Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 31
danielac spune:
Azi fac coletele pentru baiatul din Mizil, Laura! sper sa fie bune toate de el! sunt de la o prietena din Grecia!
am colet pentru marci_eric dar nu am numele si prenumele peroanei, degeaab mi-a trimis adresa! Laura tu ai?
alex_andra spune:
Uf, ducky, am avut emotii, ma bucur ca va plac si sunt bune
La multi ani pentru printesa ta
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
marci_eric spune:
daniela imi poti trimite pe numele meu ca ma pot duce la posta sal ridic.multumjesc mult
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marci_eric daniela imi poti trimite pe numele meu ca ma pot duce la posta sal ridic.multumjesc mult |
da fata draga dar care e numele si prenumele tau??? eu am doar id-ul de mail si userul asta....
marci_eric spune:
ti-am trimis un mail daniela cu numele meu complet si adresa completa daca iti mai trebuie ceva imi poti spune.
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marci_eric ti-am trimis un mail daniela cu numele meu complet si adresa completa daca iti mai trebuie ceva imi poti spune. |
ok.
danielac spune:
Am pus aseara la posta un colet pentru protejatul Laurei, baiatelul sin Mizil si un colet maricel pentru Marci, nou venita pe topicul nostru de ajutorare!
va rog sa ma anuntati cand ajung si daca au fost ok!
marci_eric spune:
multumesc mult daniela cum ajunge coletul voi scrie pe fourum iti multumesc inca odata.
alex_andra spune:
Azi pleaca un colet spre mari_paun.
Am 2 perechi de blugi foarte draguti unii negri, unii maro, skinny, foarte frumosi, pt fete de 8-10 ani, slabute.
Ii vrea cineva?
alex_andra spune:
Am vazut pe prima pagina ca e o fetita Miruna de 8 ani, protejata a ancai dragoman.
I-as trimite ei blugii.
Dar nu am nimic pentru fratii ei:(
E aiurea daca ii trimit doar fetitei?
Daca e ok, as vrea si eu adresa, sa-i trimit maine, poate ajung pana de Craciun.