Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 32
ariel_7000 spune:
Buna,
am o prietena care are de oferit un carucior pentru o bebelusa. Caruciorul este tip landou,are culoarea roz, este in stare foarte buna, aproape perfecta. Prietena mea il ofera cu drag unei persoane din Bucuresti, care este dispusa sa vina sa-l ia din zona in care locuieste ea.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 Buna, am o prietena care are de oferit un carucior pentru o bebelusa. Caruciorul este tip landou,are culoarea roz, este in stare foarte buna, aproape perfecta. Prietena mea il ofera cu drag unei persoane din Bucuresti, care este dispusa sa vina sa-l ia din zona in care locuieste ea. mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!" |
Buna,
In primavara eu voi naste a doua fetita,avem un carucior de la sora ei mai mare ,dar are defect la o roata din fata si se infraneaza,e cam dificil de mers cu el pe strada,foarte incomod si greoi,as vrea sa stiu daca mi se permite de catre moderatoare sa ne anuntam noi ca avem nevoie de acel carucior,stiu ca sunt cam singura mamica de fetita bebelusa din aceasta perioada,in caz ca se gaseste o alta mamica ce ar avea nevoie de carucior si se doreste ca ea sa il primeasca, va rog sa ma anuntati si pe mine sau daca acceptati sa il primim noi,daca mi se permite mie sa il primesc pentru fetita cea mica, vom lua legatura ulterior sa stabilim toate detaliile,bineinteles,prin fetele care modereaza topicul.
Cu multumiri multe,
Neli-Raluca si bebelusele Anastasia Marina(1 an si patru luni) si Adelize Marisa (25 saptamani,inca in burtica)
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
nikolett2445 spune:
fetelor cum e cu noi ne-ati acceptat ,sa le spun sa-si faca planuri sau nu ne incadram,mamica mi-a spus ca nu a primit nici un telefon deocamdata,ati primit pm-ul meu?
sa mai speram ca ne trece-ti pe lista?
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
marci_eric spune:
Am primit pachetul iti multumesc mult danielac sunt foarte frumoase si bune pentru baietelul meu marco eric andrei.Va multumesc mult pentru ajutor
papanash spune:
buna, Daniela, ti-am trimis un PM.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
ariel_7000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Neli_ra
Buna, In primavara eu voi naste a doua fetita,avem un carucior de la sora ei mai mare ,dar are defect la o roata din fata si se infraneaza,e cam dificil de mers cu el pe strada,foarte incomod si greoi,as vrea sa stiu daca mi se permite de catre moderatoare sa ne anuntam noi ca avem nevoie de acel carucior,stiu ca sunt cam singura mamica de fetita bebelusa din aceasta perioada,in caz ca se gaseste o alta mamica ce ar avea nevoie de carucior si se doreste ca ea sa il primeasca, va rog sa ma anuntati si pe mine sau daca acceptati sa il primim noi,daca mi se permite mie sa il primesc pentru fetita cea mica, vom lua legatura ulterior sa stabilim toate detaliile,bineinteles,prin fetele care modereaza topicul. Cu multumiri multe, Neli-Raluca si bebelusele Anastasia Marina(1 an si patru luni) si Adelize Marisa (25 saptamani,inca in burtica) Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Neli, tu esti din Bucuresti? Poti sa mergi la prietena mea, ca sa iei caruciorul? Din pacate, ea sta foarte prost cu timpul si nu se poate deplasa.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Neli_ra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ariel_7000
Neli, tu esti din Bucuresti? Poti sa mergi la prietena mea, ca sa iei caruciorul? Din pacate, ea sta foarte prost cu timpul si nu se poate deplasa. mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!" |
Ariel , nu , nu-s din Bucuresti , dar daca mi se ofera mie , incerc sa gasesc pe cineva care sa il ia de la prietena ta,asa ca astept raspuns.
Neli_ra spune:
Buna seara,
Azi am primit de la Ducky un colet cu hainute care se potrivesc pt Anastasia ,dar si hainute mai mici , care vor fi folosite de surioara ei mai mica,colet cu bluze maneca lunga,2 fustite , pantalon,salopeta , strampi si caciulita,multumim mult,mult de tot,in special bluze si pantalonul sunt numai bune pt sezonul acesta.
Va dorim o seara linistita si noapte buna !
danielac spune:
Neli ai acceptul sa primesti caruciorul daca rezolvi cu transportul!
Marci, ma bucur ca e ok coletul!
sa le purtati cu placere!
Papanash ti-am scris si eu PM!pupici!
Fetelor, reorgasizam listele saptamana viitoare !
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac Neli ai acceptul sa primesti caruciorul daca rezolvi cu transportul! Marci, ma bucur ca e ok coletul! sa le purtati cu placere! Papanash ti-am scris si eu PM!pupici! Fetelor, reorgasizam listele saptamana viitoare ! _ Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France |
Ok , Dani , multam fain,o sa ii scriu lui Ariel ca am acceptul vostru si sa demaram transportarea caruciorului.O zi buna si frumoasa tuturor !