Prietene la bine si la greu - 47
Raspunsuri - Pagina 7
many_bani spune:
Raluciule vreau si eu poze din Germania, ne le gasesc nici pe mail-ul comun nici pe picasa, ce-mi scapa?
mami de Vlad (29.10.2009)
monis5 spune:
hello fetele
na, ca am avut gura aurita, scrieti repede la capitolul asta si eu sunt in urma rau....
dar, daca e parc maine pe la 10 la expoflora (la curcan ), incerc si eu sa ajung
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga many, uite aici pozele de la Raluci Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Ok eu sunt pe aici, astept sa se stabileasca parcul si ora, anunt daca ajung. mami de Vlad (29.10.2009) |
eu am zis pe la 10, la ulcele
da cineva mai mult?
edit sau la curcan , nu vazusem postul lui monis
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
mami de Vlad (29.10.2009) |
COQUE - parc maine ? u know
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
many_bani spune:
Incerc sa ajung dar nu promit, este in functie de cum se trezeste Vlad, care de obicei doarme cam pana la 10-10,30 si trebuie sa mai iau in calcul masa si traficul.
laviniablaga spune:
A venit sotul de la medic!Is`au scos firele si i s`a pus mana in gips...cica de data asta e pe drumul cel bun...gipsul jos peste o luna!
coquelicot spune:
Bagam curcanu' in ulcele sau viceversa si ne vedem maine la 10. Cum va e mai usor voua, eu acolo ma prezint.
Raluci I know.
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluci_b
COQUE - parc maine ? u know by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) |
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)