Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Aldebaran. multumesc! te anunt imediat ce il ridic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Donez si eu un carucior de gemeni, si un carucior simplu sport. Daca stiti pe cineva interesat, sa ma anuntati.

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns todorgeta spune:

BUNA!as vrea si eu daca are cineva niste hainute pt. o fetita mica are un an dar e mai slabuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

todorgeta, te rugam sa citesti regulile postate pe prima pagina! Multumim!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns todorgeta spune:

sunt noua pe aici si incercam sa gasesc putin ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui todorgeta

sunt noua pe aici si incercam sa gasesc putin ajutor.

Inteleg si repet: te rugam sa citesti regulile postate pe prima pagina a acestui topic!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

fetele am primit colet cu hainute de fetita bebe 0-6l si hainute baiatel 2-3 ani. daca are cineva nevoie dati-mi de veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buna seara n-am mai dat de mult pe aici, n-am nici o scuza stiu laura sper sa te faci bine cat mai curand te pupam
va rog sa ma stergeti de pe prima pagina ca nu mai am hainutele mici de donat, intre timp ne-am intors in italia, au fost multe multe probleme, acu as avea eu nevoie de hainutele de la daniela da ce sa fac daca sunt asa de departe
daniela ma bucur pentru experienta ta cu hainutele, si eu ma simteam asa bine cand ajutam pe cineva de parca imi dadeau mie hainutele alea e un sentiment minunat pe care tu si laura ar trebui sa-l aveti in fiecare zi pentru munca voastra de aici
va pupam,
cata si robi

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

buna seara n-am mai dat de mult pe aici, n-am nici o scuza stiu laura sper sa te faci bine cat mai curand te pupam
va rog sa ma stergeti de pe prima pagina ca nu mai am hainutele mici de donat, intre timp ne-am intors in italia, au fost multe multe probleme, acu as avea eu nevoie de hainutele de la daniela da ce sa fac daca sunt asa de departe
daniela ma bucur pentru experienta ta cu hainutele, si eu ma simteam asa bine cand ajutam pe cineva de parca imi dadeau mie hainutele alea e un sentiment minunat pe care tu si laura ar trebui sa-l aveti in fiecare zi pentru munca voastra de aici
va pupam,
cata si robi

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Piselino esti bine? de ce anume ai nevoie? poate gasim o solutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

dani nu suntem foarte bine dar atat timp cat robi nu a mai facut nici o criza in ultimele zile suntem perfect.de hainute as avea mare nevoie ca nu am mai avut cu ce sa ii luam lui robi mai nimic, gecuta de iarna am ca i-a facut cineva drag noua cadou si am si papucei, in schimb nu prea am hainute nici de stat prin casa nici de iesit afara, i-au ramas toate mici si nu imi permit inca sa ii cumpar garderoba.sotul ia primul salar pe 20 dec ca la camionisti le opreste o luna de lucru fara sa-i plateasca sper ca luna viitoare sa ne mai revenim umpic.
laura tu cum esti? mai bine? pe mine inca ma fascineaza povestile fetitei tale

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput