"Abdomen extra-plat (42)"
Raspunsuri - Pagina 12
hannen spune:
Salutare,
Am venit sa va zic ca "mi`e foame" si frumos nu?Pe un topic de extraplate vine elefantul sa zica ca`i flamind.
N-am sa intru in detalii ,deja stie toata lumea ca sport nu fac numai va citesc verdeeeeee de invidie.
Insa nu pt. multa vreme,Lumi mi-a pregatit material de tortura.Cica vrea sa scape de mine.
Mai rabdati`ma asa lenesa vreo citeva zile ,ok?
Whatever happens don`t let go of my hand!
XIO spune:
Eunice, ce tulburare de ritm ai?
Eu am mancat ieri aproape 2 torturi micute chiar daca era umplutura putin acrisoara (iaurt cu fructe) A ras prietenul eu de mine.
Acum vreau o perioada fara dulciuri, ca am ajuns la suprasaturatie.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
z333 spune:
ioi si eu am mancat o gramada de dulciuri ieri, da-mi-as pumni..juma de cozonac(era asa proaspat) si niste fursecuri cu ciocolata, plus sticksuri cu bere la 12 noaptea..nu stiu ce naiba e cu mine, ma tampesc si-un ciocan va rog
problema este ca mi-a venit ciclul again, doar ce imi venise acum 2 sapt si ieri dupa=amiaza dupa ce am facut baie m=am trezit cu bucuria..am mai patit o data asa, dar eram racita la ovare, am zis ca nahh, dar acum nu inteleg ce se intampla ca nu am nimic si mai iau si anticonceptionalele(le-am luat un pic cam haotic il ultimul timp, dar totusi....)
Xio imi poti recomanda un ginecolog bun, de preferinta barbat..adresa si un nr de telefon??
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
chiquitita spune:
Lumi, vezi sa nu fie tocmai pt ca ai luat AC haotic.
Allure, multumesc pt info
Codrina, am uitat sa scriu de ieri, nasol cu depresia, si eu m-am confruntat mult timp cu asa ceva, cateodata mai am episoade. Cand ma mai lovesc acuma efectiv trag de mine, a aiurea ca nu era numai lipsa de chef de flecarit, eram trista de ma durea sufletul
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
puskin spune:
Neata,
Lumi mie nu-mi plac anticonceptionalele de nici o culoare . Stres inutil pe sistemul hormonal. Vezi pofta aia de mancare exagerata ca s-ar putea sa fie de la programul intensiv de sport. Alterneaza o zi mai usurica cu una mai intensa.
Xio, intreaba-l pe prietenul tau instructor despre supraantrenament.Despre 2 ore de sport pe zi, ele pot fi enorm de mult pentru o persoana sedentara in trecut sau extrem de putin pentru o persoana extrem de activa sau cu trecut sportiv. Nu as generaliza.
Allure, foarte interesante informatiile despre yoga. Astept cu nerabdare sa ne spui si de ce iubesti tu atat de mult yoga.
Hannen, te astept sa impartim impresii de incepatoare in alte Insanity . Umarul zici ca e bine?
Deus cred ca muncesti prea mult si te odihnesti prea putin. Ia-o mai usurel .
z333 spune:
naiba stie Mirela..eu oricum am de facut sport azi, nu am timp de prostii de astea
ma apuc de ordine prin casa, imi framant aluatul de pizza si ma bag la sport extrem
o zi faina sa aveti
pearl84 spune:
Buna dimineata!!!
Eu azi numai va urmaresc din umbra....cu invidie, vorba lui Hannen.
Daca reusesc sa conving sotul, deseara fac ceva power walking, ca de mai mult nu sunt in stare....perioda menstruatiei e tare nasoala la mine..sunt ca o baba de 100 de ani..ma dor toate cele...si daaaaa...mananc dulciuri non-stop!
Nu zic ce am mancat...sa nu va tulbur zen-ul.
Allure, si eu am un spray cu apa de mare...dar e un bai...cand ma dau cu el in nas...are propulsia ff tare...si ma doare!!
Poate nu-l folosesc bine?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
z333 spune:
pai de unde atata sport intens mai Puskin?? ca mie nu mi se pare deloc,
doar programul de greutati mi se pare cel mai greu, dar alea le fac la 2 zile, in rest corpul meu e obisnuit cu Shaun
mi se pare mai intens sa dau cu aspiratorul si sa spal geamurile decat sa fac sport cu Shaun
despre AC nu ma bag, fiecare cu parerea ei..mie imi fac bine( ca s-a intamplat acu' chestia asta, e din vina mea ca le-am luat aiurea-n tramvai probabil), fara ele ma simt groaznic, fac hemoragii si am dureri groaznice la ciclu..mie mi-au fost prescrise mai mult ca tratament si ma simt bine cu ele
chiquitita spune:
Pearl, asteptam pozele!
Puskin eu sunt un mare fan AC, fara ele as avea cm la 5 luni. Basca ca sunt plina de chisturi pe ovare care stau pe loc doar sub AC, in perioada de pauza tot cresc. De ex acm nu am mai luat de vreun an si s-a simtit, mai bine zis vazut la eco. Stiti vreun altfel de tratament care sa dea rezultate?
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
puskin spune:
Lumi, ziceam de sport intens pentru ca in ultimele zile am vazut ca aveai constant cam 1,5-2 ore/zi. Din ce am vazut la mine, cu cat fac mai mult sport sau mai des, cu atat mi se amplifica si pofta de mancare. Nu e musai sa functionezi si tu la fel...
Legat de AC, stiu ca-s comode si amelioreaza niste simptome nasoale. Ce ziceam eu este insa ca pe termen lung s-ar putea sa nu mai fie chiar asa ok. Acum, fiecare face cum crede de cuviinta, eu imi spun doar parerea. Am luat si eu acum cativa ani si la un moment dat am decis ca nu mai vreau sa iau.
Chiquitita, tu ai ovare polichistice? Si CM la 5 luni din ce cauze? De cat timp iei AC?
Despre tratamentul ovarelor polichistice fara AC, uite aici http://ncp.sagepub.com/content/23/1/63.abstract.