Prietene la bine si la greu - 47
Raspunsuri - Pagina 10
Lumi_Richard spune:
Ionela,am vazut si eu lista de medici,aceeasi ca in spitalele de stat.
Mi-au lasat o impresie foarte buna,atitudinea si comportamentul nu pot fi comparate cu ceea ce intalnesti in spitalele noastre....cand va fi nevoie,vom merge tot acolo.
De ieseala,cand vreti voi....vremea sa fie buna. Noi acum mergem in Carrefour,trebuie sa o scot din casa si nu am unde....As merge la Mall,dar nu am chef sa ma imbrac `adecvat`
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Ramonika spune:
si eu am beneficiat de consultatia gratuita, mi-am ales-o la gineco (si asa nu am fost la control dupa nastere, din cauza povestii cu schimbatul medicilor).
m-a consultat un medic tanar, angajat acolo, era ok, desi probabil fara prea mare experienta.
in spital e super fain, totul e nou, de lux as putea spune. bani sa fie... eu ma gandeam a doua nastere acolo sa fie, insa la preturile astea, nu stiu daca-mi permit. insa ei au in vedere un contract cu casa de asigurari de sanatate, caz in care s-ar injumatati (probabil) pretul, ceea ce mi-as permite cu un mic efort. insa nu se stie sigur cu contractul ala... sper ca peste vreo 2 ani cand am eu ganduri de bebe2 sa se realizeze.
cat despre intalneala eu zic sa fie cat de curand, numai sa nu ploua, ca azi.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
laviniablaga spune:
Sa va scriu ce am aflat azi:
Se pare ca, mi-au transferat dosarul de indemnizatie la Cluj, ca eu am flotant acolo...si de aici problema cu suspendarea indemnizatiei.
CNP-ul meu apare in baza de date si a celor de la Mures, desi sotul meu e titularul dosarului cu alocatia, si a iesit confuzie la ei in sistem si pana la solutionarea problemei, iarasi se suspenda orice emitere de bani. EU nu mai stiu cum sa mai reactionez. Am inrosit telefonul din nou...e incredibil...am ajuns la capatul puterilor.
Ce sa rezolv cu televiziunea, ca nu am ce face...au mai fost cazuri la tv...si nu s-a rezolvat nimic...
Daca ma ajuta Dumnezeu fac un ultim efort financiar si dau statul in judecata...dar nu stiu exact pe cine...AJPS Mures, AJPS Cluj...in fine...M-am saturat!Simt cum innebunesc...sotul meu e terminat si el..si zice ca eu sunt singura vinovata...na...noi ne bazam pe banii astia si uite ca iarasi se amana...ce ma fac???????????????????
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ati auzit ca s-a deschis spital privat la Iasi, Arcadia. o nastere prin cezariana e undeva intre 60 si 70 de milioane. Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz |
la Medlife Bucuresti este 10.000 ron cezariana - asa ca la voi e promotional
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
eu nu cred sa apuc sa raspund din urma, incerc mai tarziu dar la aproape un capitol greu nene.
ma termina mesajele de la Lavinia si zau nu stiu cum sa te ajut .
Floricik si Andre - sa traiti ani frumosi impreuna si sa va bucurati impreuna (impreuna cu sotii vostri, nu voi 2 ) de minunile din viata voastra
revin
monis5 spune:
fetele din Bucuresti ajutati-ma si pe mine cu o idee / informatie:
vreau sa-i aduc pe ai mei o luna sa stea aici si cum noi avem 2 camere (una noi si una Iulian ), nu am unde sa-i cazez. Unde pot sa gasesc o garsoniera sau ceva de inchiriat pt o luna (si care evident sa nu fie 700 de euro ). Tare bine mi-a prins cand am stat la ei ca m-au ajutat enorm cu copilul, acuma imi prind urechile cu el, dupa 1 zi intreaga, am spatele praf. Si cand ma gandesc ca inca nu a inceput sa mearga...
Cand vine soacra-mea cate o zi, e ajutor, nu zic, dar tre sa am grija sa-i dau si ei sa manance, tot tre sa stau dupa amandoi, si cand iese la plimbare pur si simplu nu stiu pe ce sa pun mana mai repede - si de obicei ajung s-o ard aiurea prin casa . Si eu cred ca am o problema de time management, cursurile la care am fost pe tema asta nu par a-mi mai folosi pe vremea asta...
many_bani spune:
Monis chiriile nu mai sunt asa mari nici in Buc. insa depinde de zona.
Verisorul meu sta in apartament cu 2 cam. zona Drumul Taberei-Militari (pe langa Plaza) si plateste 250 euro. Cel mai bine intrebi la administratorul de bloc, daca mai face administratie la alt bloc stie situatia locativa.
La mine garsoniera cu mobila noua- zona Unirii 320 euro, cu contract dar avans 6 luni
mami de Vlad (29.10.2009)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui monis5 fetele din Bucuresti ajutati-ma si pe mine cu o idee / informatie: vreau sa-i aduc pe ai mei o luna sa stea aici si cum noi avem 2 camere (una noi si una Iulian ), nu am unde sa-i cazez. Unde pot sa gasesc o garsoniera sau ceva de inchiriat pt o luna (si care evident sa nu fie 700 de euro ). Tare bine mi-a prins cand am stat la ei ca m-au ajutat enorm cu copilul, acuma imi prind urechile cu el, dupa 1 zi intreaga, am spatele praf. Si cand ma gandesc ca inca nu a inceput sa mearga... Cand vine soacra-mea cate o zi, e ajutor, nu zic, dar tre sa am grija sa-i dau si ei sa manance, tot tre sa stau dupa amandoi, si cand iese la plimbare pur si simplu nu stiu pe ce sa pun mana mai repede - si de obicei ajung s-o ard aiurea prin casa . Si eu cred ca am o problema de time management, cursurile la care am fost pe tema asta nu par a-mi mai folosi pe vremea asta... Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
stiu eu pe unii de inchiriaza, dar lasa-ma sa sap sa vad unde mi-am salvat
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
monis5 spune:
Flavours nici nu ma gandeam ca luate separat, partile de la tarc ar fi stabile, dar prinse cu ceva... sau stiu eu?!?
Raluci baga si la mine o invitatie la poze pls si te rog maine sa ma intrebi de euro ca i-am pus deja in portofel, sa nu ma lasi sa ma duc cu ei acasa iar
Sper sa merga bine cu acidul folic
pe scurt lintea eu o fac ca pe fasole
spalata, pusa la fiet, scursa si apoi pusa intr-un sos cu ceapa si eventual putin usturoi calite, stinse cu rosii decojite si taiate si / sau suc de rosii si cu multe condimente (ierburi).
Sau pusa in loc de orez sau taitei in ciorbe
citat din mesajul lui lili_a Monis mie nu-mi pare rau ca am luat piscino-tzarcul,mai ales ca costat atit de putin in comparatie cu un tarc adevarat. Cit sta in ea, am si eu liniste ca nu-si trage cine stie ce lucru peste ea, nu roade la un cablu,nu pune gheruta pe cuptor, stii tu, d-astea bebelusesti. Ca sa izolezi cablurile de sub birou, nu merge sa faci o cazemata din dictionare si larousse-uri d-alea mega grele? |
Bai, stiu ca par mai 'telectuala asa... probabil de la ochelari dar cate dictionare crezi tu ca am in casa?
Nu-i rea ideea, doar ca mai nou se duce la ce am pus pe jos si incepe sa roada, fara ca macar sa se foloseasca de maini, asa direct cu dintii
Tina belesc si eu ochii cat casa la borcanele tale cu gem . Bravo mami!
Fetelor, eu ma tot consolez ca asa eram si eu sprintara la anii ei si acum nu mai sunt ca am o varsta venerabila (nu ca as fi devenit puturoasa... nuuuuu...)
grigore_tina spune:
poze de la munte
Monis nu stiu nimic cu chirie mica in Buc.Aveam o prietena care dadea 600 euro pe luna .
Legat de spitalele private si eu sunt multumita de medlife.Prietena mea va naste la Sanador.2000 euro o costa.Cand trebuia sa nasc eu la medlife era si un pachet de 60 mil.Am vazut la doctorul meu pretul.Lucreaza si cu ei.
poze cu masinica
de George-Stefan (15.11.09)