"Abdomen extra-plat (42)"
Raspunsuri - Pagina 15
Allure spune:
am uitat: Baby boom sa te faci bine!
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
iulix spune:
Buna seara. Vin si eu rupta de la sala (m-a killerit Florentina iar ). Mai fetelor ce de ati scris... V-am citit, dar nu prea sunt prezenta pt. ca am avut o zi super nasoala. In primul rand am muncit asa entuziasmata la branza aia tofu ca pana la urma sa nu se inchege. A trecut cu bine de toate etapele( inmuiat, fiert, pasat,strecurat) ca pana la urma sa nu vrea ea sa se lege. O fi gresit ca am adaugat prea multa apa in zeama de lamaie, nu stiu... Cert e ca nu mi-a iesit si drept consecinta maine fac o salata boeuf asa de ciuda si ma gandeam si un piure ca nu am mai mancat de mult. Si in al doilea rand am mai tras si o repriza de cearta cu prietenul meu... asa ca sa puna capac. Oribila zi...
Legat de anticonceptionale eu nu am luat niciodata. M-a batut gandul si pe mine gandul odata si cand am fost la control mi-a prescris niste analize ca sa vada dupa ele ce fel de AC imi da, dar nu am mai ajuns sa fac acele analize.
Allure super ca vrei sa mananci incet. Si eu sunt genul Spedy Gonzales la masa.
Luminita pizza???
...............................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
Elena_R spune:
Ciao fetele,
Si eu am dat mai rarut pe aici ca nu a fost loc de sport in ultimele 2 zile. Programul asta la serv ma omoara, si desi imi place ce fac, trebuie sa ma gandesc serios sa ma reorientez.. desi, cam totul in domeniul meu , finante, necesita ore lungi, mai ales unde as vrea eu sa ajung ..acolo nu mai ai casa, familie, prieteni, timp pt tine... dar satisfactiile pe masura! vise vise oricum Lumi te invidiez ca ai asa un program flexibil :)
Apropos de pilule, eu am vrut sa le intrerup din cauza de probleme gineco si mi-au zis doctorii ca nu e nevoie, ca nu sunt asa periculoase cum crede lumea.. oh well, eu ma inteleg bine cu ele
Eu cu mancatul sunt in tabara cealalta.. ma apuca dimineata pana mestec eu mancarea! asa ca eu raman mereu codasa bine, de multe ori ma indeletnicesc si cu alte lucruri, lucru, citit, stat pe net, uitat la tv.. intra mai bine asa
Emaaimee hai ca o sa te simti bine in curand... or avea si medicamentele astea noi ceva efecte, asa ca hang in there!
Iulix, e ok, nu te descuraja.. stiu cum e sa arunci tot ce ai pregatit ca nu a iesit ca lumea... urasc asta! dar data viitoare ai mai multa experienta. eu sunt de acord ca cele mai multe alimente gusta mult mai bine facute in casa, dar pt altele nu se merita sa ma chinui.. asta e filozofia mea
Mama ce bunataturi pe site-ul Carinei!! salivez de numa! am rasfoit un pic si sunt ingrediente de care nu am auzit in viata mea! hahahah ma rog, la cat de avansata sunt eu intr-ale bucatariei, nu ma mira... ma duc sa mai salivez un pic, ca tocmai ce mancai pranzul si imi permit acum cu burta plina
va pup
iulix spune:
Elena saru' mana de incurajare. Eram asa entuziasmata... Ca imi vine sa imi plang de mila cand vad ca nu am putut sa fac ceva ce pare simplu. Asta e... Ma reorientez.
Carina ce bunatati ai pe site... Am facut si eu odata parjitura Pavlova... Ce buna a iesit.
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
Deus spune:
seara buna!
Allure asa-i:-)) azi am avut 3 ore consecutive si-s prastie...si campioana mondiala de fitness ( de 4 ori consecutiv )tine 2 ore la sala si cand se pregateste de competitii face pt ea 2 antrenamente pe zi si doarme mai mult mananca diferit...in rest nu este indicat mai mult.
si am cliente care stau la cate 3 ore - aiurea ca nu dau randament si dupa o luna o sa renunte
tocmai ce am spus patroanei ca eu nu mai tin 3-5 ore/zi si sa fac si pe managerul alte 4-6 ore/zi fiindca gata fizic si psihic. Ochii rosii, ma dor toate, balonata, cosuri pe fata, etc...ca lula
deci, ori sport, ori manager, ca ma termin asa in 6 luni si nu asta vreau
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
iulix spune:
Luminita ti-am trimis PM.
Deus si odihneste-te mai mult.
eloise spune:
Eu n-am facut azi deloc sport. Raceala mi s-a complicat cu sinuzita si nu pot respira decit pe gura, deci exclus exercitii fizice. Noaptea e si mai nasol cu nasul infundat, am dormit oribil, sint praf. Tre sa iau antibiotic 10 zile si vreo tona de alte medicamente, plus aerosoli cu dexa si acc. Macar de mi-ar trece... ca e cronica si imi da de furca intreg sezonul rece.
ALlure, si de asta intrebam de neti pot. Oare o fi bun la sinuzita? . Si eu ma gindeam ca nu poate fi decit benefic, fiind ceva atit de natural, dar parca in prezentarea video pe care ai pus-o scria sa intrebi medicul daca ai o afectiune cronica a nasului sau sinusurilor, ca sa nu se agraveze cumva de la folosirea neti pot-ului.
Sper sa pot respira miine si sa ma reapuc de exercitii.
Carina, da, esti o zina :-). De mult am remarcat eu blogul ala!
Noapte buna!
Marina spune:
salutare...Deus macar te plateste pt 2 joburi? Nici la noi la sala nu am vazut trainerii sa aiba 2 ore consecutive macar, o singura combinatie dar a doua ora e relax.
azi am performat " in the army" in special brate si abdomene pana era sa-mi scap greutatile in cap, vreo 10 min lalait pe bicicleta si 15 min sauna.
Acum am executat o ciorbica moldoveneasca ca la mama acasa cu leustean si bors ca tot le pomenea cineva .
Bebelusii i-am culcat ca noi azi am inceput scoala si de maine o luam de carutza cu sculat la 6:30 , pachetele, teme etc
iulix spune:
Eloise multa sanatate si sa treaca mai repede sinuzita si raceala.
Marina bafta la scoala.
Eu mai uit la "Burlacul" pe antena 3 cu Catalin Botezatu si pe urma ma bag la somnic. Noapte buna tuturor.
z333 spune:
Iulix, ti-am trimis
eu ma culc ca-s obosita moarta..daca nu as sti, as zice ca sunt gravida, dar o pun pe seama faptului ca mi-a venit ciclul aiurea-n tramvai
no, somn usor
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related