Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Giuliaelena, ai primit coletul de la mine?
ce inaltime are baiatul tau? cred ca sunt hainute penru el in coletul de la chizccutza!

Laura am adresa lui, fac coletul si ii trimit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Sarumana mult! Le aduci o mare bucurie!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Da Laura, am nevoie de adresa Addei Lili,pachetul e pregatit.

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Scuze Dana,am primit dar astept azi pachetul de la Ninny sa pot trimite odata maine dimineata.
Multumesc din suflet.
Vladut are 1,20m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Pentru mamicile cu pitici intre 0-24 luni, eventual gravidute care vor naste curand: vedeti ca Pampers deruleaza o campanie despre sanatatea pielii bebelusului si pastrarea acesteia prin schimbarea frecventa a scutecului. Interesati-va la medicul vostru de familie, pentru ca puteti beneficia de un card cu ajutorul caruia puteti lua, gratuit, de la farmacie, un pachet de scutece Pampers. Stiu asta de la cumnata mea, medicul nostru de familie. De data asta, si mie imi vor folosi, ca suntem in buda cu banii, mai am un pumn de monede in casa...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Selene,buna, am intrebat peste tot,la farmacii,am sunat si la P&G,la Pampers, nu a stiut secretara sa-mi spuna nimic despre aceasta campanie de care vorbeai tu, a ramas sa se intereseze la departamentul unde nu imi raspunsese nimeni la telefon cand imi fusese facuta legatura si sa ma contacteze atunci cand avea informatiile pe care le-am cerut eu.Nu mai inteleg nimic.....nici macar Sensiblu nu a stiut sa ma lamureasca,dr mea de fam e plecata momentan din localitate,nu pot lua legatura cu ea, dar ,dupa raspunsurile primite de la ceilalti, nu stiu daca ar sti ea sa ma lamureasaca.
Rog fetele cine are disponibil,pt incaltari de iarna pt Anastasia, are talpita de 12,5 cm si multam tare mult.Pup,bye !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Laura te rog mult trimite-mi inca odata urgent adresa noua a micutului din Mizil, aseara pana sa o scriu s-a blocat chatul de yahoo si de acolo nu se poate recupera nimic! am coletul deja facut... are acolo multe hainute din cele primite de la Chiccutza, printre care si doua gecute una subtire si una groasa... si un pulover cu nasturi care a fost al Dianei!
sper sa fie bune chiar daca ii sunt un picut mai marisoare unele. sa le poarte sanatos!

Mergi la inceput

Va rog sa fim alaturi de Laura in aceste zile si sa ne rugam pentru tatal ei! stiu ca este grav bolnav!Dumnezeu sa ii ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Sa ne auda D-zeu rugile si sa se faca sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Insanatosire grabnica!Dzeu sa aiba grija de voi si sa va dea sanatate!

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput