Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 9
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 ridicat colet de la selene. selena multumim din suflet ptr tot fetelor,le-a aranjat atat de frumos si miros atat de placut... CINSTE TIE SELENE! arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
giuliaelena spune:
Primit pachet de la Selene !
Saru' mana,maletele si pull-overul sunt super pentru gradi.
Fetelor cum v-ati descurcat in primul an de gradi cu transportul? La noi e cam departe si Giulia vrea mereu in brate. Ma rupe nu alta!
Scuze ca nu am pus pachetul pentru Antonia dar nu am facut rost de banuti.Cum fac rost il trimit !Pupici la toata lumea!Azi am sedinta cu parintii la Scoala ,cine stie ce ma asteapta?
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
Neli_ra spune:
Salutare dragelor,
Scriu repede si cat mai scurt pt ca doarme Anastasia si se va trezi cat de curand daca fac galagie,vreau sa va spun ca avem nevoie si noi de ceva incaltari pt toamna si iarna, in special niste cizmulite si o pereche incaltari sport,avem doar o pereche pantofiori pe care ii incaltam peste tot si care sunt si juliti in varf si putin dezlipiti,asta numai daca se poate si se iveste posibilitatea sa aiba cineva disponibil ceea ce avem noi nevoie.Am o pereche de cizmulite nr 21 , dar le-am probat ieri si sunt mici,nu e nicio sansa sa le poata incalta,deci am avea nevoie de nr 22 sau chiar 23 la cizmulite.Va multumim mult , tuturor !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Neli_ra Salutare dragelor, Scriu repede si cat mai scurt pt ca doarme Anastasia si se va trezi cat de curand daca fac galagie,vreau sa va spun ca avem nevoie si noi de ceva incaltari pt toamna si iarna, in special niste cizmulite si o pereche incaltari sport,avem doar o pereche pantofiori pe care ii incaltam peste tot si care sunt si juliti in varf si putin dezlipiti,asta numai daca se poate si se iveste posibilitatea sa aiba cineva disponibil ceea ce avem noi nevoie.Am o pereche de cizmulite nr 21 , dar le-am probat ieri si sunt mici,nu e nicio sansa sa le poata incalta,deci am avea nevoie de nr 22 sau chiar 23 la cizmulite.Va multumim mult , tuturor ! Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Neli, asa dezvoltata e Anastasia??? Sa-ti traiasca! E pe acelasi calapod cu Daria mea, din pacate...
Scrie cat masoara talpita ei goala, in cm, e mai usor asa.
ginnette spune:
Ciao,
Sunt mamica de clopotzel 2007/2008 si am hainute de dat pt varsta 1.5 - 2 ani.
Hainutele sunt de toamna/iarna (bluzite, pantaloni, un costum de iarna, dresuri) si cateva de vara (rochite si costumase sunbtiri)
Cine doreste, va rog sa-mi dati PM.
Imi cer scuze, stiu ca nu-i frumos dar n-am timp sa descriu chiar tot ce am (scriu pe forum, de la servici).
Am mai donat si in anii trecuti.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ginnette Ciao, Sunt mamica de clopotzel 2007/2008 si am hainute de dat pt varsta 1.5 - 2 ani. Hainutele sunt de toamna/iarna (bluzite, pantaloni, un costum de iarna, dresuri) si cateva de vara (rochite si costumase sunbtiri) Cine doreste, va rog sa-mi dati PM. Imi cer scuze, stiu ca nu-i frumos dar n-am timp sa descriu chiar tot ce am (scriu pe forum, de la servici). Am mai donat si in anii trecuti. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 2 ani Albume |
Nu PM, ginnette, pentru ca la acest subiect s-au inregistrat cateva fraude si administratoarele topicului, danielac si LauraNicole, au impus niste reguli - sunt pe prima pagina. Pe scurt, tu ai facut bine ca ai scris ce ai de donat, insa numai Laura si daniela au dreptul de a-ti furniza adresa persoanelor care se... califica, sa zic asa, pentru oferta ta.
ginnette spune:
Selene
Stiu ca ele fac 'repartitia' sa zic asa (si intrecut tot de la ele am primit 'ok'-ul ); eu am zis de PM ca primesc notificare pe mail, cand am mesaje - nu intru zilnic pe forum.
Dar nu-i bai; intru eu in fiecare dimineata sa vad dak sunt fete care au nevoie.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ginnette Selene Stiu ca ele fac 'repartitia' sa zic asa (si intrecut tot de la ele am primit 'ok'-ul ); eu am zis de PM ca primesc notificare pe mail, cand am mesaje - nu intru zilnic pe forum. Dar nu-i bai; intru eu in fiecare dimineata sa vad dak sunt fete care au nevoie. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 2 ani Albume |
Am inteles atunci!
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui Neli_ra Salutare dragelor, Scriu repede si cat mai scurt pt ca doarme Anastasia si se va trezi cat de curand daca fac galagie,vreau sa va spun ca avem nevoie si noi de ceva incaltari pt toamna si iarna, in special niste cizmulite si o pereche incaltari sport,avem doar o pereche pantofiori pe care ii incaltam peste tot si care sunt si juliti in varf si putin dezlipiti,asta numai daca se poate si se iveste posibilitatea sa aiba cineva disponibil ceea ce avem noi nevoie.Am o pereche de cizmulite nr 21 , dar le-am probat ieri si sunt mici,nu e nicio sansa sa le poata incalta,deci am avea nevoie de nr 22 sau chiar 23 la cizmulite.Va multumim mult , tuturor ! Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Neli, te rog frumos, poti sa-i masori talpita in cm? Eu nu stiu sa caut aici dupa masurile din Ro la copii. Sunt blonda,recunosc!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11