"Abdomen extra-plat (42)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Lumi,unde esti?Nu te vaz pe skype

eu abia am terminat munca,e dezastru pe aici ...nu stiu de unde sa le iau si unde sa le las bine ca`s fetele imbaiate si gata de culcare .Ma duc sa ma lupt cu balaurii

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Apropo de skype... Daca vreti sa imi dati si mie adresele voastre ca mi-am facut si eu cont ieri si nu am nimeni in lista.
Sabina pe unde esti?

...............................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

oke..rapid cu sportul ca tre' sa fac urgent baieeee

Plyometric 45 de min
Power intervals din revabs 30 de min
15 min exercitii pentru spate

si cam aia e treaba..am fugit, ca apoi tre' sa plec la Real..maine va fi PIZZA time

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Mie mi s-au dat toate planurile peste cap....mi-a venit ciclul...stau pe canapea ca o leguma si ma dor toate alea

De sport nu poate fi vorba azi.....asa ca ma bag la un film romantic (Somewhere in time).

Iulix, daca mai ai rabdare, in octombrie ajung si eu in Cluj...si iti trimit p90x prin posta......ca de pe pc nu ma pricep cum (format avi..daca cineva stie..ziceti).

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Ah, ca am uitat...Chiquitita, ti-am trimis un PM

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

gata baia..stau oleaca, ca am obosit:-)))

Puskin tu ma intrebai parca, daca am greutati??
daaaa, am destule ustensile in apart asta micut
greutati de la 1 la 20 de kg
fitness ball
push up stands
benzi de rezistenta de vreo 3 feluri
greutati de picioare
si teava de la aspirator of course, pana vine bara adevarata:-)))

am zis, cand o sa ne luam un apart mai mare, sau casa, ne facem o camera speciala pentru fitness, luam cateva aparate mai faine, plus ce avem si noi acuma si sa te tii atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Lumi pai tu ai aproape tot ce iti trebuie pentru o sala...Eu gantere nu am si nici nu cred ca imi cumpar. Sper sa reusesc sa ajung la sala de 2 ori pe saptamana si sa lucrez cu greutati.
Pfuai dar tu faci 2 ore de sport pe zi, ai grija ca se poate ajunge la supra antrenament relativ usor si nici nu-ti dai seama decat cand e prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am gasit storageul de care povesteam si m-am apucat sa le copiez pe fiecare. Cand sunt gata, va dau de stire sa le luati care vreti.
Baby:

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

sport in general fac cam 1 ora jumate sau 2 ore si nu chiar zilnic
acum am prestat ca-s libera 4 zile la rand, dar de obicei cand lucrez fac pauza..mie nu mi se pare mult in jur de 2 ore, cand simt ca nu pot fac mai putin si gata, nu ma suprasolicit niciodata, ca-s leguma uneori si le fac intr-un ritm mai babesc asta e alta mancare de varza:-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Allure, pt pozitiile astea de yoga trebuie sa fac o incalzire inainte sau direct ma pozitionez pe covor si incep sa ma contorsionez? Ca incep sa imi faca cu ochii daca au asa beneficii.

orice rutina de exercitii trebuie sa inceapa cu "incalzire"...nu treci de la stat in cur pe scaun la sarit coarda direct sau contorsionat pe covoras ce bine ar fi daca as si asculta de propriile sfaturi! cind m-am filmat sarind coarda am neglijat incalzirea ca mi-a fost lene si a doua zi m-a apucat o durere de genunchi care m-a tinut 2 zile
mi-a trecut dupa ce m-am oblojit cu gheata si masaj cu un ulei minune de la chinezoaica mea...totodata m-am lecuit pe vecie sa mai fac experiente de-astea...

yoga de obicei se incepe cu exercitii de respiratie (kapalbhati) care sint de mai multe feluri (respiratie fortata/ sacadata, alternativ print-o nara, etc) aceste exercitii au beneficii uimitoare pentru tot corpul, te relaxeaxa/ invigoreaza, reface "prana" - izvorul de energie sau "bateria" care ne misca zi de zi
in societatea moderna unde ne petrecem majoritatea timpului stind pe scaun in pozitie flexata, cocosata, cu pieptul la genunchi, respiratia corecta are de suferit ENORM, in corp intra o insuficienta cantitate de oxigen, ca urmare celulele noastre sufera si ele...lipsa de oxigen se stie aduce boli in organism (exista terapii cu oxigen care se speculeaza ca vindeca sau ajuta in boli precum cancerul)

dupa exercitiile de respiratie se practica Salutul Soarelui de citeva ori la rind...aceasta miscare activeaza toti muschii corpului, pune singele in circulatie, pregateste corpul pentru celelalte pozitii.

sint multe stiluri de yoga, fiecare cu teoriile ei...eu le aprob pe toate n-am studiat indeajuns ca sa pot da un verdict clar, nici nu cred ca e important.

cind o sa am timp o sa detaliez cum e cu respiratia sau mai precis o sa caut un video explicat frumos si clar...deocamdata am gasit numai unul cu un profesionist care face frumos de tot...daca practici chestiile astea zilnic, impreuna cu o dieta sanatoasa (calitativ si cantitativ) zic eu ca tulburarile gastrointestinale devin simple definitii in dictionar eu nu fac nici pe sfert cit nenea asta si deja simt rezultatele:

http://www.youtube.com/watch?v=PcvYky7p5iE&feature=related

dimineata asta m-am trezit cu o veselie si voie buna ce n-am mai avut de ani de zile...mi-am facut intii spalaturi nazale cu al meu "neti pot" - tot o practica yoghina care ajuta la imunitate, impotriva alergiilor si mai ales cind e sezonul de gripa...nasul este ca un filtru realmente, daca ati vazut cum se murdaresc filtrele de la aparatele de filtrat de camera :) acolo se prind bacteriile si materia poluanta, este bine sa se curete zilnic cu o solutie de apa cu sare de mare sau bicarbonat.
aici video instructional bun: http://www.youtube.com/watch?v=UFEXjzGagMI&feature=related
va sfatuiesc sa faceti si voi ca acusi vine sezonul gripelor si al vaccinurilor...yikes!

dupa "purificare" mi-am facut exercitiile de respiratie urmate de stretch/ yoga plus miscari personale aleatorii :) ce mi-a venit in cap la momentul dat.
ma simt minunat! durerea mea de mijloc e dusa pe pustii si sper sa nu se mai intoarca

v-am pupat ca am treaba, o zi buna sa aveti!

p.s. - atentie mare cu yoga, ca asemeni oricarui sport daca nu se face corect, riscul de accidentare e mare...am vazut nenumarate cazuri de ligamente overstretched sau tendoane iritate pe motiv de postura defectuoasa ori zel prea mare; ideal se fac primele sedinte cu un intructor bun.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput