Fluturasi de martie-aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_j spune:

buna!
multumesc de informatie!
detalii ... D.N. 20.01.1981 D.P.N. 12.03.2011 se pare ca este baietel dar vedem mai clar la urmatoarea eco, medicul meu este Badea Iulian - Municipal

Sper ca datele sunt suficiente,daca nu, revin:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy daca ar avea cine sa faca....

dar de maine incep sa mai gatrsc si eu....desi nu are cine manca acum..

mamica fericita de 3 ani si 14+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Va multumesc pentru primire fetelor!!

am omis mai devreme sa scriu data ultimei menstruatii: 5.06.2010 si kg, astazi dimineata erau 62 si ceva:D
mi-a venit rau pe cantar, m-a terminat constipatia, daca aveti vre-un tratament minune ... poate mi-l impartasiti si mie:D

sarcina usoara si voua si bebe#355;i sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simona j felicitari pt baietel!! e primul copilas?? scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.

mamica fericita de 3 ani si 14+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

fetelor, eu am intrat sa va salut si sa va doresc o zi frumoasa! eu de dimineata muncesc de zor cu curatenia si deja nu mai pot, unde mai pui ca mai am si de calcat o gramada, macar azi m-am trezit mai energica si vesela un pic cu gandul ca vineri plecam in concediu.

asa ca o zi frumoasa si pofta de mancare...daca a gatit cineva ciorba de fasole nu ma invita si pe mine? va puppppppp!!!

9+

Mergi la inceput

multumesc, sotul meu este ff incantat de faptul ca vom avea baietel:)
de fapt ast ane si doream, sa fie sustinatorul fetitei de dupa el:D
de fapt el isi doreste 3 copii, primul eventual al 2-lea baietei si al 3-lea fetita, insa, eu chiar nu fac 3 copii, m-ar scoate din ritm de tot si nu vreau asta, astfel incat 2 sunt suficienti, si daca il vrea si pe al 3-lea, il vom infia:)

si da, cred ca te-ai prins, e primul bebe, si neprogramat pe deasupra:D neprogramat insa atata bucurie ne-a produs anuntul ca e acolo in burtica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am terminat si eu de aspirat peste tot
si acum am facut o pazua de-un ciorchine de struguri. mai spal prin bucatarie si gata.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt acasa si ashtept sa vina o ffata sa-mi faca masaj...ce lux pe mine azi

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena. dar cum asa?? cum de stai tu azi acasa?

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am revenit! E tot fetita , m-a chemat si sapt viitoare la unul din cabinetele la care merge ea, sa-mi iau trimitere de la med de fam si e gratuit. Acolo au un eco mult mai performant si vad si eu ecranul Acum bebita era energica, a ramas tot cu 157 Bcf, si la eco e mai mare cu 3 zile decat dupa UM, acum 2 sapt era doar cu 1 zi mai mare. Dr-ita a zis ca nu are mare relevanta acum.
Off sunt asa sucita, de fiacare data cand plec de la dr-ita sunt asa incantata, si asa de mult imi place de ea....si apoi dupa ceva timp incep sa ma indoiesc ca vreau cu ea ..nici eu nu stiu exact ce vreau

simona j, bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! te trec acusi in listuta. Pot sa trec si caruciorul albastru?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput