Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 8

ralucaspm spune:
Buna dimineata !
Ukume, eu cred ca e de la sarcina care impinge fierea-ficatul in sus.Si pe mine ma doare uneori, mai ales daca sunt culcata pe partea dreapta. Intreaba totusi cu prima ocazie si dr.
Ce bine ca la voi s-a racorit. Deabea astept sa vina toamna si aici .
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
24+

beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn vmadelain ![]() ![]() si eu m/am ars odata cu ulei incins...si stiu cum e...oribil... crema de galbenele e f. buna. ![]() ![]() Forever,Michael |
si eu m-am ars alataieri. La gratarel si am o floricica cu 3 petale pe mana, sper sa nu raman cu semne!

sashenka_h spune:
buna dimineata ursoaice
madalina imi pare tare rau ptr ce ai patit si sper sa treaca repede
eu am intrat repede sa va salut ca vine sotul si trebuie sa mergem dupa cumparaturi ptr casa, usi, mobila si altele si parca vad ca atunci cand ma intorc aveti deja scrise 2 capitole.
daca tot se vorbeste de nume si eu sunt tare nehotarata, imi place: Tudor Gabriel, Horia, Rares, Silviu...voi ce ziceti?
fetelor va pup si ne vedem mai dupa masa[pu
Mami Andreea 28sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)

alinushca spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi intrebare pentru fetele cu mai multi copilasi: nu va este teama ca cei mici care merg la gradi sa vina acasa cu diverse viroze, raceli si sa ii imbolnaveasca si pe bebei ...mai ales ca nastem in perioada de iarna cand sunt "ff la moda" virozele mai ales printre copii ![]() Doamne ai grija si de noi ![]() ![]() |
sunset, al meu nu o sa mearga la gradi inca 2 ani de aici inainte (sau cel putin asa planuiesc), insa si de la joaca se iau cu succes la fel de mare toate bolile. din pacate nu prea ai cum sa il feresti mai ales ca majoritatea parintilor (si mai ales bunicutele si bunicutii mai ramoliti) isi scot copiii la plimbare contagiosi fara nici un stres... cel putin in Bucuresti, nu stiu cum o fi in alte parti. Cam prin toate familiile pe unde am vazut eu 2 sau mai multi copii, se dubla si perioada cu diverse raceli/boli. Culmea, fiind iarna circula mult mai putine boli contagioase si eu cred ca bb mici sunt mai protejati.
Mami de

beatrice75 spune:
Ieri am fost la Synevo sa-mi recoltez sange, mi-au zis ca am multe analize compensate si e pacat sa nu trec pe la medicul de familie, lucru pe care l-am si facut, azi mi-au zis ca abia maine le vin fondurile de la respectiva casa de asigurari. Ufff, maine iar ma trezesc dis de dimineata si ce e mai rau, este ca-l car si pe sotz dupa mine.Si el e presat de timp cu serviciu, ca de, eu sunt handi.
Azi vad ca ploua, voi sta oricum cumintica in casa ca.....n-am pantaloni de gravi 29+

beatrice75 spune:
Danait, mai scrie site-urile dupa care te aprovizionezi cu lucrusoare pt tine si bebe. 29+

alinushca spune:
ukume, cel mai probabil e un piciorush bine fixat in ficatul/coasta ta. si eu simt uneori presiune sau de-a dreptul durere acolo. daca analizele la ficat ti-au iesit bune chiar nu are ce sa fie altceva.
Alina din fericire pe forum exista un topic despre alaptare cu fete foarte bine documentate care pot la nevoie sa suplineasca mai mult decat bine opiniile unor pediatri ramasi in urma cu noutatile. asa ca cine o sa aiba intebari/probleme va gasi destul sprijin pe tema asta de la mamici profi: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=94
Mami de (28.10.2008) si
bb2 29+

alinushca spune:
citat din mesajul lui fluturasha23 Referitor la cumparaturi, mai precis termometru, aveti grija ce cumparati ca sunt multe pe piata de 100-150-200 ron, era cat pe ce sa iau si eu de la baby expo unul scump de la nu stiu ce firma medicala. Bine ca nu m-am grabit. Am luat de la farmacie de la firma omron-15 ron si sunt f multumita de el. 25+ ![]() |
Numai din cele care se pot baga in fundulet! Orice alta varianta (si mai ales alea care cik se pun pe frunte sau se baga in ureche) te pacaleste rau rau de tot! Si cand face vreodata febra f mare bebe vrei sa stii f precis cat are si nu sa te inseli cu vreo juma de gad sau si mai mult...
Mami de

beatrice75 spune:
So, voi spuneti ca in materie de sterilizatoare, Philips Avent ar fi the best. Ok, vad ca-s in jur de 450ron.Incalzitorul este in jur de 100Ron, asta inseamna ca le voi cumpara de pe acum de la Baby Expo numai daca voi gasi ceva la oferta.
Fetele care vor merge la Baby Expo (printre care si eu!)as propune sa postam pe forum anumite lucruri pe care le-am gasit la oferta sau care ni s-au parut interesante si le-am achizitionat.
S-a mai aflat ceva de cursurile de la Filantropia?
Azi imi vine pachetelul de la bebelul 29+

mirunam spune:
Neataaaaa!!!
Ratusca, nu am dezertat, cand ajung acasa am niste preocupari de babuta, semi rusinoare: cos . Pe mine m-a apucat sindromul cuibului din iunie si acum nu mai rezist. Cum nu mi-au placut deloc lenjeriile pe care le-am gasit pentru bebe am hotarat sa ii fac eu lenjrii uni cu broderie... si m-am pus pe treaba.
Doura, e ca la promouri, intai pun albumul, va starnesc curiozitatea si nerabdarea si peste vreo 2 saptamani pun si poze! Glumeam . L-am refacut pentru ca Lidia spunea ca nu am poze si nu vedeti cu cine vorbiti zilnic. Am uitat insa sa le si incarc
. Oricum incarc pozele vechi, prea mult nu am pentru ca sunt fotograf de regula.
Madalina, ai grija cu arsura. Eu am avut una oribila acum un an si am scapat cu bine si fara semne cu plasturii speciali URgo. Ii recomand cu caldura. Eu am facut o mare prostie. Am lasat toarta unei crati deaspura unei flacari si apoi am prins toarta cu degetele si parte din palma... mirosea a piele prajita in toata casa
Sashenka, spor la cumparaturi. Nu te invidiez. Am urat acest gen de cumparaturi. Dintre nume eu votez Rares. Oricum toate sunt frumoase, mai putin folosite (cu exceptia lui Tudor care e la mare moda) si nu au diminutive . Ai grija totusi ca Silviu = Sile pentru multi
fetele
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin
29 +