Salutare
Caut si eu o meditatoare pt copil de 4 ani limba germana..Vreau parcatic o ora o ora jumatate de 2-3/ saptamana sa converseze cu fimiu in germana..mai mult joaca dar sa vb numai germana cu el..Daca stie cineva pe cineva a avut sau a auzit..As vrea din toamna sa vina acasa la noi. Si cam care ar fi pretul. Merci
| Citat: | ||
citat din mesajul lui emilia.m
Buna. Nu stiu germana dar de jumatate de an fac engleza (in stilul in care doresti tu) cu un baietel de 3 ani si 9 luni. Probabil peste un an si ceva vom incepe si franceza. Merge bine, prinde multe lucruri, e curios, intreaba, repeta dupa mine. Cateodata stau trei sferturi de ora, cateodata o ora, cateodata o ora si jumatate... depinde de dispozitia lui din ziua respectiva. Avem acest program martea sau miercurea seara (o data pe saptamana). Tariful meu e 50 ron pe luna (stau foarte aproape de mamica copilului, suntem si prietene si imi face placere). Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Merci Emilia insa pe mine ma intereseaza pentru germana. De engleza ne ocupam noi...
Astept recomandari pt germana.
Poti incerca aici, stiu ca abia s-a deschis, poate ai noroc.
http://www.schrittfuerschritt.ro/
Baietzii mei