Profesoara limba germana

Profesoara limba germana | Autor: iubu77

Link direct la acest mesaj

Salutare

Caut si eu o meditatoare pt copil de 4 ani limba germana..Vreau parcatic o ora o ora jumatate de 2-3/ saptamana sa converseze cu fimiu in germana..mai mult joaca dar sa vb numai germana cu el..Daca stie cineva pe cineva a avut sau a auzit..As vrea din toamna sa vina acasa la noi. Si cam care ar fi pretul. Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

edit - mesaj postat de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Salutare

Caut si eu o meditatoare pt copil de 4 ani limba germana..Vreau parcatic o ora o ora jumatate de 2-3/ saptamana sa converseze cu fimiu in germana..mai mult joaca dar sa vb numai germana cu el..Daca stie cineva pe cineva a avut sau a auzit..As vrea din toamna sa vina acasa la noi. Si cam care ar fi pretul. Merci

Buna. Nu stiu germana dar de jumatate de an fac engleza (in stilul in care doresti tu) cu un baietel de 3 ani si 9 luni.
Probabil peste un an si ceva vom incepe si franceza. Merge bine, prinde multe lucruri, e curios, intreaba, repeta dupa mine. Cateodata stau trei sferturi de ora, cateodata o ora, cateodata o ora si jumatate... depinde de dispozitia lui din ziua respectiva. Avem acest program martea sau miercurea seara (o data pe saptamana). Tariful meu e 50 ron pe luna (stau foarte aproape de mamica copilului, suntem si prietene si imi face placere).

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Merci Emilia insa pe mine ma intereseaza pentru germana. De engleza ne ocupam noi...

Astept recomandari pt germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

mamici nu ma poate ajuta nimeni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Poti incerca aici, stiu ca abia s-a deschis, poate ai noroc.

http://www.schrittfuerschritt.ro/

Baietzii mei

Mergi la inceput