Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 23
ziki spune:
buna ziua tuturor!
daca e ceva in neregula cu mesajul meu, sa nu dati prea tare
am de oferit o tricileta mare, roz, cu luminite, muzica, etc,
o trotineta tot roz, si un carucior de joaca, de la ikea, caruia ii lipseste un surub, dar e perfect functional si asa.
sunt bune pt copii la curte (dar nu neaparat). sunt curate si aproape nefolosite.
problema e ca nu le putem trimite colet, asa ca aria noastra de 'actiune' ar fi ori Bucurestiul, ori Pitestiul.
daca cineva se poate deplasa pentru a le lua, ar fi si mai bine.
multumesc pentru atentie si sper din tot sufletul sa ajunga la un copil 9sunt roz roz, deci probabil o fetita) pana in Craciun...
sanziana de flavia si cu felix de 27 s.
felix
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki buna ziua tuturor! daca e ceva in neregula cu mesajul meu, sa nu dati prea tare am de oferit o tricileta mare, roz, cu luminite, muzica, etc, o trotineta tot roz, si un carucior de joaca, de la ikea, caruia ii lipseste un surub, dar e perfect functional si asa. sunt bune pt copii la curte (dar nu neaparat). sunt curate si aproape nefolosite. problema e ca nu le putem trimite colet, asa ca aria noastra de 'actiune' ar fi ori Bucurestiul, ori Pitestiul. daca cineva se poate deplasa pentru a le lua, ar fi si mai bine. multumesc pentru atentie si sper din tot sufletul sa ajunga la un copil 9sunt roz roz, deci probabil o fetita) pana in Craciun... sanziana de flavia si cu felix de 27 s. felix |
multumim ca esti alaturi de noi!
Fetele din lista sau daca vreuna dintre cele care ajuta de obicei stie pe cineva la care ar putea ajunge cele oferite de ziki, va rog sa spuneti!
ziki spune:
multumesc si eu de primire!
am uitat sa spun: caruciorul ikea e albastru, nu roz ca celelalte.
le putem da la doua-3 persoane diferite, sa fie mai multe cadouase.
felicitari pentru ceea ce faceti. o sa mai postez in functie de ce mai am de oferit!
o zi frumoasa tuturor!
felix
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui ziki buna ziua tuturor! daca e ceva in neregula cu mesajul meu, sa nu dati prea tare am de oferit o tricileta mare, roz, cu luminite, muzica, etc, o trotineta tot roz, si un carucior de joaca, de la ikea, caruia ii lipseste un surub, dar e perfect functional si asa. sunt bune pt copii la curte (dar nu neaparat). sunt curate si aproape nefolosite. problema e ca nu le putem trimite colet, asa ca aria noastra de 'actiune' ar fi ori Bucurestiul, ori Pitestiul. daca cineva se poate deplasa pentru a le lua, ar fi si mai bine. multumesc pentru atentie si sper din tot sufletul sa ajunga la un copil 9sunt roz roz, deci probabil o fetita) pana in Craciun... sanziana de flavia si cu felix de 27 s. felix |
Salutare,
Eu am anuntat din vara ca eram in cautare de tricicleta , trotineta pentru Anastasia mea, care va implini 1 an si 4 luni pe 14 decembrie,suntem in continuare interesati , numai ca nu avem pe nimeni in Bucuresti care sa le ridice pentru noi de la tine , numai daca ne poate ajuta cineva de aici de pe forum sa ni le expedieze,va rugam , platim contravaloarea transportului.
Va multumim mult,mult de tot.
Pe de alta parte,la capitolul hainute de ~2 ani de fetita ne poate ajuta cineva?Anastasia deja are niste coordonate mult mai mari decat cele potrivite varstei ei, 14 kg si 86 cm,iar hainutele de iarna pe care le aveam deja sunt cam mici, am ramas total lipsa la capitolul body cu maneca lunga si dresuri,deci , acestea ar fi urgentele nr 1,apoi celelalte,pantalonasi , bluzite , in special cele care se incheie cu nasturi , capse sau fermoar pe piept , fara a fi nevoie sa le bagam pe cap, e scandal mare la noi daca o imbracam pe domnisoara noastra cu haine care trebuie bagate pe cap, insa, daca nu avem altele , n-avem ce face , imbracam si din cele incomode .
Am si eu niste biberoane folosite de dat , li se poate schimba tetina de catre cei care doresc sa le primeasca.
Va multumim foarte mult.
Asteptam raspunsuri de la voi
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
ziki spune:
da, sigur, daca imi poti spune (pe privat sau aici) de unde sunteti voi, sa vedem cum ne organizam...
felix
giuliaelena spune:
Neli am eu un compleu gros de iarna, geaca si salopeta, dar e albastru. O imbraci pe mandruta cu albastru? Cat poarta la piciorus?
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
Lorikay spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Neli_ra
Salutare, Eu am anuntat din vara ca eram in cautare de tricicleta , trotineta pentru Anastasia mea, care va implini 1 an si 4 luni pe 14 decembrie,suntem in continuare interesati , numai ca nu avem pe nimeni in Bucuresti care sa le ridice pentru noi de la tine , numai daca ne poate ajuta cineva de aici de pe forum sa ni le expedieze,va rugam , platim contravaloarea transportului. Va multumim mult,mult de tot. Pe de alta parte,la capitolul hainute de ~2 ani de fetita ne poate ajuta cineva?Anastasia deja are niste coordonate mult mai mari decat cele potrivite varstei ei, 14 kg si 86 cm,iar hainutele de iarna pe care le aveam deja sunt cam mici, am ramas total lipsa la capitolul body cu maneca lunga si dresuri,deci , acestea ar fi urgentele nr 1,apoi celelalte,pantalonasi , bluzite , in special cele care se incheie cu nasturi , capse sau fermoar pe piept , fara a fi nevoie sa le bagam pe cap, e scandal mare la noi daca o imbracam pe domnisoara noastra cu haine care trebuie bagate pe cap, insa, daca nu avem altele , n-avem ce face , imbracam si din cele incomode . Am si eu niste biberoane folosite de dat , li se poate schimba tetina de catre cei care doresc sa le primeasca. Va multumim foarte mult. Asteptam raspunsuri de la voi Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Buna, am scotocit prin cutii si am gasit asa:
-un body care nu se baga pe cap
-3 dresuri
-3 pulovere cu nasturi
-2 perechi de blugi si o pereche pantaloni rosii
-un trening si o pereche de pantaloni de trening
-o geaca roz (nu este foarte groasa, este pentru primavara)
-2 bluzite, un pulover si un polar care se baga pe cap
-caciula groasa
Daca vrei ceva din ce am enumerat da-mi o adresa sa ti le trimit.
Mai am niste ghetute rosii imblanite marimea 24.
Neli_ra spune:
Buna fetele,
Vreau sa raspund pe rand fetelor care mi s-au adresat,incerc sa fiu cat mai concreta ,sa raspund raspund cat mai bine,in primul rand , asa cum am zis , noi nu locuim in Bucuresti , locuim in Dr Tr Severin,jud Mehedinti , iar in Bucuresti nu avem pe nimeni care sa ne ajute cu expedierea vreunui pachet,in consecinta,ramane la aprecierea ta , Zicky ,sa imi spui ce decizi sau daca se gaseste altcineva aici care sa ne poate ajuta cu expedierea coletului ,iar plata taxelor postale sa imi revina mie.
In al doilea rand , Anastasia se imbraca si in bleu si in bleumarin , nu am tinut cont de culori , am crezut mereu ca pe fetite le poti imbraca si in culori mai sobre , de baietei , nu doar roz si rosu si alte culori specifice fetitelor,a avut si mai are si acum hainute in culori de bleu ,albastru , bleumarin si nu voi ezita niciodata sa o imbrac cu astfel de culori,cat despre incaltari , acum poarta unele marimea 23 ,dar care o cam deranjeaza la incaltat , e destul de grasuta , are gamba groasa , motiv ce face destul de greu incaltatul ei in ghete marimea 23,chiar daca la talpa i se potrivesc,banuiesc ca fiind iarna si frig , o pot incalta si cu o marime mai mare ,cu o pereche de sosete in plus.
Ii multumesc mult si lui Lorikay,iar din ceea ce a enumerat ea, ma intereseaza in mod deosebit body,dresuri ,pantalonasi ,incaltari ,din celelalte nu mai cerem nimic, as vrea sa mai mearga si la alti copii daca au nevoie , daca nu se gasesc alti doritori , ne sunt bune noua.Adresa mea ,conform regulamentului , nu ti-o pot trimite eu , ti-o vor da Laura sau Dani , fetele care administreaza acest topic,te rog sa ma anunti cand primesti adresa mea de la ele si implicit cand sa stau cu ochii pe postas(cu aproximatie sa imi dea avizul pentru a ma deplasa la posta).Cu mii de multumiri pentru toata lumea,va pupam.
Aaaaaah,inca ceva, tocmai ce am aflat la 4D ca Anastasia va avea o surioara,si nu fratior asa cum stiam de la ultimul 2D facut acum ~1-2 luni.
Lorikay spune:
OK. Atunci astept adresa lui Neli de la cine trebuie sa mi-o dea.
Am editat pentru a scrie ce am mai gasit (in afara de body, dresuri, pantaloni si ghetute pe care le voi trimite lui Neli):
-bluze cu maneca lunga pentru 2-3 ani
-pulovere pentru 2-3 ani
-pantaloni pentru 2-3 ani (2 perechi de blugi)
-2 treninguri pentru 2-3 ani
-2 geci de primavara pentru 1 an jumate - 2 ani (una roz si una verde deschis). La cea verde avem si palariuta asortata.
Daca are nevoie cineva de ele le dau cu draga inima.
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui Lorikay OK. Atunci astept adresa lui Neli de la cine trebuie sa mi-o dea. Am editat pentru a scrie ce am mai gasit (in afara de body, dresuri, pantaloni si ghetute pe care le voi trimite lui Neli): -bluze cu maneca lunga pentru 2-3 ani -pulovere pentru 2-3 ani -pantaloni pentru 2-3 ani (2 perechi de blugi) -2 treninguri pentru 2-3 ani -2 geci de primavara pentru 1 an jumate - 2 ani (una roz si una verde deschis). La cea verde avem si palariuta asortata. Daca are nevoie cineva de ele le dau cu draga inima. |
Bun,atunci astept si eu si iti multumesc mult pentru tot,la capitolul hainute de primavara nu am inceput inca sa cautam pentru Anastasia,am zis ca abia s-a facut frig ,abia a venit iarna si sa lasam hainutele de primavara pentru mai tarziu .Asa cum am zis mai devreme insa, nici nu mai cer altceva pentru fetita mea in ideea sa ajunga si la alti copii,chiar daca din cate stiu , fetite de 1an jumatate-2 ani in perioada asta nu prea sunt,stiu de fetita mea care se incadreaza la aceasta categorie , daca fetele considera ca nu se gasesc alti copii care sa se incadreze la aceasta categorie, atunci optam si pentru hainute de primavara,care ne vor fi necesare din martie-aprilie incolo, cand Anastasia va avea 1 an si 8 luni.
O seara frumoasa , noapte buna si linistita !