Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Salutare,
Azi am ridicat de la posta 3 camasute super faine pt spital la nastere,2 sunt chiar speciale pt alaptat si a mai fost si un capot tot pentru nastere,toate de la Luminita,careia ii multumesc mult,mult de tot si o pup tare .
Noapte buna tuturor !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Neli_ra

Salutare,
Azi am ridicat de la posta 3 camasute super faine pt spital la nastere,2 sunt chiar speciale pt alaptat si a mai fost si un capot tot pentru nastere,toate de la Luminita,careia ii multumesc mult,mult de tot si o pup tare .
Noapte buna tuturor !

you back! sper sa-ti vina, mai ales camasa care nu e speciala ptr alaptat, ca mie mi se pare cam micuta...

selene, stii cumva daca pachetul ptr Sonia a ajuns?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Laura, ce faci, fato, la scoala?
Nu-ti ajunge cata scoala ai facut, iti mai trebuie?

Andreea, ti-a ajuns pachetul?

Neli, cum merge sarcina?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Neli, cum merge sarcina?

BAZAR UMANITAR

Da Andra a ajuns, multumesc mult...ghetutele sunt super si ii vor fi foarte bune cand va veni frigul..iar costumasul este foarte frumos..chiar de baietel.Multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Neli, cum merge sarcina?

BAZAR UMANITAR

Breee,mie-mi ajunge dar nu le ajunge la englezi ca n-am diplome obtinute aci si nici vechime in munca asa c-am luat-o de la capat. Dar acu vreau sa ma fac cand oi creste mare lucrator social.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Salutare ,
Scuze ca scriu atat de rar,e cam greu cu o terorista mica precum Anastasia si inca unul in burtica mea,care isi face simtita existenta din ce in ce mai mult , inca mai am greturi , azi am si vomat iar , dar , cat de curand sper sa scap de aceste simptome, sunt deja in sapt 13,la sfarsitul lunii vreau sa merg la echo , iar la sfarsitul lui octombrie-inceputul lui noiembrie,in functie de programare , merg la Timisoara la control si la 4D.Cam atat de la noi, sar'na mult ca va ganditi la noi , va tinem la curent cu tot ce se intampla aici si va pupam pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Neli_ra

Salutare ,
Scuze ca scriu atat de rar,e cam greu cu o terorista mica precum Anastasia si inca unul in burtica mea,care isi face simtita existenta din ce in ce mai mult , inca mai am greturi , azi am si vomat iar , dar , cat de curand sper sa scap de aceste simptome, sunt deja in sapt 13,la sfarsitul lunii vreau sa merg la echo , iar la sfarsitul lui octombrie-inceputul lui noiembrie,in functie de programare , merg la Timisoara la control si la 4D.Cam atat de la noi, sar'na mult ca va ganditi la noi , va tinem la curent cu tot ce se intampla aici si va pupam pe toate !

Neli, ce DPN ai?

In alta ordine de idei, am o plasuta maricica cu hainute de baietel, 9-12 luni, pentru toamna-iarna. Este vreun baietel care sa prinda sezonul rece in aceasta perioada? Poate arwen...

Am si de fetita, tot asa, o plasuta, dar mie imi par mai mici, cam 6-9 luni, poate cateva sa fie mai mari.

Le-a donat mara95, colega de-a mea de Odisee, pentru "3 sate", dar vad ca Laura a scris clar sa nu mai trimitem hainute de bebei, ca sunt destule.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonica12 spune:

Donez patut bebe cu tot cu saltea , rugamintea mea este sa il ia cineva din Bucuresti de la mine de acasa. Va rog daca stiti pe cineva care are nevoie , nu mai am unde sa il tin . E in stare buna patutul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Laura mult noroc si multa bafta!

Mergi la inceput