Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 17
Al_Ma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giuliaelena Nu stiu de ce are ea nevoie dar pot sa o intreb cand ajung la Sipoteni(asa se numeste satul).E greu de ajuns acolo .Si pentru a merge la posta trebuie sa faca vreo 3 km.Viata aici nu e prea usoara.Copiii pentru a ajunge la scoala merg kilometri intregi pe jos. Sorina are cam 1,60m inaltime si cam 60 kg acum dupa ce a nascut.Am vrut sa-i dau de imbracat de la mine dar ii sunt cam mici. irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena |
Am si eu ceva hainute care i s-ar potrivi. Intentionam sa i le trimit Laurei, dar poate e mai bine asa, mai ales ca presupun ca e ocupata (multa sanatate tatalui, Laura!). Cum se procedeaza? Astept raspuns si de la Neli legat de salopeta de gravida pe care nu am apucat sa i-o trimit pana acum .
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Al_Ma
Am si eu ceva hainute care i s-ar potrivi. Intentionam sa i le trimit Laurei, dar poate e mai bine asa, mai ales ca presupun ca e ocupata (multa sanatate tatalui, Laura!). Cum se procedeaza? Astept raspuns si de la Neli legat de salopeta de gravida pe care nu am apucat sa i-o trimit pana acum . Alina si Mara (27 iunie 2007) |
Al-ma , Laura locuieste in Anglia, asa ca nu ai cum sa trimiti la ea...
anca16 spune:
Buna fetelor,
Poate ma ajutati voi. Am un pachet intact de scutece Wickies pt 4-9 kg, 32 buc si o punga de lapte Milupa Milumil 1. Nu stiu ce sa fac cu ele, le-as da gratis cuiva care are nevoie. Stiti pe cineva caruia sa-i poata folosi? Multumesc
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
Al_Ma spune:
N-am stiut , am intrat doar de cateva ori ca am ceva hainute de dat si nu vreau sa ajunga la gunoi.
Neli_ra spune:
Al Ma,merci mult pt salopeta, eu din pacate stau in scaun rulant,sunt dependenta 100% ,din aceasta cauza o salopeta mi-ar fi incomoda, am mai incercat la sarcinile anterioare si nu am reusit deloc sa port una ,deci, merci mult, te rog sa incerci sa gasesti pe cineva careia i-ar fi comoda,te rog sa nu te superi pe mine,n-are rost sa o iau si sa nu o port.
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
giuliaelena spune:
Al Ma multumim ca te-ai gandit la Sorina. Daca Daniela e de acord iti da ea adresa
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
andata spune:
Laura, ma rog si eu pt tatal tau. Minuni se mai intampla, poate ca totul va fi bine. Si mama a facut avc acum 4 ani, nu mai stia de ea, nu accepta sa manance decat de la tata, nu ne recunostea pe mine, pe nepoti, pe frate-meu, doctorii nu i-au dat nici o sansa si au externat-o dupa o saptamana sa moara acasa. A inceput sa-si revina aproape dupa 4 luni, dar de atunci au trecut 4 ani si e recuperata in proportie de 99%.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
danielac spune:
citat din mesajul lui anca16 Buna fetelor, Poate ma ajutati voi. Am un pachet intact de scutece Wickies pt 4-9 kg, 32 buc si o punga de lapte Milupa Milumil 1. Nu stiu ce sa fac cu ele, le-as da gratis cuiva care are nevoie. Stiti pe cineva caruia sa-i poata folosi? Multumesc Mamica de Razvan (24.05.2010) www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus |
daca vrei ii poti trimite lui arwen...iti trimit maine adresa sau daca intra ea azi o sa o rog sa ti-o trimita!
danielac spune:
citat din mesajul lui Al_Ma N-am stiut , am intrat doar de cateva ori ca am ceva hainute de dat si nu vreau sa ajunga la gunoi. Alina si Mara (27 iunie 2007) |
nu e nici o problema! daca doreste cineva ce ai tu de oferit sa spuna si noi trimitem adresa!
LauraNicole spune:
Dragele mele, din pacate deznodamantul nu e unul fericit. Tata e in agonie si mai mult de o saptamana,hai sa zicem doua, nu mai traieste. Nu mai mananca deloc,nu deschide ochii,e dus pe alta lume si...arata din ce in ce mai rau. Acum e legat de pat ca se zbate si era sa cada. Nu stiu cand voi mai putea intra.
Multumesc tuturor!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11