"Abdomen extra-plat (42)"
Raspunsuri - Pagina 7
z333 spune:
hannen , dap, executat zburatoarea, si inca cum:-)))..prefer sa tac ca raman mai filozoafa
si daca a facut al meu Cardio power and resistance, m-am mai prostit si eu oleaca, fara sarituri ca nu ma coafau la o ora asa tarzie, doar partea de forta
dupa aia am facut ceva exercitii pentru spate, cum avea Ciara pe acolo cu bara aia, dar eu am improvizat si am facut cu teava de la aspirator (ei da, am imaginatie si gasesc utilitate la toate ustensilele din casa:-))))si cu elastic la picioare:-)))
am o prietenie veche cu teava de la aspirator Hannen nu stiu daca tu iti mai amintesti, dar Ele sigur stie ce vorbesc eu aici
si am facut si pozitia Cobra a lui Brett, tot pentru spate, am rezistat 1 min si jumate, vreau sa vad pana unde pot sa ajung asa treptat
de maine bag si pozitia Scaunelu in actiune..incep cu 1 min si fara sa tin piciorul ridicat, doar cu o minge intre genunchi momentan
si acum mi-e foame iar:-)))..evident ca-mi dau doua tevi peste cap si beau doar un pahar cu apa
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
dooku3 spune:
Luminita,pozitia cobra a lui Brett e aia yoghina cumva sau seamana?Ca e super revigoranta daca e asta!Eu rezist..dooh..nu stiu,mai mult de 5 minute anyway daca am nevoie.
Am vazut video-ul pus de Allure,ala cu abds.Mai,voi faceti TOATE abdomenele alea in 15 minute?Eroine sunteti daca da!Eu numai daca ma uit si ma ia ameteala!
Ma duc sa vad cum arata,ca idee,Butt Lift,ca acolo e buba la mine si poate poate..daca ma inspira..
Spor la transpirat!
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Nikole,pt. supa ai nevoie de "buruiana" ,apa(supa de pui/vita...clear sa fie) usturoi,coriandru (pudra-uscat) si ulei de masline(eu nu folosesc unt sau alte unturi) Cind faci rost de ea(buruiana) da de stire ca te initiez eu in ale gatitului. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Cata buruiana imi trebuie ptr o supa ?
ai in vedere ca numai eu mananc , si vreau o supa ptr o zi doar, adik' vreo 3 portii sanatoase.
Am gasit denumirea in portugheza, maine e zi de market, daca gasesc cumpar, dar cat???
cred ca vine la legatura, nu?
Stii sa prepari nautul, stii ceva retete egiptene??
iubesc nautul, as manca zilnic asa ceva...
te pm-uiesc!
Eu am cateva zile de cand ingurgitez in jur de 2500 cal-3000...si se vede, la burta...
nu dau detalii, e jenant, dar creste burta pe zi ce trece
am avut azi la trezire un fresh mare(sfecla, mar, spanac, seminte, telina, apa si zahar)
gustare:un fel de chifla umpluta cu branza si apa de la un cocos.
Pranz:paste integralle cu carne si rosii si parmezan
gustare1:placinta cu morcov vreo 3 felii, si un...capuccino
gustare2:suc mango cu doua linguri de ovaz, alune.
cina:muschi de vita cu orez integral si salata de varza.
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
Macrina spune:
Nikole, asa e si la mine, dimineata ma scol cu o burta normala iar dupa ce mananc/beau imi creste, mi se umfla arat insarcinata in 4 luni
Probabil am digestia proasta... nu stiu, ca incerc sa nu combin mancaruri care nu se pupa.. si mananc si mai putin, in fine, poate am musculatura slabita si orice aglomerare in stomac se vede
Voiam sa te intreb despre vopsea de par, ca ai scris la comentarii ca-s multe.. naturale.. Te rog, da-mi si mie sugestii, am incercat henna si nu-mi acopera firele albe , de abia m-am vopsit si la a doua spalare bye bye.. uff..
nikole spune:
Macrina, trimit pm dupa ce culc pruncii, ca nu-mi tihneste acum sa ma intind la vorba
SA-L AJUTAM PE ANGELO
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dooku3 Luminita,pozitia cobra a lui Brett e aia yoghina cumva sau seamana?Ca e super revigoranta daca e asta!Eu rezist..dooh..nu stiu,mai mult de 5 minute anyway daca am nevoie. Am vazut video-ul pus de Allure,ala cu abds.Mai,voi faceti TOATE abdomenele alea in 15 minute?Eroine sunteti daca da!Eu numai daca ma uit si ma ia ameteala! Ma duc sa vad cum arata,ca idee,Butt Lift,ca acolo e buba la mine si poate poate..daca ma inspira.. Spor la transpirat! |
Dooku, daaa....asta e celebrul "ab ripper" dureaza numai 15 minute dar sint intense...nu e chiar asa de criminal cum pare! Insane Abs cu Shaun e mai nasol insa nu cred ca e neaparat mai profitabil...
Mie imi place la nebunie workoutul asta si de Tony in el...ma face sa rid de fiecare data cu poantele lui desi le stiu pe dinafara :)
Nu am vazut ce cobra face Brett dar sint sigura ca e cobra preluata din yoga (ca alta nu mai exista) si se practica in special la sfirsitul unui exercitiul care a vizat abdominalii deoarece asta e scopul ei principal: stretch pt abs si secundar pentru muschii spatelui.
Un exercitiu fenomenal pentru spate, si nu numai, este "the bow pose"...chiar azi citeam intr-o carte pe care mi-am luat-o de la Yoga Retreat cind fusei - The Complete Book of Yoga - scrisa de autoritatea nr 1 in materie de yoga: Swami Vishnu Devananda...zice asa despre pozitia asta:
This pose gives the combined effect of the cobra and locust poses. The back muscles are well massaged. This removes constipation and cures dyspepsia, rheumatism and gastrointestinal disorders. It reduces fat, energizes digestion, invigorates appetite and relieves congestion of the blood in the abdominal viscera. This pose is recommended for women."
arata asa: http://www.zazzle.ca/y4d_mousepad_the_bow_pose-144740894615355216
am pus poza asta ca mi-a placut decit ca recomand capul sa nu fie dat pe spate ci pastrat in unghi neutru (uitat in fata, nici jos, nici sus...)
in seara asta am venit acasa la ora 9 pm si mi-era teama ca sparg frigiderul de foame...in loc sa ma gindesc la mincare m-am asezat pe covoras si am facut o ora de yoga si pilates combinatie proprie, cu cartea in fata sa ma corectez...mi-am sucit coloana in fel si chip, m-am simtit "like a million bucks"...am uitat si de foame si de tot.
simt ca se aliniaza planetele si pentru mine, intru pe fagas cu sportul, simt ca pot sa fac orice imi propun :)
simt nevoia de un detox spiritual...in curind cred ca nu o sa ma mai vedeti pe aici citeva zile bune...reduc netul la minim, imi iau timp pentru mine de meditatie si focus, vreau sa termin de citit niste carti care stau cuminti pe noptiera, vreau sa fac mai multa yoga si exercitii de respiratie (alea diafragmatice) ca vad ca astea ma readuc la viata. statul pe scaun ma ucide ...
La somn acum, daca pot... ca e tare cald la noi. Miine e 1 Septembrie...ma apuca melancolia
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
nikole spune:
Allure, cand ai tu timp, crezi ca poti detalia un pic pe seama ex. de respiratie?
mie nu-mi reusesc tot timpul, si chiar as vrea sa invat sa le fac corect in orice pozitie, moment al zilei, etc.
Ma gandeam , daca gasesti in cartea ta ceva in leg cu ex.(indicatii, instructiuni) de respiratie, ai putea posta!?
SA-L AJUTAM PE ANGELO
hannen spune:
Neatza la prinz.
Dau o fuga sa`i zic lui nikole ca nush sa zic exact cita buruiana ca nu stiu cum se vinde acolo,cit de mari sunt legaturile,eu am invatat si`o fac din ochi.La prea multa apa iese "apa" ,adica nu se intinde (ca ea trebuie sa se intinda la fel ca bamele)si chestia aia de se intinde e mai mult in codite(deci cind cureti frunzele ,cureti cu codita cu tot).
Hmmm,oare nu gasim pe net cantitati exacte?(dar stii,omul din greseli invata,eu si acum o mai gresesc citeodata si nu mi se intinde pt. ca pun prea multa apa.)
Whatever happens don`t let go of my hand!
pearl84 spune:
Neata buna!
Azi am in plan shmotru..muuuult, mult ca am tot lipsit de acasa si s-au adunat.
Fac si ceva sport...nu stiu ce exact, dar ceva pt fesieri...ma tot "admir" in oglinda si e musai. Aseara am bagat ab ripper, dupa cum am zis, si 30 min plyo.
Mic-dejun: curmale cu laban.
P.S Iulix, si eu vaz un tonus mai bun, dar blestemata de celulita e inca acolo
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
puskin spune:
Neata,
Am vazut si eu clipul cu Ab ripper, il bag in program 1 data pe saptamana, cred ca in weekend. Cardio vreau sa fac de 5 ori/saptamana, sa vedem daca imi iese.
Azi cred ca fac un Plyometric.
Spor la transpirat