Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mirelaaaa
si eu vreau acces la poze si eu trebuie sa activez PM dar nu stiu cum

mami 16+
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna fetelor!

Eu in ciuda contractiilor si a ceea ce simteam sapt trecuta am fugit la Piatra Neamt ca aveam cert. TUV si tb sa fiu neaparat la fabrica. Asa ca acum sunt bine mai e cate o durere sau o mica ameteala dar sunt bine. Sapt viitoare am morfologia si vedem ce ne spune oricum am emotii.

Sunt fericita astazi fina mea a nascut la Euroclinic o fetita de 4,06 kg si 52 de cm si a luat doar 11 kg in greutate. Eu acum cred ca am atat , noroc ca sunt inalta si mai mascam dar tot se vede bine.

Si aici e tare frig asa ca azi am terminat treaba am luat certificarea si cred ca maine venim in Bucuresti, Dia incepe de maine gradinita si s-a cam dus vacanta ei.....ca eu mai am o sapt de umblat lelea si dupa ma linistesc doar cu nunti si botezuri.

De citit inca nu am apucat sa citesc din urma, tb sa ajung acasa sa stau linistita ca .....astia sa munceasca si eu pe forumuri....

22+ cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

din cate am vazut eu in optiuni e activ deja :)

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

sunt panicata
am niste ameteli , crutne , nu pot fixa privirea
nu ma pot tine pe picioare
deja ma sperie starea mea... mi0e teama sa nu cad pe jos.. serios... si-s si in inchidere...maine e ultima zi.. adica astazi am de treaba la muca pt f tarziu

am papat putina zacusca , am baut putin lapte , am desfacut o portocala...dar nada ~

mami 16+
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Cum stai cu tensiunea?
Euametesc cand imi scade..de obicei cand se schimba vemea sau cand nu ma hidratez klumea

16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

acum am observat uitandu-ma in oglinda, ca brusc, in cateva zile mi-a crescut burtica mult si mi-au aparut pe lateral niste vene vinetii de sange
ma dau cu crema permanent, sper ca nu e vb de vergeturi..si asa devreme
mananc din ce in ce mai putin..mai ales alimente calorice si tot ma ingras...inteleg..se maresc bb..dar asa brusc....

fluturas 17 + + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Pt cine nu are PM activat:
Se merge la "Profil personal";
SE selecteaza "Mesaje private";
Se da click pe "Options"(situat in dreapta sus) si apoi se da click pe "Activeaza mesajele private."

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri poti lua o tensiune?
Bea lichide, incearca sa pelci acasa.
Mie dr. mi-a dat magne B6 - a zis ca ajuta la ametelli, pt irigare cerebrala. pup, tine-ne la curent.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

am urmat instructiunile, si nu erau active pm-urile multumesc si ma scuzati

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Le-am activat
multam pt ajutor

Tunde16 sapt[blue][/blue ]Fetelor! luati ceva vitamine gen elevit sau materna?
Eu nu mai iau..numai acid folic...ma ingras intr-un hal de nu-i adevarat,Am luat materna si am mancat cat trei la un loc

Mergi la inceput