"Abdomen extra-plat (42)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Chiquitita, azi vine hazbandu acasa..ca la el pe hardul portabil am poze recente...aici am numai ff vechi. Si apoi va veti putea delecta

In alta ordine de idei si eu am renuntat la AC de 2 ani...ca ma gandeam ca nu sunt bomboane, ci medicamente...si oricat le-ar lauda unii si altii, sa bag chimicale in mine in fiecare zi..musai ca, pe termen lung, nu face bine.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Puskin, hai sa iti zic cum e la mine, ca sa intelegi mai bine..
eu stiu ca pentru tine e intens Insanity, e normal, esti la inceput, e un ritm f alert, etc,etc..cu timpul ai sa vezi ca level 1 e doar asa de incalzire

eu fac de 9 luni Insanity..am trecut de luni bune la Max intervals, alea de dureaza o ora..acolo ritmul e mult mai dracesc si sunt f consumatoare workout-urile alea
cand fac un Max nu mai fac altceva, ca ala imi arde 1000 de calorii si e suficient cat sa mai raman si eu cu 1700=1800 de calorii ale mele

ei, in schimb cand fac unul din level 1, care arde mai putine calorii(cam 400-500), automat imi trebuie ceva pe langa, ca sa nu imi "tulbur" arderile
iar eu sunt un om imperfect, care nu vrea sa renunte la micile placeri..pentru pizza mea si berica, consider ca niciun sacrificiu nu e prea mare(bine, eu nu vad sportul ca pe un sacrificiu, eu il iubesc, face parte din viata mea ca si spalatul pe dinti), dar ca idee imi place sa mananc si atunci trebuie si un sport mai serios

bene, in general mananc ok si sanatos(dar destul)
nici nu vreau sa imi refuz nimic daca mi-e pofta, ca nu am chef sa ajung sa ma ingras de la o felie de pizza, mai ales ca stiu ca imi place la nebunie si ar fi o lupta imensa cu mine sa ma abtin toata viata de la unele mici placeri gustative

no, ma apuc de framantat aluatul, ca pana sare capacul se face noapte

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna dimineata,
am o stare de nasoala. si io cand nu vin pe aici des, tot depresia aia tampita ma mananca. si da, mi se intampla sa nu pot sa fac nimic, sport, mancare, scris, work, etc. sau sa am o pofta tampita de mancare. macar acum am mancare putin calorica si acasa si la munca la indemana. daca nu pot sa gatesc, macar sa nu ma ingras aiurea.
eu fac tratament si ieri am schimbat tratamentul. si am withdrawal symptoms de la medicamentele vechi, abia astept sa treaca.
hai fetele veniti pe aici, toate.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

ioi si eu am mancat o gramada de dulciuri ieri, da-mi-as pumni..juma de cozonac(era asa proaspat) si niste fursecuri cu ciocolata, plus sticksuri cu bere la 12 noaptea..nu stiu ce naiba e cu mine, ma tampesc si-un ciocan va rog

problema este ca mi-a venit ciclul again, doar ce imi venise acum 2 sapt si ieri dupa=amiaza dupa ce am facut baie m=am trezit cu bucuria..am mai patit o data asa, dar eram racita la ovare, am zis ca nahh, dar acum nu inteleg ce se intampla ca nu am nimic si mai iau si anticonceptionalele(le-am luat un pic cam haotic il ultimul timp, dar totusi....)
Xio imi poti recomanda un ginecolog bun, de preferinta barbat..adresa si un nr de telefon??

Lumi, vrei la spital sau la cabinet?
La cabinet e gincologul la care merg eu, mama-mea samd, e f. profi dar nu sta la povesti, e prietenul cel mai bun al tatalui, el m-a adus pe lume dar cand ajung la consultatie dureaza si la mine ca la celelalte, fara povesti. :)))))))))
Celalalt e la spital, e tanar, poti sa-i povestesti ce vrei si e f. bun.La el m-as duce daca nu ar fi primul.
Zi care-l vrei si-ti trimit pe PM tot .
Si da , ciclul o fi venit de la AC luate aiurea.

Puskin , n-am mai luat legatura cu el de ceva timp, dar stiu ca si eu faceam sport la greu , adica minimum de 3 or baschet pe saptamana, de 2 ori mai mult de 2 ore si o data faceam o ora, plus sala plus ce mai faceam pe langa.
Lasa sa spuna Deus, ca ea stie e mai simplu decat sa-l intreb pe el

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Puskin eu ac iau cam asa: 3, sau 6, maxim 9 luni apoi mai fac o pauza de jumate de an, un an.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

trimite-mi de la amandoi adresele, ca vad ce aleg in functie de zona in care tre' sa ajung..merci fain

gata, ma asteapta Shaun..mai vroiam sa mai zic cate ceva, ca am limbarnita virtuala azi in mine, dar pe primul loc e sportul, vorbaria mai tarliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Pearl: si dai un semn cand ajungi in Cluj asa-i?
Ema: tu esti din zona Moldovei de origini? Cu condusul nu stiu daca te impulsioneaza sau nu, dar eu fara masina nu sunt intreaga.
Eloise: da, eu le fac - asta e marea mea pasiune, impreuna cu fotografia. Le fac pentru noi, pentru prieteni, la comanda pentru cine doreste. Sigur ca mananc din tot ceea ce fac. Eu am mai zis: un stil alimentar normal si pe termen lung, nu exclude nici o grupa alimentara. E foarte important insa sa avem grija la 2 chestii: calitatea alimentatiei (not all carbs are created equal ) si la controlul portiilor. Pentru mine, eliminarea completa a unei grupe alimentare nu face altceva decat sa creeze in timp frustrari. Daca stiu ca am mereu in casa si ca nu imi este interzis, nu voi abuza. In plus, tot ceea ce fac pentru consumul nostru foloseste ingrediente sanatoase. De exemplu, pentru azi dimineata, am avut prajiturele cu zuchini si iaurt cu capsuni. Prajiturelele au: zuchini din gradina vecinilor, ulei de cocos si unt de cacao bio (sunt ok si cu ulei de masline/ seminte de struguri/ canepa), amestec de fainuri (neagra, orz, canepa, mesquite si cacao naturala), ou de casa si agave in amestec cu moscavado (80g/ 8 prajiturici). Iaurtul il fac eu si il amestec cu capsuni congelate si agave. Nu sunt de acord cu mancatul de dulciuri din comert/ de calitate proasta, din respect pentru mine - daca tot mananc dulce putin, macar sa merite .
Apropos, toata lumea ma intreaba cum pot sta in casa cu atata ciocolata - eu am in permanenta in jur de 10 kg de ciocolata (diferite feluri - ca si continut de cacao). Raspunsul e simplu - stiu ca daca nu o mananc azi pe toata, nu pleaca nicaieri peste noapte, asa ca de ce as abuza?

Legat de AC, sunt de aceeasi parere cu Ruxi. Eu am avut PCOS din clasa a 10a + uter infantil si fibromatos si retrovers. De la 16 ani am luat AC, pana la 20 cand am hotarat ca eu vreau copil (mai ales ca previziunile erau sumbre si cu cat trecea timpul sansele si asa mici scadeau si mai tare). Dupa 2 ani si 4 luni am ramas insarcinata si dupa nastere am continuat terapeutic AC. Pana in februarie anul asta, cand mi s-a interzis sa mai iau, pentru ca ovarele mele sunt aproape nefunctionale (medicul zicea ca arata ca si cum as incepe menopauza). De cand nu mai iau e super ok, chisturile nu s-au mai refacut, am alta energie, nu ma mai doare capul atat de des. Azi la 5 am control iar sa vedem cum merge.
Lumi: pofta mare sa ai

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Carina, pai super la tine, e clar ca ti-e mai bine fara. La mine e invers, chisturile cresc fara tratament si ma si doar toate. Cum iau pastilele parca ma linistesc si la cap, am un echilibru in toate asa, nu stiu cum sa zic (o fi si autosugestie? )

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Anda tare-mi place cum le impaci pe toate!

Off-topic: as vrea sa fac cheese cake(asta maine) si briose(asta saptamana viitoare :)) si nu sunt incantata deloc de ce retete gasesc...ai tu cumva alternative?

Eu mancat asa pana acum:
MD ceai de musetel si galbenele(beau de 2 saptamani zilnic, dimineata si inc-o data in cursul zilei) si apoi pepene rosu. Dup-o juma de ora o felie de paine prajita cu unt si rosie. Cafea cu lapte.
G:iar pepene rosu
P: supa clara si salata telemea de capra
...mai incolo inca nu stiu

Am facut vreo 45 de minute de stretching si tot felul de contorsionari sa vad unde stau asa ca inca imi vibreaza muschii pe mine si imi simt toate incheieturile si tendoanele....de la Allure si Xio mi se trage cheful de asa ceva...pana acum vreun an faceam asta zilnic, in salile facultatii dar mai nou m-a apcat comoditatea cred ca
Mda, inca impresionez, dar se vad workshopurile de miscare la care-am fost, si alea de dans si de contact improvisation si alte smecherii.....chiar mi-e dor de o experienta de asta, n-am mai fost din mai la niciun workshop..

Gata

Sportul e iar panou

Si totusi inainte sa inchei, legat de AC, eu tin si cu parerile pro si cu alea contra. Si mie mi-au zis ca am ovare polimicrochistice. Aveam cosuri pe fata cum n-am avut in pubertate, si banuiam ca e ceva de genul. Am facut niste analize hormonale si mi-a prescris AC. Acum pare-se ca e ok, dar si pe mine m-au bulversat. Acum vreo 2 luni am avut lactatie ca-n primele zile dupa ce am nascut mandra si e posibil ca din cauza AC sa fi fost. In fine, cate Marii atatea palarii. Mie nu-mi place s aindop nimic ce nu e natural in mine, dar la nevoie sunr de acord sa fac compromisuri.

Va pup si va doresc o zi perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Carina, nu-s din Moldova. suntem (me& printul consort), de origini maritime, rude cu sirenele, Poseidon& Neptun, Bacchus& Dionysos(ie. podgoria Murfatlarului de care suntem tare mandrii) , Constanta
sofatul, durere mare

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput