Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 10
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraNicole
Neli, te rog frumos, poti sa-i masori talpita in cm? Eu nu stiu sa caut aici dupa masurile din Ro la copii. Sunt blonda,recunosc! ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11 |
Ba nuuuuu
Am vazt io ca nu esti
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
LauraNicole spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex_andra
Ba nuuuuu Am vazt io ca nu esti Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Hihihi! Breee,nu ma da de gol! Neuronu mi-e blond da parul mi-e sateno-roscat acu! Cum o mai fi natural...nu mai stiu!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Neli_ra spune:
Salut fetele,
Incerc sa-mi fac repede timp sa scriu cateva cuvinte inainte sa o duc pe Anastasia la somn ,ca ma mataie si ma bazaie cumplit.
Am masurat azi talpita, are 12 -12,5 cm(nu am reusit sa-mi dau seama exact),greutatea ei este de 12,4 kg ,iar inaltimea de 84 cm si are 1 anisor si 2 luni.Cam astea sunt coordonatele domnisoarei mele ,va multumim mult,mult de tot,tuturor !
Laura ,sa nu mai zici niciodata asta despre tine , adica ceea ce ai scris mai inainte !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
alex_andra spune:
Fetele, am 4 biberoane AVENT de 260 ml, cu 3 tetine reglabile, adica cea mai mare tetina de la Avent si inca un tuturoi din-ala , ca la canite, care se aplica la biberon.
Sunt destul de folosite, le-am folosit cam un an.
Cine le vrea, sa dea de stire
kid spune:
Nu stiu exact care este regulamentul aici, imi cer scuze daca nu fac ceva corect, este o mamica cu un baietel de 5 luni pe care tot o vad pe langa magazinele de unde facem noi cumparaturi; am intrebat-o care este problema, mi-a spus ca si-a pierdut locul de munca, se ocupa ea singura de copil, nu cere bani, ci doar mancare sau haine pt cel mic.
Eu nu mai am hainute asa mici, si, din pacate nu o pot ajuta cu alimente.
Ma puteti indruma? Ce as putea face pt acel copil?
Multumesc
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alex_andra spune:
kid, are fetita sau baiat?
aici mergem pe incredere si pe "fata", adica fara pm-uri:)
pe recomandari.
adica, daca tu zici ca stii pe cineva care e intr-o nevoie, mergem pe cuvantul tau.
daca vrei sa ajuti acea mamica si stii ca are nevoie, nu minte, vorbeste cu danielac sau LauraNicole sa treaca datele copilului pe prima pagina, unde sunt trecuti totii copii care au nevoie de cate ceva.
Din pacate nici eu nu mai am lucruri atat de mici, le-am dat pe toate.
Dar poate e cineva pe aici, care are copil trecut de varsta asta si are lucrusoare care nu-i mai trebuiesc.
Dar ne trebuie cateva date: fetita/baiat, kg, cm, cat are la picior.
alex_andra spune:
Inca ceva important: nu trecem peste fetele care administreaza acest topic.
Adica, daca cineva vrea sa-ti trimita tie ceva pt vreun copil, nu dai tu adresa ta.
Fetele (Dani sau Laura) sunt "intermediarele".
andreea.2009 spune:
Daca fetele vor fi de acord, eu mai am din hainutele mici de la Sebi..Am chiar si niste hainute mai groase, un cosmonaut pe care sebi nu a apucat sa il poarte si acum ii este mic si niste papucei.
Eseea spune:
Kid, si eu as vrea sa stiu cam cate kg are baietelul ( ca vad ca are 5 luni) ca sa ma uit si eu prin ce am pus la bazar si nu s-au vandut ( alte haine nu mai am acum), sa vad daca i s-ar potrivi ceva. Mai stiu ca Selene a scris aici nu de mult ca are un pachet de hainute ce i s-ar potrivi cred copilasului. :( Iar pt hainute mai mari scrissese acum cateva pagini o fata ca are de dat, nu cred ca i-ar strica si hainute pt 1,5-2 ani cat zicea ea ca are.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
giuliaelena spune:
Salutare !
Fetelor cine ma poate ajuta si pe mine sa ajut pe cineva?
O eleva a sotului meu (in clasa a VIII-a )a nascut de vreo saptamana o fetita si un baietel.E la limita cu banii si nu prea are multe pentru bebei.Eu nu mai am nimic asa de micut.Are cumva vreuna din fete cateva lucrusoare de nou-nascut? Tare as vrea sa o ajut si nu am la cine apela decat la voi.Nu multe doar cat sa aiba acum de schimb la piticuti ca pe mine ma bate gandul sa-i botez chiar daca sunt foarte stramtorata ma gandesc ca m-o ajuta D-zeu pe mai incolo
V-am pupat
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena