Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Kid, Giuliaelena, vedeti ca este o lista pe prima pagina cu fete care doresc sa ofere ajutor, care de-a lungul timpului au tot scris aici ca au diverse de dat si nu au cui. Ei bine, cred ca ar trebui sa luati legatura cu ele ( dupa ce stabiliti ce si cum cu Daniela si Laura, si asa s-ar rezolva toate si pt cei pe care doriti voi sa-i ajutati si dau si fetele lucrurile pe care vor sa le dea.

Giuliaelena, am si eu la bazar cateva lucruri pt 0-3 luni. Dupa ce "vorbesti" cu Daniela si Laura, daca nu gasesti la fetele de pe prima pagina, le scot de la bazar si le trimit.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Mai intai voi incerca sa aflu mai multe despre mamica, insa nu prea stiu cum sa verific daca ce-mi spune este adevarat.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Mergi si tu pe instinct,atunci cand vorbesti cu ea,urmareste-i mimica, privirea

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, sa nu ma uitati nici pe mine, am un colet pregatit cu haine de fetita, toamna-iarna, varsta 6-12 luni, poate chiar putin mai mult.

Am si de vara, dar banuiesc ca alea nu sunt necesare acum.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Kid dupa ce afli mai multe date si esti sigura ca vrei sa ajuti ai tot suportul nostru!

giuliaelena, eu mai am hainute de bebe, aveam pregatit coletul pentru actiunea 3 sate, dar nu l-am mai trimis ca nu a fost nevoie! spune-mi unde si trimit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Daniela,multumesc din suflet.Trimite pe adresa mea de acasa,de la Dorohoi,daca o ai.Fata asta sta intr-un catun la vreo 20 km de oras si ii trimit prin sotul meu cand merge la serviciu.Eu am mai avut vreo 4 paturele de la Giulia si cateva bonetele si i le-am trimis astazi sper la sfarsitul saptamanii sa ajung si eu la ea.Are doar 15 ani si ma iau fiorii cand stiu ce greu se cresc doi ingerasi deodata.

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

salut,

am si eu hainutze de fetita 0-6, 6-12, luni, daca e nevoie pot trimite ptr fata de 15 ani, (sa-mi dati adresa unde pot trimte(Daniela sau Laura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaelena

Daniela,multumesc din suflet.Trimite pe adresa mea de acasa,de la Dorohoi,daca o ai.Fata asta sta intr-un catun la vreo 20 km de oras si ii trimit prin sotul meu cand merge la serviciu.Eu am mai avut vreo 4 paturele de la Giulia si cateva bonetele si i le-am trimis astazi sper la sfarsitul saptamanii sa ajung si eu la ea.Are doar 15 ani si ma iau fiorii cand stiu ce greu se cresc doi ingerasi deodata.

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Bine trimit pe adresa ta coletul, zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina92 spune:

buna,am mai fost si mai de mult pe la voi..am si eu ceva hainute de donat si la randul meu am nevoie de hainute 6-12 luni!hainutele mele sunt de 0-6 luni de baietel dar si unisex!cum fac sa le donez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cred ca fac si eu rost de hainute mici,mai are nevoie?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput