Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui Neli_ra

Salutare ,
Scuze ca scriu atat de rar,e cam greu cu o terorista mica precum Anastasia si inca unul in burtica mea,care isi face simtita existenta din ce in ce mai mult , inca mai am greturi , azi am si vomat iar , dar , cat de curand sper sa scap de aceste simptome, sunt deja in sapt 13,la sfarsitul lunii vreau sa merg la echo , iar la sfarsitul lui octombrie-inceputul lui noiembrie,in functie de programare , merg la Timisoara la control si la 4D.Cam atat de la noi, sar'na mult ca va ganditi la noi , va tinem la curent cu tot ce se intampla aici si va pupam pe toate !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Neli, ce DPN ai?

In alta ordine de idei, am o plasuta maricica cu hainute de baietel, 9-12 luni, pentru toamna-iarna. Este vreun baietel care sa prinda sezonul rece in aceasta perioada? Poate arwen...

Am si de fetita, tot asa, o plasuta, dar mie imi par mai mici, cam 6-9 luni, poate cateva sa fie mai mari.

Le-a donat mara95, colega de-a mea de Odisee, pentru "3 sate", dar vad ca Laura a scris clar sa nu mai trimitem hainute de bebei, ca sunt destule.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Nasterea va fi in perioada martie-aprilie 2011,cel mai tarziu 4 aprilie,in functie de ce va spune dr,de cum va programa cezariana.Multam fain pt tot absolut !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Laura mult noroc si multa bafta!

_
Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France

Sarumana,Dani! Urmaresc de cateva seri o chestie la tv pe un post de cumparaturi si daca reusesc sa pun mana pe ce vreau,o sa ai o surprizaaaaaa! Da numa daca pun mana la un pret bun!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Laura, la multi ani !
mai bine mai tirziu, decit deloc.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Laura, o intrebi, te rog, pe arwen daca are nevoie de hainute de baietel pentru perioada rece (octombrie - martie), am un colet mare, ca mi-a trimis si Antonia05 tot ce mai avea mic de la Sonia, i-ar ajunge lui arwen pana intram in primavara... Sunt de toate, inclusiv salopeta cosmonaut...

De asemenea, am un colet identic, doar ca de fetita... Haine de toamna-iarna pentru fetita, de la 6-7 luni incolo...

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Selene te rog mult sa ii trimiti hinutele lui Arwen, astazi m-a sunat cozmaf car s-a intalnit cu ea si zicea ca e disperata ca nu are hainute de iarna pentru baietel.
multumesc mult!
daca nu mai ai adresa te rog spune=mi!

o sa ma uit si eu ce mai am si o sa ii trimit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Selene te rog mult sa ii trimiti hinutele lui Arwen, astazi m-a sunat cozmaf car s-a intalnit cu ea si zicea ca e disperata ca nu are hainute de iarna pentru baietel.
multumesc mult!
daca nu mai ai adresa te rog spune=mi!

o sa ma uit si eu ce mai am si o sa ii trimit!

_
Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France

Transmiteti-i ca se rezolva, sa stea linistita!

Mergi la inceput

Am trimis azi coletul catre arwen si un pachetel mai mic pentru giuliaelena.

Fetelor, daca mai stiti vreo fetita care are acum 6-7 luni si nu are hainute de toamna-iarna, dati-mi de stire, ca mai am un colet cu de-astea. E marisor, un bax de Pampers, cum i-am trimis si lui arwen.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Laura, la multi ani !
mai bine mai tirziu, decit deloc.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

hainute de vanzare

Sarumanaaaa! Si pupici dulci la cei doi frumosi!

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Am trimis azi coletul catre arwen si un pachetel mai mic pentru giuliaelena.

Fetelor, daca mai stiti vreo fetita care are acum 6-7 luni si nu are hainute de toamna-iarna, dati-mi de stire, ca mai am un colet cu de-astea. E marisor, un bax de Pampers, cum i-am trimis si lui arwen.

Faza tare e ca stiu dar stiu aici,in U.K..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

ridicat colet de la selene.

selena multumim din suflet ptr tot
fetelor,le-a aranjat atat de frumos si miros atat de placut...
CINSTE TIE SELENE!

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput