ajutor)?
Sper sa va priasca Spania!!!

@manuelacrina
Zina maseluta ar trebui sa vina la fiecare dinte. Cadoul e simbolic, nu investi prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna, va salut pe toate cu briza de primavara
Oanei i-au cazut 2 dintisori(well, mami i-a scos cu penseta, ii crescuse deja no 1 pe sub dintele care se misca, apoi l-am scos si pe no 2 cand se misca bine de tot sa nu ii mai creasca aiurea), cupila f brave.
m-a provocat Roxanuta cu semnatura ei -normal ca a venit Tooth Fairy
weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

va pup si va multumesc de urari...

Ingrid a schimbat deja al 4-lea dinte....de fiecare data sta cu el pana pica singur..il impinge celalat..:-) e f fricoasa...

Apropo eu sunt zilele astea prin tara fara copii...poate reusim sa ne adunam la o cafeluta,ce ziceti??

Aaa si sunt mai des pe Facebook cu Anis Alina

Mergi la inceput