Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 16
danielac spune:
Laura e deja plecata spre tara (e posibil sa fi ajuns deja) spera sa il mai apuce in viata, Dumnezeu sa o ajute sa fie cum isi doreste ea!
Laura
Dodo-pui spune:
Laura
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
LauraNicole spune:
Va multumesc mult de tot tuturor! Tata este foarte foarte grav , a facut un accident vascular si are hematom in emisfera stanga de 6 cm. Doctorita ne-a spus ca poate trai o ora,o zi sau maxim 10 zile dar de ieri a inceput sa manance cate putin piure,supa crema,iaurt. Mananca NUMAI daca ii dau eu. Nu vorbeste,e paralizat pe toata partea dreapta, si-a smuls sonda ca nu o suporta, isi smulge perfuzorul. Nu e lucid.
Dar....timpul hotaraste.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Eseea spune:
Laura, imi pare tare rau......
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ginnette spune:
Off, Laura, imi par tare rau
Stiu ce-nseamna (bunicul meu a suferit un accident vascular si a stat paralizat 9 luni).
Multa putere tie si mamei tale sa treceti peste asta.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
Tanti Zavaidoc spune:
Laura, suntem alaturi de tine si poate va suna ciudat ce spun, dar sper din suflet ca deznodamantul sa aduca pace in sufletele tuturor
Selene_Bunny spune:
Si eu aici, Laura, un gand bun pentru tatal tau iti trimit, are nevoie de tot sprijinul vostru acum. In plus, eu cunosc povestea vietii tale, asa cum ai scris-o tu, ce e in sufletul tau, numai tu stii.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
georgipuia spune:
Offf... ce veste... Niky tin pumnii! multa sanatate si rabdare!Doamne ajuta!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)