Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 34
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marci_eric buna ziua si craciun fericit va ma intreb odata stiu ca vam mai intrebat dar exista cineva care ia vitalact de la primarie si nu il foloseste la bebelusul ei? noi nu beneficiem de lapte de la primarie si nu prea avem laptic va rog mult daca exista cineva care il ia si nul foloseste macar o utie ne-ar fi de mare ajutor.Va multumesc mult de tot si inca odata scuze dar nu mai stiu ce sa fac ca sa fac rost de laptic. |
marci, strict, strict Vitalact? Asa e obisnuit copilul? NAN, Milumil, de-astea, nu se poate?
Cat timp are bebelusul tau acum?
marci, asta este?
http://www.farmablu.ro/farmacie/vitalact-basic-lapte-praf-400g
http://www.arianafarm.ro/Mama_si_copilul/Vitalact_basic/id-db3b394efea7aa9713c2c55f032df813.html
http://www.farmaciastejara.ro/vitalact-basic-p-201.html
Vad ca este si Vitalact 2: http://www.laghiseu.ro/product/Vitalact-2-cu-lactoferin.html
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Selene_Bunny spune:
Pfff, Neli, si Anastasiei ii place sa stea in curutzu' gol pe calutul de plus? Ca noi avem o girafa de-asta leganatoare, si asa face si Daria, fuge dezbracata si se urca pe girafa...
E mare Anastasia! Sa-ti traiasca!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Neli_ra spune:
Da,sar'na,e mare rau nazdravana,si grasana si lungana,multumim,sa creasca mare si sanatoasa Daria voastra,am vazut-o intr-o poza pe coperta,e frumoasa foc.Pe Anastasia n-o prea mai prizi s-o imbraci odata ce ai apucat sa o dezbraci,ne alearga prin toata casa,numai sa n-o prindem sa o imbracam.Fug sa vad ce nazbatii mai face,poate arunca iar telecomanda sau pantofii ei in WC,a mai facut-o intr-o,ma astept din nou.Pup,bye !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
marci_eric spune:
buna seara selena baietelul meu are 4 luni acum si bea orice lapte dar eu nu am posibilitati sa ii iau orice lapte si mai mia dat cineva vitalact de la fetita ei dar nu ii mai da acum de la farmacie am fost cu el azi la doctor pentru vaccinul de 4 luni si nu mia luat in greutate decat 400 gr:(( si mi sa zis ca daca nu prea am lapte sa ii dau dea nu a luat in greutate cat trebuia.
marci_eric spune:
de la primarie am vrut sa scriu mai sus, da selena bea si nan 1 si milumilu cred ca la luat momentan eu am primit de la fata aia numai vitalact si de la nasa lui care pana acum o saptamana mai imi aducea cate o cutie de nan 1 dar acum nici ea nu mai vrea sa ne ajute:(( nici macar sal vada nu mai vrea:((
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui marci_eric Sarbatorile de iarna sa va readuca zambetul pe buze si sa aveti un craciun fericit si plin de veselie alaturi de cei dragi, iar sacul mosului sa fie plin cu sanatate, intelepciune, spor si cu tot ce altce va mai doriti. Mamica de marco eric andrei(29.08.2010) |
Te rog respecta regulamentul si numai trimite pm in care sa soliciti ceea ce ai nevoie,TE ROG!
Neli ai o fetitza frumoasa foc sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.Sarcina usoara in continuarea
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Neli_ra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Te rog respecta regulamentul si numai trimite pm in care sa soliciti ceea ce ai nevoie,TE ROG! Neli ai o fetitza frumoasa foc sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.Sarcina usoara in continuarea Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Sarutmana mult , Dodo,e frumosa nazdravana , dar si neastamparata pe masura, sunt insa recunoscatoare la Dzeu ca e sanatoasa,inteligenta si dezghetata.Va dorim sanatate multa,multa si Sarbatori Fericite in continuare !
Neli_ra spune:
Buna seara,
Am primit de la Campeanu Nusa din Iasi un colet cu hainute nou-nascut pt fetita mea care se va naste in primavara,cu body-uri maneca lunga,maneca scurta si tip maiou,caciulita,bluzite maneca lunga, salopete,ii multumesc foarte mult , sunt foarte practice ,arata impecabil si miros extraordinar.
Va dorim o seara buna tuturor!
nushulica spune:
citat din mesajul lui Neli_ra Buna seara, Am primit de la Campeanu Nusa din Iasi un colet cu hainute nou-nascut pt fetita mea care se va naste in primavara,cu body-uri maneca lunga,maneca scurta si tip maiou,caciulita,bluzite maneca lunga, salopete,ii multumesc foarte mult , sunt foarte practice ,arata impecabil si miros extraordinar. Va dorim o seara buna tuturor! Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
neli te rog in primul rand sa ma scuzi ca le-am trimis asa greu dar nu am avut cum mai repede...apoi iti urez sarcina usoara in continuare si sa poarte bebelina sanatoasa tot ce am pus acolo...voi mai trimiste sa stii dar nu mai zic cand ca sa nu intarzii efectiv trimit si te anunt prin pm
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Neli_ra spune:
Nushulica, am vrut sa scriu din prima user-ul tau de pe forum , si nu numele de la expeditor de pe coletul primit , dar nu eram absolut sigura , apoi am cautat si am vazut ca banuiala mea era intemeiata , nu as fi gresit , expeditorul erai tocmai tu,Nushulica,iti multumesc enorm pt tot,esti tare dragutza, nu-ti face griji pt ca spui tu ca au ajuns tarziu hainutele , pana la inceputul lunii aprilie e timp suficient,asa ca nu te impacienta , fa-ti timp pt treburile tale,la noi nu-i mare graba. Va pupam , sa aveti grija de voi , va dorim sanate multa si un An Nou mult mai bun , daca s-ar putea, perfect !Noapte buna !