Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Daca nu e cu suparare as dori eu hainutele ramase pentru fetite in jur de 2 ani. Peste cateva zile va face Elena mea 2 anisori si are acum 86cm si 11 kg, deci poarta inca haine chiar si mai mici decat varsta ei.
Multumesc mult.
PS Neli, wow !!! Ce mare ti-e puiutza !! A mea poarta abia 22 la piciorus si e micuta si slabuta. Felicitari pentru printesa din burtica. Cum stai cu hainutele de bebe mic? As putea sa-ti trimit cateva pentru cand vine a doua minune...doar sa-mi spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Dana sau Laura, va rog trimiteti si la mine adresa lui Neli.

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Si eu astept inca adresa lui Neli. Si pe a lui Ducky.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

va trimit cat pot de repede adresele.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ducky, am niste ghetute din piele intoarsa, roz, nr. 22.
TI-ar folosi pt printesa ta?
Sunt destul de folosite, dar in stare foarte buna de functionare.

Daca iti sunt de folos, anunta fetele sa-mi dea adresa ta :)

Mai am si cateva body-uri de 18 luni, dar sunt de casa, adica destul de uzate.
Si mai am cateva hainute, dar sunt foarte purtate, adica mai mult de casa.
daca le vrei, ti le trimit cu placere.
Eu le-am cumparat de la bazar, in ideea de a le folosi afara, dar, din pacate, nu sunt in starea in care ma asteptam, asa ca le pastrez pentru casa.
dar daca pot fi folositoare altcuiva, le dau cu mare drag:)

Pentru Neli, din pacate eu nu mai am nimic, pentru ca mandra ei poarta cat poarta a mea, acum:)

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Pentru LauraNicolae: as dori, daca se poate, masurile pentru haine si incaltaminte ale Ralucai (eventual inaltime si greutate sa ma pot orienta).

Mergi la inceput

Da, printesa mea poarta 22 maxim, deci ar fi bune ori acum ori la primavara. Si ce poarta acum tot de la bazar i-am luat, ca in magazin sunt preturi enorme.
Hainute pentru acum avem, multumesc mult.
Baietel 3-4 ani caruia sa-i trimit hainute pentru vara viitoare gasesc oare pe listuta? Am gasit mai multe, am si pus pe bazarul umanitar, dar as dori mult sa si donez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

ok,ducky o sa ti le trimit, atunci:)
nu vor mai ajunge pana de mos nicolae, dar pana de ziua ei, sigur ajung.

Mai am o pereche de adidasi - adidas, din piele, in stare de functionare ff buna, daaar sunt tociti in fata, pentru ca fii-mea i-a purtat cand abia invatase sa mearga, si... nah :)

Sunt nr. 21. Ce zici, ti-i trimit si pe aia, ca poate ii mai vin, totusi?
Si daca nu-i sunt buni, ori ii bagi la bazar, ori ii dai altcuiva care sa-i foloseasca?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Nu conteaza ca sunt juliti. Ai Elena mea ii termina pe afara. Daca nu ii sunt buni ei, mai am o finuta si un finut mai mici ca ea si oricum toate lucrusoarele merg de la un copil la altul la noi in familie.
Multumim

PS Neli, deci...cum stai cu hainutele mici-mici de bebe???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Ma bucur enorm ca s-a mai gasit cineva aici care sa aiba nevoie de hainute pt fetita , Ducky,ma asteptam ca Elena sa fie mai maricica pt 2 anisori, chiar ma gandisem la tine , dar stiam ca Elena ta are 2 ani acum in decembrie-LA MULTI ANI de pe acum -si ,comparand-o cu fetita mea care are abia 1 an si 3 luni, credeam ca e mai mare decat a mea,se pare insa ca a mea e cam depasita la greutate ,inaltime , chiar si la piciorus , o s-o pun la cura de slabire,glumeam,cat despre hainutele de bb nou-nascut,sincer, inca nu stiu exact ce a mai ramas , pentru ca am tot dat din hainutele Anastasiei , nestiind si fara sa avem vreun plan de bb 2 pe atunci,dar sper sa mai fi ramas si pt a doua fetita.
Cam asta e pe le noi , daca mai e nevoie de ceva sa va trimit sau sa va scriu, spuneti-mi ,va rog.Am biberoane folosite carora li se pot schimba tetinele ,vreau sa le trimit cui are nevoie, va rog.
Multumim pt tot.

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput