"Abdomen extra-plat (42)"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Hannen, am trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Loma, bine ai revenit! Ma bucur ca ne citeste lumea! Citeodata am senzatia ca imi pierd vremea scriind aiurea mesaje kilometrice, fiindca toata lumea e asa de ocupata si citeste "pe diagonala" - nu e o critica, e doar o senzatie a mea.

For some reason, thai massage nu e asa popular la noi...toata lumea prefera stilul "swedish" care nu e rau deloc nici ala, cind e facut bine.

Troznitul oaselor, in special la git si la mijloc e periculos facut asa pe neve, ca nu stii ce probleme are omul. Chiropractorii fac assessment minutios inainte sa puna mina pe tine, teste ortopedice menite sa constate ce patologii exista si ce contraindicatii. Pacalicii de la scoala aia "de apartament" nu cred ca au auzit de asa ceva. Daca ai un disc herniat si pici pe mina lor, sa te tii!

Cursurile de Thai Massage sint oferite oricui, nu sint specifice unei profesii anume, daca ai bani si esti dispusa sa inveti ceva pt sufletul tau, poti merge la cursul din Bahamas unde am fost eu. Garantez o vacanta de vis - frumoasa si practica. In grupa mea, din 25 de insi eu eram singura pe meserie si inca 2 tipe din state care erau "maseuze" dar nu aveau nici notiuni elementare de anatomie, faceau tot dupa ureche. Restul erau oameni paasionati de yoga, miscare, sanatate in general. Toata lumea s-a descurcat in final. Profesorul este excelent, printre cei mai buni in canada.
Poti sa practici apoi pe prieteni pentru sume modice. Cine n-ar vrea un masaj bun si ieftin? Sau facem exchange :) ca si mie imi trebuie...

Foarte bun Tai Chi si Qui Gong...miscarile astea lente si relaxate fac minuni pentru corp.

Acu sa-ti fac pofta si mai tare...am gasit un album de la cursul meu sper sa-l puteti vedea: http://picasaweb.google.ca/sgilbert.shiatsu/PhotoThaiYogaMassageSivanandaBahamasMarch2009?authkey=Gv1sRgCPq19KCpyrb0KA&feat=email#

ce amintiri! sint si eu pe acolo, mai grasutza :) inainte de a ma apuca de sport serios.
Poza nr 38 nu face parte din tehnici e din pauza si e very sweet.
Vreau inapoi la plaja aia!!!!!!!!

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

apropo: nu faceti comentarii in romaneste la pozele alea ca e albumul unei tipe din Quebec...sa nu se mire fata :)

si am uitat ce era esential: am facut sportul regulamentar: Brate si umeri cu Tony

am mincat 2 felii de paine de secara cu castraveti, masline si brinza tofu iar ca desert un brown rice cake
cam multe calorii but who's counting?

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

allure, io citesc dar nu pot decat sa salivez... frumusetea de romania, ca sa capati un masaj decent la un pret decent tb sa omori, maseuzele buna sunt rare de tot si toate tehnicile descrise de tine sunt necunoscute banuiesc ca la 99% din cei ce profeseaza.

eloise ce generatie sunteti? eu sincer am avut o copilarie foarte fericita chiar e interesant comentariul tau ca majoritatea nu a avut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Allure, si eu am cateodata senzatia aia..

Oricum, mie imi plac f mult mesajele tale ca sunt mereu f educative si optimiste si fun !! Te citesc mereu cu drag chiar daca uneori nu am ce comenta ca sunt pe dinafara, mai ales la capitolul alimentatie sanatoasa! Ma rog, sa zicem ca o iau des pe aratura, ca si aseara cand am bagat vreo 3 pumni de Cheetos! Mmmmmmm preferatele mele! hahhahah

Si eu am raport sportiv: 30 min de eliptica si alte 30 de abdomene si fund executate aseara la sala!

Siiiiiii..... in seara asta am program de dans la concertul lui Eminem si JayZ abia asteeeeepppttt!! o sa fie tare de tot mai ales ca vine in orasul lui natal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna seara. Multumesc de raspunsuri Xio si Hannen! Azi am fost cuminte. Adica am mancat ok. La micul dejun am mancat un pateu cu branza si 2 pere, la pranz am facut salata boeuf, cu piure si piept de pui, iar lka cina am mancat 2 pere. La capitolul sport am fost iar la sala unde am muncit klumea ca sa fiu in forma maine!
Allure ce super sunt pozele... Te duci de drag acolo!
Claucia pt piticuta. Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!!
Puskin distractie placuta la nunta. Ma duc si eu la o nunta maine seara!!
Carina mult succes la concurs!
Hannen ce trist ca unii oameni decid in acest fel sa incheie socotelile cu viatza.
Eloise sanatate multa!
Elena distractie placuta la concert!!

...............................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Ah ce ma oftic, scrisem un mesaj destul de lung cu explicatii frumos, si l-am pierdut.
Nu mai am timp sa-l scriu din nou, revin.

Allure, da m-ai starnit rau de tot, acu iara visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Claucia La multi ani Domnisoarei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Allure intotdeauna citesc mesajele tale si ma bucur ca de fiecare data am ocazia sa invat ceva nou.
Loma bine ai revenit!

...............................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Gata, ies din umbra ca ma mananca deshtele.
Allure si eu iti citesc mesajele lungi, iti vad si pozele dar la fel ca tiza mea sunt pe langa asa ca bag la cap si atata. De la tine si de la Deus am primit cele mai pretiose sfaturi.
Eu sunt cu febra si la fund si la abdomen. Abia ma misc. Sper sa o "dreg" cu un alt antrenament.
Maine ma duc dupa copil, gata luna de miere a mea si a husbandului. Incepe gradi, tre sa ii fac analizele si sa o aducem la un nivel de "buna crestere" .
Iulix eu zic ca doar ai muncit la bunatatile alea si ai mancat doar pieptul de pui ca sa poti spune mancat ok. Cu toate ca si eu poftesc mereu la cea salata boeuf. Fac rar, ca altfel as rade platoul.

Elena & Denisa

Mergi la inceput