Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 7
Neli_ra spune:
Salutare,
Azi am ridicat de la posta 3 camasute super faine pt spital la nastere,2 sunt chiar speciale pt alaptat si a mai fost si un capot tot pentru nastere,toate de la Luminita,careia ii multumesc mult,mult de tot si o pup tare .
Noapte buna tuturor !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Neli_ra Salutare, Azi am ridicat de la posta 3 camasute super faine pt spital la nastere,2 sunt chiar speciale pt alaptat si a mai fost si un capot tot pentru nastere,toate de la Luminita,careia ii multumesc mult,mult de tot si o pup tare . Noapte buna tuturor ! Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
you back! sper sa-ti vina, mai ales camasa care nu e speciala ptr alaptat, ca mie mi se pare cam micuta...
selene, stii cumva daca pachetul ptr Sonia a ajuns?
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Selene_Bunny spune:
luminita, da, a ajuns, la fix! Marina iti multumeste!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
alex_andra spune:
Laura, ce faci, fato, la scoala?
Nu-ti ajunge cata scoala ai facut, iti mai trebuie?
Andreea, ti-a ajuns pachetul?
Neli, cum merge sarcina?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui alex_andra Laura, ce faci, fato, la scoala? Nu-ti ajunge cata scoala ai facut, iti mai trebuie? Andreea, ti-a ajuns pachetul? Neli, cum merge sarcina? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Da Andra a ajuns, multumesc mult...ghetutele sunt super si ii vor fi foarte bune cand va veni frigul..iar costumasul este foarte frumos..chiar de baietel.Multumim mult
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui alex_andra Laura, ce faci, fato, la scoala? Nu-ti ajunge cata scoala ai facut, iti mai trebuie? Andreea, ti-a ajuns pachetul? Neli, cum merge sarcina? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Breee,mie-mi ajunge dar nu le ajunge la englezi ca n-am diplome obtinute aci si nici vechime in munca asa c-am luat-o de la capat. Dar acu vreau sa ma fac cand oi creste mare lucrator social.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Neli_ra spune:
Salutare ,
Scuze ca scriu atat de rar,e cam greu cu o terorista mica precum Anastasia si inca unul in burtica mea,care isi face simtita existenta din ce in ce mai mult , inca mai am greturi , azi am si vomat iar , dar , cat de curand sper sa scap de aceste simptome, sunt deja in sapt 13,la sfarsitul lunii vreau sa merg la echo , iar la sfarsitul lui octombrie-inceputul lui noiembrie,in functie de programare , merg la Timisoara la control si la 4D.Cam atat de la noi, sar'na mult ca va ganditi la noi , va tinem la curent cu tot ce se intampla aici si va pupam pe toate !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Neli_ra Salutare , Scuze ca scriu atat de rar,e cam greu cu o terorista mica precum Anastasia si inca unul in burtica mea,care isi face simtita existenta din ce in ce mai mult , inca mai am greturi , azi am si vomat iar , dar , cat de curand sper sa scap de aceste simptome, sunt deja in sapt 13,la sfarsitul lunii vreau sa merg la echo , iar la sfarsitul lui octombrie-inceputul lui noiembrie,in functie de programare , merg la Timisoara la control si la 4D.Cam atat de la noi, sar'na mult ca va ganditi la noi , va tinem la curent cu tot ce se intampla aici si va pupam pe toate ! Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Neli, ce DPN ai?
In alta ordine de idei, am o plasuta maricica cu hainute de baietel, 9-12 luni, pentru toamna-iarna. Este vreun baietel care sa prinda sezonul rece in aceasta perioada? Poate arwen...
Am si de fetita, tot asa, o plasuta, dar mie imi par mai mici, cam 6-9 luni, poate cateva sa fie mai mari.
Le-a donat mara95, colega de-a mea de Odisee, pentru "3 sate", dar vad ca Laura a scris clar sa nu mai trimitem hainute de bebei, ca sunt destule.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
bombonica12 spune:
Donez patut bebe cu tot cu saltea , rugamintea mea este sa il ia cineva din Bucuresti de la mine de acasa. Va rog daca stiti pe cineva care are nevoie , nu mai am unde sa il tin . E in stare buna patutul.