Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Sarbatori fericite tuturor! Imi pare rau ca n-am putut intra inainte de craciun ca sa va urez toate cele dar animalul meu de computer a refuzat sa functioneze iar pe mobil am o conexiune de merge dupa fabrica de impachetat fum!

marci_eric, daca mai trimiti un singur PM sau e-mail nesolicitat la cineva de pe acest forum voi cere expres sa fii banata! Intelege, te rog, ca aici nu este nici magazin, nici asociatie sau organizatie care se aprovizioneaza cu marfa zilnic ci un loc in care multe persoane ofera ceea ce doresc pentru a ajuta pe cei la nevoie! Eu nu am spus nicaieri ca iti voi trimite pachet ci ca cele care te pot ajuta o vor face iar insistenta ta este deranjanta! Sa nu mai zic de faptul ca indiferent la ce ora ti se trimite e-mail raspunzi imediat si ma mir cum o mama cu copil mic si fara suport financiar are timp sa stea pe net si bani de conexiune si calculator!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_eric spune:

laura am primit de la tine un mail in care imi spuneai sa iti trimit numele meu si aderesa la care imi poti trimite un pachet ca vrea cineva sa imi puna si iam mai trimis un mail lui danielac care imi cerea adresa sa imi puna un pachet care lam si primit am scris si pe fourum despre el.cat despre internet eu il am de la verisoara mea care sta in aceasi casa cu mine si la internetul ei mai stau eu cateodata nu il am in casa la mine doar ca trebuie sa ma duc pana la ea ca sa va scriu.la mailuri pe care le primesc de multe ori mai raspunde si ea daca nu sunt acolo eu. nu stiu sa fi trimis pm sau mail la cineva in afara de tine cand mi-ai cerut si danielac cand a zis ca vrea sa imi puna un pachet si nu mai avea adresa mea.
va multumesc pentru ajutorul care mi la-ti oferit pana acum si va promit ca nu va mai deranjez decat atunci cand mi se va cere anumite lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui marci_eric
[ nu stiu sa fi trimis pm sau mail la cineva in afara de tine cand mi-ai cerut si danielac cand a zis ca vrea sa imi puna un pachet si nu mai avea adresa mea.
va multumesc pentru ajutorul care mi la-ti oferit pana acum si va promit ca nu va mai deranjez decat atunci cand mi se va cere anumite lucruri.

Foarte urat ca nu spui adevarul...dar mie mi-ai trimis PM pe 24 dec...cerandu-mi "ajutorul"...iar daca ai "uitat" ....acum regret ca nu l-am raportat ca spam ca sa am "martori" moderatorii.De aceea te-am si rugat sa citesti regulamentul

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_eric spune:

dodo am si specificat ca nu numai eu folosesc acest forum il foloseste si verisoara mea care are acces la contul meu tot ce se poate sa fi trimis ea pm-uri la voi eu chiar nu am mai intrat de cand am urat craciun fericit la toti si cand iam spus lui danielac despre pachetul care lam primit imi cer scz daca verisoara mea a dat pm la voi o voi ruga sa nu mai trimita deloc in locul meu inca odata imi cer mii de scz pentru pm-urile care au fost trimise si pe care nu le-am scris eu. eu cand am scris am facut-o aici pe forum sau mail lui lauranicole cand mi-a cerut anumite detali despre stiuatia mea si lui danielac. mai mult decat atat se si vede pe fourum ca am vb cu selena de laptele baietelului meu ce anume bea sau nu bea pentru ca am cautat pe net vitalact si dupa google ma intrumat catre un forum dupa acest sait si de aceea am scris aici pentru ca acolo nu puteam scrie deoarece nu imi dadea voie cu acelasi cont ca aici.inca odata mii de scz pentru pm dar nu sunt de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ufff, sper ca nu voi lua plasa si cu tine marci...m-am straduit atata ca trimit coletul ala, costa si timp si bani si nu numai ai mei i si ai celor care le trimit la mine pentru a putea fi redistribuite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Salutare,
Avem noi de oferit lapte praf Vitalact 1, in jur de 20 cutii (tb sa verific sigur cate sunt)

Cum se procedeaza?

O seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2820 spune:

buna ma numesc claudia virginica, in primul rand as dori sa va cer mii de scz pentru toate neplacerile pe care vi le-am pricinuit voua si verisoarei mele marci din cauza mea au ajus acele mesaje la voi cautand sa o ajut mai mult pe verisoara mea,acum ce va mai pot spune sunt o situatie penibila mam certat si cu ea din cauza asta eu nu am vrut sa ii fac rau nici ei si nici voua si totusi din greseala mea sau intamplat toate, ce sa va mai pot spune ea este intr-o situatie foarte neplacuta de cand a parasito fostul sot si a lasat-o cu baietelul ii merge din ce in ce mai greu eu am ajutat-o si o voi ajuta atat cat voi mai putea si eu,am si eu un baietel de 4 ani si va dati seama ca imi este si mie greu uneori sa o ajut si crezand ca fac un lucru bun am intrat pe fourum si am dat mesaje la cine am crezut eu ca o poate ajuta si am scris in numele ei, imi pare rau acum pentru ca am intervenit nu trebuia sa ma bag eu peste ea,dar vazand-o cum este de disperata ca nu gasea lapte pe la nici o cunostinta am zis ca poate asa ii voi face un bine.Cand a primit acel pachet de la voi am fost impreuna cu ea la posta ca sa il ridice mai avea un pic si plangea cand a vazut cutia,toate lucrusoarele iau venit baietelului era foarte bucuroasa spunand ca are acum cu ce sa imbrace si pe el,am mai ajutat-o si eu cu ce am putut astazi am fost la cumparaturi cu baietelul meu si mia zis mama sa ii luat si lui marco un cutiuta de lapte sa aive si el ce sa pape credeti-ma ca ma bufnit plansul cand lam auzit pe baietelul meu de doar 4 ani zicand asa,ea mai venea la mine si va mai scria voua sau mai raspundea la cate un mail primit de la voi,acum sincera sa fiu nu stiu cum sa imi repar greseala fata de ea cat si fata de voi celor care le-am dat mesaje fara stirea ei.Va rof frumos inca odata sa ma iertati pentru necazurile pricinuite de acele mesaje ea nu a avut nici o vina nu stia de ele pana nu ia-ti zis voi si venit si ma intrebat pe mine de ele si atunci iam spus adevarul ca eu am fost vinovata.VA ROG DIN TOT SUFLETUL SA MA IERTATI SI VA PROMIT CA NU SE VA MAI INTAMPLA VA MULTUMESC CALUDIA.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Salutare,
Avem noi de oferit lapte praf Vitalact 1, in jur de 20 cutii (tb sa verific sigur cate sunt)

Cum se procedeaza?

O seara placuta

Lumy, bine ai venit! Esti de acord sa trimiti laptele la marci? Daca raspunsul tau e pozitiv, iti voi trimite adresa ei pe pm.

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marci_eric

laura am primit de la tine un mail in care imi spuneai sa iti trimit numele meu si aderesa la care imi poti trimite un pachet ca vrea cineva sa imi puna si iam mai trimis un mail lui danielac care imi cerea adresa sa imi puna un pachet care lam si primit am scris si pe fourum despre el.cat despre internet eu il am de la verisoara mea care sta in aceasi casa cu mine si la internetul ei mai stau eu cateodata nu il am in casa la mine doar ca trebuie sa ma duc pana la ea ca sa va scriu.la mailuri pe care le primesc de multe ori mai raspunde si ea daca nu sunt acolo eu. nu stiu sa fi trimis pm sau mail la cineva in afara de tine cand mi-ai cerut si danielac cand a zis ca vrea sa imi puna un pachet si nu mai avea adresa mea.

Ai primit de la mine un e-mail in care iti ceream adresa pentru ca CINEVA dorea sa iti trimita pachet nu pentru ca eu voiam sa-ti trimit pachet. Copilul meu are aproape 14 ani si nu am cum sa te ajut eu de la mine cu lucruri pentru cel mic deci ajutorul a fost oferit de la ALTCINEVA si ALTCINEVA ti-a trimis deja pachet.
Nu stiu cata baza sa pun pe interventia Claudiei si nu stiu cata incredere sa mai am in tine dar iti acord o singura sansa si astept sa vad daca DanielaC, prietena si partenera mea in administratul acestui topic este de acord cu mine sau nu. La urmatoarea abatere, cu probleme sau nu, ma voi vedea nevoita sa iti cer banarea. Nu e nimic personal. DECI ITI ACORD O SINGURA SANSA!

Mergi la inceput

Dodo, iti multumesc frumos pentru ca ne respecti si ai cerut respectarea regulilor impuse de noi!

Mergi la inceput