Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 33
Neli_ra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ariel_7000
Neli, tu esti din Bucuresti? Poti sa mergi la prietena mea, ca sa iei caruciorul? Din pacate, ea sta foarte prost cu timpul si nu se poate deplasa. mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!" |
Buna ,
Am primit acceptul de la moderatoare sa iau eu caruciorul de la prietena ta , in cazul acesta , banuiesc ca trebuie sa vedem cum ma pui in legatura cu persoana respectiva si sa stabilesc cu ea cum vom proceda.Astept raspunsul tau cand ai timp , deocamdata , bucurati-va de Craciun , nu-i graba mare.
Va pupam , Craciun Fericit !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
papanash spune:
Sarbatori fericite, pline de magie si sanatate, fete dragi !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Neli_ra spune:
Sarbatori Fericite tuturor!La multi ani,dragilor !
marci_eric spune:
Sarbatorile de iarna sa va readuca zambetul pe buze si sa aveti un craciun fericit si plin de veselie alaturi de cei dragi, iar sacul mosului sa fie plin cu sanatate, intelepciune, spor si cu tot ce altce va mai doriti.
Mamica de marco eric andrei(29.08.2010)
Selene_Bunny spune:
Si de la noi, un Craciun Fericit tuturor!
Neli, cred ca te-am mai intrebat, dar no, mai intreb o data :D, in ce perioada a anului se va naste a doua fetita?
Am o plasuta cu hainute de primavara-vara de la Daria si nu numai si, daca e cazul, ti le pastrez. :)
Imi plac f. mult numele alese, sunt deosebite, taman pe gustul meu!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Neli_ra spune:
Heeeeeei,Selene,multumim mult pentru oferta ta , micuta se va naste ~ la inceputul lunii aprilie daca rezistam pana atunci si eu si ea,n-as vrea in martie , nu-mi place luna martie pentru a mi se naste copilul,dar , ramane de vazut,deci ,in vara va avea cateva lunite.Ma bucur mult,mult ca iti plac numele alese , la noi in zona e obiceiul ca bebelusul sa poarte nume de la nasi , asa ca am ales Adelize de la nasa Adela si Marisa de nasul Marian ,dar si ca sa semene cu numele surorii ei mai mari , Marina,asa ca,iata ce a rezultat.
Multumim pentru tot , distractie placuta in continuare !
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Neli_ra Heeeeeei,Selene,multumim mult pentru oferta ta , micuta se va naste ~ la inceputul lunii aprilie daca rezistam pana atunci si eu si ea,n-as vrea in martie , nu-mi place luna martie pentru a mi se naste copilul,dar , ramane de vazut,deci ,in vara va avea cateva lunite.Ma bucur mult,mult ca iti plac numele alese , la noi in zona e obiceiul ca bebelusul sa poarte nume de la nasi , asa ca am ales Adelize de la nasa Adela si Marisa de nasul Marian ,dar si ca sa semene cu numele surorii ei mai mari , Marina,asa ca,iata ce a rezultat. Multumim pentru tot , distractie placuta in continuare ! Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Pai atunci le tin pentru ea, daca nu se iveste vreo alta bebelusa intre timp. Daca se va dezvolta si micuta ca Anastasia, adica in ritmul Anastasiei, sigur vei avea nevoie de hainute mai mari decat varsta.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
yulianaz81 spune:
Buna fetelor,sunt mai noua pe aici,nu prea ma mai avut timp sa scriu de cand cu cel mic dar de citit va citesc des,am si eu cateva hainute de oferit pt un baietel de 1-2 luni ,toate in stare ff buna,pt puiul meu au ramas mici desi nu avem decat 3 luni,dar au fost fff multe lucrusoare si atunci au fost unele carora nu prea le-a venit randul asa ca cine are nevoie urgenta de ele si nua re posibilitati de a achizitiona imbracaminte le ofer eu cu mare drag.
Neli_ra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Pai atunci le tin pentru ea, daca nu se iveste vreo alta bebelusa intre timp. Daca se va dezvolta si micuta ca Anastasia, adica in ritmul Anastasiei, sigur vei avea nevoie de hainute mai mari decat varsta. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
La Multi Ani !
Ca tot vorbeai de ritmul Anastasiei de dezvoltare,iata cum arata ea acum la 1 an si 4 luni,bucuroasa,fiind inconjurata de toate cadourile primite de pe la toate rudele ,prietenii si cunostintele care au vizitat-o de Mos cu cadouri.Multumim mult pt hainute, pana la primavara mai e ceva vreme,inca 3 luni pana nasc.
Va pupam,bye !
marci_eric spune:
buna ziua si craciun fericit va ma intreb odata stiu ca vam mai intrebat dar exista cineva care ia vitalact de la primarie si nu il foloseste la bebelusul ei? noi nu beneficiem de lapte de la primarie si nu prea avem laptic va rog mult daca exista cineva care il ia si nul foloseste macar o utie ne-ar fi de mare ajutor.Va multumesc mult de tot si inca odata scuze dar nu mai stiu ce sa fac ca sa fac rost de laptic.