Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
andri31 spune:
mirelaaaa 

si eu vreau acces la poze si eu trebuie sa activez PM dar nu stiu cum 
mami
16+
lumina si putere
bebe dulce
danina spune:
Buna fetelor!
Eu in ciuda contractiilor si a ceea ce simteam sapt trecuta am fugit la Piatra Neamt ca aveam cert. TUV si tb sa fiu neaparat la fabrica. Asa ca acum sunt bine mai e cate o durere sau o mica ameteala dar sunt bine. Sapt viitoare am morfologia si vedem ce ne spune oricum am emotii.
Sunt fericita astazi fina mea a nascut la Euroclinic o fetita de 4,06 kg si 52 de cm si a luat doar 11 kg in greutate. Eu acum cred ca am atat
, noroc ca sunt inalta si mai mascam dar tot se vede bine.
Si aici e tare frig asa ca azi am terminat treaba am luat certificarea si cred ca maine venim in Bucuresti, Dia incepe de maine gradinita si s-a cam dus vacanta ei.....ca eu mai am o sapt de umblat lelea si dupa ma linistesc doar cu nunti si botezuri
.
De citit inca nu am apucat sa citesc din urma, tb sa ajung acasa sa stau linistita ca .....astia sa munceasca si eu pe forumuri....![]()
22+ cu bb
si
Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni
andri31 spune:
sunt panicata
am niste ameteli , crutne , nu pot fixa privirea
nu ma pot tine pe picioare
deja ma sperie starea mea... mi0e teama sa nu cad pe jos.. serios... si-s si in inchidere...maine e ultima zi.. adica astazi am de treaba la muca pt f tarziu

am papat putina zacusca , am baut putin lapte , am desfacut o portocala...dar nada ~
mami
16+
lumina si putere
bebe dulce
florintunde spune:
Cum stai cu tensiunea?
Euametesc cand imi scade..de obicei cand se schimba vemea sau cand nu ma hidratez klumea
16 sapt
fluturas2010 spune:
acum am observat uitandu-ma in oglinda, ca brusc, in cateva zile mi-a crescut burtica mult si mi-au aparut pe lateral niste vene vinetii de sange
ma dau cu crema permanent, sper ca nu e vb de vergeturi..si asa devreme![]()
mananc din ce in ce mai putin..mai ales alimente calorice si tot ma ingras...inteleg..se maresc bb..dar asa brusc....
fluturas
17 +
+ ?
loutzy spune:
Pt cine nu are PM activat:
Se merge la "Profil personal";
SE selecteaza "Mesaje private";
Se da click pe "Options"(situat in dreapta sus) si apoi se da click pe "Activeaza mesajele private."
Laura
20+ cu 
Lorich spune:
Andri poti lua o tensiune?
Bea lichide, incearca sa pelci acasa.
Mie dr. mi-a dat magne B6 - a zis ca ajuta la ametelli, pt irigare cerebrala. pup, tine-ne la curent.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+
florintunde spune:
Le-am activat
multam pt ajutor

Tunde
16 sapt[blue][/blue ]Fetelor! luati ceva vitamine gen elevit sau materna?
Eu nu mai iau..numai acid folic...ma ingras intr-un hal de nu-i adevarat
,Am luat materna si am mancat cat trei la un loc