Fluturasi de martie-aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Andreea felicitari pentru baietel! eu tot baietel as vrea, dar simt asa ca e fetita :))

doctorul m-a mai chemat la eco pe 7 octombrie, dar ma mai programez eu o data ca nu rabd sa nu stiu daca totul e ok in burtica :)) Doamne ce greu trece timpul intre eco!

Fetelor voi ati avut pana acum stari de nervozitate, de va venea sa strangeti de gat pe oricine va intra in zona vizuala? eu asa am fost azi. nu mai stiu cum sa ma calmez.

si ce sa va spun ca m-au simtit cainii. Am 3, unul mic in casa si doi mari in curte. Aia mari in curte toata ziua au urlat ca nebunii, veneau si sareau pe geam (ei niciodata nu au mai facut asta!) si cand ieseam la ei sa ii cert, si daca ii loveam peste bot (de obicei se baga in cusca cand ii cert) ignorau complet bataia si se bagau asa in mine, nu stiu cum sa explic, ca si cum sa ma protejeze. Am observat de cateva zile ca au devenit foarte tandri si protectivi cu mine si nu mai sar pe mine, ci doar se lipesc de mine.

7+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor am un burtoi in seara asta. chiar sunt curioasa cate kg am acum. azi am mancat multeeeee: mic dejun mult cu ou prajit, slanina cu mustar, branza si iaurt, para, struguri de m-am umflat, orez cu lapte si ciorba si felul doi si biscuiti cu cereale, ciocolata....este cam mult? nu mai pot, stau cu burdihanu' in sus
de maine trebuie sa-mi revizui meniul ca nu mai merge asa, prea ala-ndala am mancat.
maine vine mama si-mi face ciorba de pui cu bors, asa a primit comanda

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza, mandreeac voi cand mai mergeti la doctor??
anaxena mai ai si tu de asteptat destul

roxy eu merg maine pana la dr, sa se uite pe analize (tb sa ma duc luni dar nu am avut putere sa ies din casa). Nu cred ca imi poate face eco, ca ma duc la spital.
Apoi m-am hotarat sa schimb medicul. Am sunat sa fac programare la altcineva si nu avea cand pot eu. Mai sun sambata sa vad daca se elibereaza ceva..

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Multumesc pentru sfaturi!
roxi_s, wmagnolia, madutza_bra, pisucmic multumesc foarte mult.
v-am urmat sfatul si am fost in seara asta la medicul de familie si mi-a dat concediu saptamana asta.
maine sa vad daca mai primesc si de la medicul ginecolog.
medicul de familie mi-a spus ca hematomul poate fi si de la o incompabilitate de grup sanguin si de Rh. desi eu am Rh+ si grupa 0 si sotul Rh- si grupa B. Am inteles ca mamele cu grupa 0 si tatii cu grupa diferita de 0 (A, B sau AB) pot avea o incompatibilitate daca bebe nu are grupa 0.
voi ati auzit de asta?
nu am inteles prea bine despre ce este vorba, ma lamuresc maine cand ma duc la ginecolog/obsetrician.

7+
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2011&month=4&day=13&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Roxy sunt extrem de fericita, ca doar e al meu! O sa il ador ca e bebe al meu! Avem 78 de grame, 7.61 cm, ne tot punem mainile la cap, suntem cam ingrijorat, ne-am supt degetzelul si avem o putzaaaaaaa maareeeeeeeeeee!O sa punem si poze, dar abia am ajuns acasa si bem putina sampanie ca mami si tati sunt foarte fericiti, la fel si bunicii, toata lumea e in culmea fericirii!Am plans de fericire cand l-am vazut!

Va multumim tuturor pentru urari!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamica fericita de 3 ani si 14+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

ce fericite suntetzi voi azi,imi aduc aminte cum plangeam pe pat la Iosup cand mi-a zis ca e fetita si sotzul meu ramasese fara cuvine(vroia baietel) sper ca acum sa fie pe invers sa simta si el bucuria mea eu oricum nu am preferinte,desi inclin 51% catre baietel

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

exact asa a fost si la noi!!! reactia lui de dupa a fost: " si eu cum o sa ma joc cu o fetita?" eheeiiii sa il vedeti acum...rade cand isi aduce aminte ce a zis....

Mergi la inceput

andreea vreau pozici!!!!!!!!!! cat de sigur ti-a spus ac e baiat? cat la % ??

am mancat cu o pofta langosii facuti de o prietena ca acum imi e rau.......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona
hai tu cand ne zici culoarea caruciorului? cand mergi la doctor?

simo parca maine merge, nu simo??? la ce ora?

Mergi la inceput

ma retrag ca am acaparat tot aici.... si iarasi cand am aparut nu e nimeni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Burtici, nu a mai trecut nimeni prin stari de nervozitate nefondate? Toata lumea a fost calma? :((

7+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput