Prietene la bine si la greu - 47
Raspunsuri - Pagina 9
grigore_tina spune:
Padi la multi ani impreuna.Si casnicia sa fie unsa numai cu miere si cu lapte.Sa va-mbatati de fericire in rauri de sampanie pentru toata viata.
de George-Stefan (15.11.09)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina INTREBARE: 1)cum schimbati voi bebeii de pampersi si hainute? la noi Dan il tine ,eu il schimb.Geo alearga prin tot patul.Azi mi-a luat cate 15 min sa ii schimb singura un pampers. 2)mai faceti masaj la prunci? eu nu mai reusesc decat sa il dau bine cu ulei si atat.motivul:in fundul gol fuge prin tot patul.O ia in 4 labe apoi se ridica pe tablie si face pasi . pentru toata lumea.[/i][/blue] de George-Stefan (15.11.09) pe masuta de infasat, nu are unde sa fuga si la masaj asemenea poti sa iei pampersi gen chilotei |
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui padi Hello! Noi suntem mai bine. Laura nu mai are febra, dar continuam tratamentul pana joi cand mergem la control. Fac si eu cinste: . Azi sarbatorim 8 ani de casnicie. Tocmai am primit de la sot un buchet mare de . Andre, se pare ca 31 august este o zi speciala pentru noi. si multi, multi ani fericiti!!! Lavi, te . Eu cred ca merita sa chemi televiziune pentru cazul tau cu indemnizatia. Poate vine Andre cu o idee. Pentru soacra , iar pentru sot sa nu se mai certe cu tine. Adriana de Laura (08.12.2009) |
iote ce ne maritaram una dupa alta
sa traiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneturi
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
grigore_tina spune:
Raluci mersi.Eu am patut cu masa de infasat si a trebuit sa o dau jos ca fi-miu se ridica intr-o veselie in patut.Cred ca o voi pune doar cand il schimb.
de George-Stefan (15.11.09)
Ramonika spune:
padi - multi ani fericiti impreuna!
licuriciule - buna ideea cu stirea despre indemnizatia lui lavi - nu se poate asa ceva. poate s-ar merita sa-i dai in judecata, cu toate ca sunt cheltuieli, poate s-ar merita sa te imprumuti si apoi iti vei recupera banii cu varf si indesat.
in leg. cu soacra, nu inteleg de ce e asa greu sa o eviti. nu stati impreuna, sotul te sustine, deci care e problema? de ce nu poti s-o eviti?
dozz si gabitza - apropo de ratzoi, eu am o droaie de jucarii pastrate de cand eram mica, numai bune pt. fiica-mea cat e micuta, ca banuiesc ca atunci cand s-o face mare nu-i mai trebuie "vechiturile" mele. o sa vrea laptop de jucarie....
si mai am si clasoare cu timbre, ierbar, hainute de papusa (facute de mine ) si carti pt. copii. am pastrat totul cu sfintenie.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Ramonika spune:
simina - sa-ti traiasca nepotelul, sorei recuperare grabnica si Mayei - sanatate multa.
Lumi - bagam intalneala, cum sa nu, insa nu prea din scurt, sa am si eu timp sa citesc, ca uneori mai ramaneam in urma...
azi printesa s-a matzait si n-a vrut sa doarma aproape deloc, cam o ora a dormit... acuma l-am trimis pe ac-su la plimbare cu mandra, cu pretextul ca fac eu curatenie pe la bucatarie, am bagat repede curatenia si ma mai dau putin pe forum...
Ramonika spune:
ati auzit ca s-a deschis spital privat la Iasi, Arcadia. o nastere prin cezariana e undeva intre 60 si 70 de milioane.
Lumi_Richard spune:
Ramonik,am si fost la Arcadia,au avut in August consultatii gratuite. Din pacate,am aflat prea tarziu,si nu am mai putut obtine programare la specializarile la care aveam nevoie,asa ca am vizitat un pediatru,iar programarea mea la neurologie s-a dus pe apa sambetei,ca mi-a cazut mandra din pat si am stat sa o calmez....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ramonik,am si fost la Arcadia,au avut in August consultatii gratuite. Din pacate,am aflat prea tarziu,si nu am mai putut obtine programare la specializarile la care aveam nevoie,asa ca am vizitat un pediatru,iar programarea mea la neurologie s-a dus pe apa sambetei,ca mi-a cazut mandra din pat si am stat sa o calmez.... Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
Imi pare rau ca ai pierdut programarea, bine ca e bine fetita. Cum e acolo? ce impresie ti-au lasat. Eu am citit din site-ul lor azi si am gasit la maternitate medicii cu care am colaborat super ok la cuza... dar preturile sunt cam piperate .... acum, poate conditiile fac banutii de care vb ei
Cat despre Ieseala.... cand ? cum? hai sa punem de-o vedere in grup
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Ramonika ati auzit ca s-a deschis spital privat la Iasi, Arcadia. o nastere prin cezariana e undeva intre 60 si 70 de milioane. Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz |
A fost acolo o prietena de a mea sa faca analizele la baietelul de 1 an, a plecat super super multumita, cat i-au luat sange asistentele i-au cantat, i-au pus muzica la tv, s-au comportat de nota 10 .Si zicea ca pe analize a dat vro 90ron, analizele uzuale care se fac la un anisor. Ea a zis ca de acum acolo va merge, desi nu stau super bine cu banii, pentru copil fac orice. Au fost si prin spitalele de stat si au plecat fugind pamantul, de asta a spus ca prefera sa plateasca acolo la Arcadia.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)