"Abdomen extra-plat (42)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ele mancat ok la mine inseamna ca nu am ras toata salata boeuf, piureul si pieptul de pui. Detaliez ca sa nu creada lumea ca am mancat pana m-am tavalit pe jos. Intr-o farfurie de 18 cm mi-am pus jumatate de piept de pui (i-am cerut vanzatoarei cea mai mica bucata de piept de pui pe care o avea; cred ca incapea in mana mea bucata ) 2 lingurite de piure si 3 lingurite de salata. Pieptul de pui a fos tinut la marinat 2 ore in sos de ulei de masline (cam 1 lingura) mirodenii si mustar si prajit in tigaie Tefal fara ulei, doar cu putina apa ca mie imi place si putin fiert.Bine ca pe langa pipet am avut la marinat si copanele pt. pritenul meu, ca lui nu ii place pieptul. A iesit o nebunie culinara.

..............................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Claudia, La multi ani Andreiutei!

Iulix, merci daaa marinarea puiului si mai ales a curcanului sunt secretele unei carni zemoase si gustoase! Am invatat si eu secretul asta de curand si de cate ori am timp sa las la marinat, iese o mancare de te lingi pe degete! da' parca tu te lasasei de carne vrem sa vedem poze in costumatia de nunta!

Asa o pofta imi faceti cu nuntile astea! nu am mai fost la una de vreo 3 ani cred vreau si euuuu!!!

Uff nu am stare la munca!

Uitati ceva distractiv: http://petrumaior.licee.edu.ro/continut/test.html

Mergi la inceput

Elena m-am lasat, dar pur si simplu nu am putut rezista in fata mirosului pe care il aveau bucatile... Asta e... sunt o pofticioasa... Poze o sa pun duminica asa ca maine o sa am sedinta foto. Hai cu mine la nunta! Super interpretarea testului. Si culmea e adevarata in mare parte.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina
eloise ce generatie sunteti? eu sincer am avut o copilarie foarte fericita chiar e interesant comentariul tau ca majoritatea nu a avut-o.
Marina

Pai eu am 34. E posibil sa fi lansat o afirmatie hazardata, de obicei ma feresc de generalizari. Mai corect ar fi sa spun ca din citi oameni cunosc eu, majoritatea poarta urmele traumelor din copilarie. Uite aici pe forum si pe alte citeva mari forumuri cu sectiuni de psihologie am citit zeci si zeci de relatari, de-a lungul anilor, facute de oameni ce vor sa scape de povara unei copilarii dureroase ce ii afecteaza inca in mod esential. Trebuie sa ne gindim doar la faptul ca acum 20-30 de ani pedeapsa fizica era ceva aproape subinteles si cred ca prea putini parinti nu o practicau. Nici eu nu am avut o copilarie care ar face sa para ca Iov a scapat usor , dar nici pe deplin fericita nu pot spuna c-a fost.

Iulix, multumesc de urari, esti draguta.

Allure, si eu te citesc si gasesc multe lucruri interesante in ce scrii tu, chiar daca nu comentez. Cred ca tuturor ni se intimpla sa ne simtit necititi din cind in cind :-)

Mie nu-mi plac nuntile :). Dar distractie placuta celor carora le plac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am papat azi o Margherita, ca am fost copil cuminte. M-am cantarit si am 54 de kg. De maine ma apuc sa mananc frumos ca ma resimt.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Ma bag la somnic ca maine am multa treaba. Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Allure te citesc cu mare drag si pe orizontala:-)
dar in perioada asta am fost praf si pulbere, saptamana viitoare o sa fiu in aceeasi oala (am 18 clase) dar de peste doua saptamani se schimba problema: o sa am 2 sau 2,5 ore / zi, nu o sa mai merg pe 7 ci pe 9 si cand trebuie sa merg de dupamasa nu mai merg pana la 22.30 seara ci pana la 21...un castig si sa-mi fie mai bine:-)

Avem la sala TaiChi...dar nu are efect mare daca inainte ai o tonifiere generala si dupa o serie de abdomene coapse fese si inca una de yoga:-)))

Plus,am resimtit sa stiti ca am facut pauza la creatina...o sa mai imi cumpar un bidon pt inca o luna sa vad ce simt si cum ma energizez.

Hannen - eu una cred ca,sinucigasii sunt curajosi/lasi in aceasi masura. Saraca, ce pacat ca nu a gasit un umar pe care sa se sprijine!

legat de sinusuri, cand am fost Spania am avut un coleg yoghin indian si care recomanda cu caldura sa inspiram pe nas dimineata ulei de masline(cat inspiri odata pe o nara si cealalta)...garanta ca scapam de sinuzita si alte probleme gen rinita, raceli dese, etc.

vape toate

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Deus si eu am sticla de ulei de masline in casa si nu mai stiam la ce sa o folosesc. Pai inseamna ca sinuzita mea trece?? Si cat trebuie sa inspiram? Ce cantitate si cat timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Deus si eu am sticla de ulei de masline in casa si nu mai stiam la ce sa o folosesc. Pai inseamna ca sinuzita mea trece?? Si cat trebuie sa inspiram? Ce cantitate si cat timp?

daca bine imi aduc aminte, indianul punea ulei de masline bio in ...cum ii spune la chestia de care vorbeste Allure si isi acoperea o nara si inspira ulei de masline 1 data...dupa care schimba nara:-)

nu am incercat fiindca nu am avut probleme:-)))

eu cand am raceli/probleme sezoniere folosesc : propolis,albastru de metil,lamai multe, vit C multa, tuica fiarta,vin fiert, bai fierbinti, masaj cu spirt ,ZINC, supe calde, odihna

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Deus eu practic Qigong si ma simt excelent, insa da ai dreptate nu il fac imediat ce mai fac si alte sporturi, de obicei se face in aer liber, in mijlocul naturii. Qigong-ul il fac seara pe deck printre flori, cu lumina stinsa sa nu ma vada vecinii, ca sa ma pot concentra mai bine si pe respiratii. Pe mine ma superenergizeaza mai ceva ca un ceai verde, fara insomnii of course.

Qigongul (cele care stiti deja ignorati mesajul meu) ajuta Qi-energia cosminca Yang si telurica Yin sa circule prin tot corpul, sa maseze organele interne si sa le incarce cu energie, of course sa deblocheze centrii energetici, in special la nivel de torace -abdomen (ficat, splina, rinichi, plamani, inima). Qigong vindeca boli, inlatura stressul, energizeaza, probabil la fel ca yoga.

Allure, zau ca m-ai starnit acu'. Eu ma gandeam, aveam in cap cam de de ceva vreme sa merg in Thailanda sa fac cursuri de masaj. Mi se trage de la o vacanta in Thailanda din Dec. anul trecut. De cate ori ieseam de la masaj eram ca un fulgulet, vazand pozele tale mi-am amintit cum imi facea si mie tipa... super ce mai. Insa tot ce ma tine, este drumul, f. lung (28-30 ore cu avionul) si stiu ca imi fac sinusurile prastie de la AC din avion, data trecuta nu mai spun cat am tras cu ele.
Dar sa stii ca nici Bahamas nu e rau deloc.
Zici ca iti cauti o partenera de thai masaj... e important si sa-l practici, ca daca faci cursurile si nu ai pe cine sa practici probabil ca il cam uiti.
Daca zici ca nu e musai sa fii RMT, cum vine lumea la masaj, ca doar iti trebuie probabil o licenta ceva la mana, sa fii covered in caz de ceva... ma refer in cazul meu.
Probabil ca astia de aici fiind cam pudici, ceea ce pana nu demult era si cazul meu pt. ca nu stiam, fac conexiuni intre masajul thai si masajul erotic, si de asta nu prea se inghesuie lumea la masaj thailandez.

Vroiam sa va mai spun ca frunzele, tijele si radacina proaspata de papadie (dandelion) e f. buna impotriva balonarii, face flat belly, va spun din first hand experience. Se mananca inainte de mese cate 5-6 frunze, mestecate incet. Sunt un pic amare, daca nu va plac, le puteti pune in salate. Sunt si diuretice, doar f. gentile, in comparatie cu alte ceaiuri diuretice care te spala si de Potasiu din corp, papadia din contra are mult potasiu chiar una dintre sursele cele mai naturale. Potasiul ajuta inima in special si muschii atunci cand faci mult sport.
Loma

Mergi la inceput