Prietene la bine si la greu - 47

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

cand aud ca va intalniti iar...asa ma apuca nervii pe mine ca sunt o mamaliga si nu sunt in stare sa conduc.... iar cu TAXI cu 2 copii+ carucior = imposibil

Intalneala placuta

Lavi...vesti bune in sfarsit

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

BOMBA MARCA GHINIOANE!

NU IMI VINE NICI IN SEPT INDEMNIZATIA...M-AU SUNAT IARASI DE LA AGENTIE...CA DOSARUL MEU DE INDEMNIZATIE APARE LA CLUJ, SI CEL DE ALOCATIE SI TRUSOU SI PRIMA DE NASTERE A FOST LA MURES...SUNT CU TELEFONUL IN MANA, PLINA DE NERVI SI DRACI SI TOATE ALEA...SI SOTUL ERA SA MA IA DE GAT...SI UITE ASA E UN SIR LUNG DE PROBLEME IN VIATA MEA..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Multumim de comenturi, Many asteptam si pe Vladutu la poze

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

BOMBA MARCA GHINIOANE!

NU IMI VINE NICI IN SEPT INDEMNIZATIA...M-AU SUNAT IARASI DE LA AGENTIE...CA DOSARUL MEU DE INDEMNIZATIE APARE LA CLUJ, SI CEL DE ALOCATIE SI TRUSOU SI PRIMA DE NASTERE A FOST LA MURES...SUNT CU TELEFONUL IN MANA, PLINA DE NERVI SI DRACI SI TOATE ALEA...SI SOTUL ERA SA MA IA DE GAT...SI UITE ASA E UN SIR LUNG DE PROBLEME IN VIATA MEA..

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

offff mai Lavi, dar sotul ce mai are acum?

Mergi la inceput

daca socrii ar sta mai la sud, m-as gandi la o mutare dar ei stau in foarte nord brrrrrrrrrr....plus ca aici avem casa dorita,proaspat facuta....eheee grele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Lavi.... e ireal ce ti se intampla

multam de comenturi la poze,fetelor....eu nici cu vizionatul nu sunt la zi,dar sa mai si postez....promit mobilizare... .

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lavi , e strigator la cer!

Andre, nu ai tu ceva cunostinte sa facem o stire cu problema Laviniei? sa se ajunga in toata tara, poate poate se mobilizeaza monstrii aia de la primarie sa ii dea banutii retroactiv. Ca in ritmu asta...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Biara am fost la farmacie si mi-au facut pe loc pasta petrini. Sper sa fie buna pt iritatia ei. Multumesc de ajutor.
Lumi , o tot las in fundul gol in ultimul timp. Mi-a mai facut 'bucurii'

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua,dragelor
Geo papa un biscuite si eu un iaurt.Mi-era o foame si nu stiam cum sa reusesc si eu sa pap ceva azi.
Daca ma lasa flacaul(azi lucreaza tati si suntem singuri) incarc poze mai tarziu.
Lavi am vazut ce probleme aveti iar.Nu stiu cum rezisti sincer.Eu cred ca pana acum as fi luat-o razna.Daca te ajuta descarca-te aici.Incearca sa te gandesti la copil si uita-te la el cand simti ca nu mai poti.EL are nevoie de tine.
Cum a zis si Ionela,daca te putem ajuta cu ceva o facem.Nici noi nu stam foarte roz cu banii dar ne ajungem si putem macar sa te ajutam cu pampersi sau ce mai ai nevoie.
Andre sa fii fericita si sa ai parte de multe bucurii.
Raluci te-am admirat si eu in pozele de la nunta.Ai fost superba.
Many ma bucur ca Vlad a scapat de mucisori.
Lili_a
Monis pentru reteta de iaurt.
Simina felicitari matusica.
Gabitza esti o eroina.Nu stiu cum te descurci cu 2.
Sper ca nu am sarit pe nimeni.
Ce face Geo cand eu fac conserve?Se joaca in carutz sau doarme.El nu mai are decat un somn de 2 ore pe timp de zi de la 12-13 la 14-15.Il tin langa mine,se uita cum muncim eu cu tati lui,degusta fructele.Ebaiat de gasca ca anul trecut a facut conserve in burtica la mami.Am noroc ca ma ajuta sotul mult.Noi facem totul impreuna de cand am ramas gravida.
Inainte nu facea nimi.Acum curatenia in casa o face mai mult el.Eu gatesc,calc, spal vase si rufe si am grija de copil.El face restul si se mai joaca cu Geo sau il culca cand sunt eu ocupata.
la capitolul cra-cra:ieri Geo a zis pa si bau.Azi mi-a luat mana si mi-a pupat-o.
INTREBARE:
1)cum schimbati voi bebeii de pampersi si hainute?
la noi Dan il tine ,eu il schimb.Geo alearga prin tot patul.Azi mi-a luat cate 15 min sa ii schimb singura un pampers.
2)mai faceti masaj la prunci?
eu nu mai reusesc decat sa il dau bine cu ulei si atat.motivul:in fundul gol fuge prin tot patul.O ia in 4 labe apoi se ridica pe tablie si face pasi .
pentru toata lumea.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Hello!

Noi suntem mai bine. Laura nu mai are febra, dar continuam tratamentul pana joi cand mergem la control.
Fac si eu cinste: . Azi sarbatorim 8 ani de casnicie. Tocmai am primit de la sot un buchet mare de .
Andre, se pare ca 31 august este o zi speciala pentru noi. si multi, multi ani fericiti!!!
Lavi, te . Eu cred ca merita sa chemi televiziune pentru cazul tau cu indemnizatia. Poate vine Andre cu o idee. Pentru soacra , iar pentru sot sa nu se mai certe cu tine.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput