Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

am fugeat
ne auzim p la 4

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

bafta

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna Fetelor
E foarte frig la noi..12 grade.si ploua nonstop.
Asi putea dormi toata ziua..
Eu am burta uriasa seara..pt ca ma balonez..
Dar am impresia ca scap bebele..asa ma apasa jos...si abia ajung la wc sa nu fac pipi pe mine
..urinez mult noaptea si acum la 16 sapt
e NORMAL?
PUSICI

Tunde16 sapt+Mario 6,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde e ciudat ca spui ca simt ca apasa copilul... cum e placenta ta? Inserata mai jos? Ce zice dr.?
Cu urinatul noaptea ...cam asa e, eu dupa primul trim nu am mai avut nevoie noaptea, insa in trim 3 stiu cum va fi...disco nights (imi amintesc ca mergeam dormind la pipi).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

faine hainutele...nici nu zici ca sunt de gravida...
irinuka, ai avut o rochie foarte frumoasa de nasa...
vreau pantaloniiiiiiii

fluturas 17 + + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ms-ms! Si mie mi-a placut rochita... dar a fost cam scumpa... a costat 250 lei + carnetul sotului suspendat pe o luna + 120 amenda (ca nu a dat prioritate la pietoni) pe la Otopeni. Erau domnii politisti la "pescuit" - cu asta se ocupau si noua ne-a fost naspa sa dam ceva spaga (am fi dat dar nu suntem nici unul in stare ).
Asta e...

Irina ~ 22+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Tunde si eu urinez inca de vreo 2-3-4 ori pe noapte. La fel ca in trim I. Dar apa cel mai mult beau seara, dimineata nu prea-mi vine. Merg teleghidata la toaleta, fara a aprinde lumina... ca sa nu fuga somnicul . Cu apasatul jos nu prea stiu sa zic... eu nu simt asa - si am placenta inserata jos .

gabiu daca nu ti-a trimis PM cu parola nimeni sa zici, ca trimit eu acum in caz contrar.

vasilasanita iti inteleg reticenta pentru antibiotice, dar atunci cand trebuie (cum e infectia ta urinara) e mult mai important sa le iei. O sa fie bine. Ia-le fara grija.

Irina ~ 22+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Cu prima sarcina n-am intimpinat asemenea probleme..
Nu am umblat la pipi noaptea numai in primele 6 sapt.E ciudat ca nu beau apa multa seara,insa maninc fructe ex struguri..dar in cursul dupamesei deja incep sa ma balonez..pana ma culc simt ca plesnesc sunt suuperbalonata.Si asa umblu noptile la buda ,iar dimineata ma trezesc supla,fresh si frumoasa..n-am nimic
Dr meu din pacate e zgarcit la cuvinte..foarte rau comunica..
N-am fost la El numai pe 12 aug si trebe sa merg pe 13 sept.
Mai umblu la o cunostinta ginecolog la Tragu-Mures..din cand in cand la cate un control..El ma supravegheaza.E superamabil.
Mi-a facut dublu test si insamantare din canalul cervical..nu sunt gata rezultatele inca..astept sa ma sune.

Tunde16 sapt +Mario 6,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

nu ma uitati si pe mine cu accesul la poze...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ciudatica activeaza PM

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Va mai amintiti de noi?

Abia ce am revenit din lunga vacanta ... nu am avut acces la net din Ro, suntem bine.

Pupam toate fetele dragi si astept sa imi intru in paine , sa va citesc pe indelete.

Mergi la inceput