Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 7

JoAnn spune:
vmadelain sa treaca durerea cat mai repede.
si eu m/am ars odata cu ulei incins...si stiu cum e...oribil...
crema de galbenele e f. buna.

ukume24 spune:
Buna dimineata fetelor,
vmadelian ini mare tare rau de arsura ta. Sper din suflet sa aiba efect cremele si sa treaca durerea.
Vreau sa va intreb si eu ceva: am o durere groaznica in partea dreapta sus, fix sub san, asa ca si o durere de coasta.Ma durea de mai demult ce-i drept si nu i-am dat importanta dar azi ma doare mult mai rau si a radiat durerea si in sparte fix in acelasi loc. Aveti idee ce poate fi? ar trebui sa il sun pe doctor sau e pur si simplu din cauza ca creste bebe si impinge organele in sus? Va rog mult sa imi raspundeti daca stiti sau vi s-a intamplat ca nush ce sa fac 26+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

ratusca83 spune:
neata burtici!!! va invit la o cana de ceai cu lamaie..
nu pot sa cred ca am dormit toata noaptea...cred ca de la vreme..
Azi mergem la eco..abia astept sa vad pe bebe.
Sugubina in fiecare zi ne binedispui..ms pt sfat,chiar ma intrebam de ce este fibrinogenul asa mare,in conditiile in care la inceputul sarcinii era in limite normale. O sa vad ce zice azi si dr.
joann te poate durea soldul si din cauza pozitiei..banuiesc ca stai mai mult pe partea stanga...mie dr mereu imi spune "cat mai mult pe stanga" sa stau.
madalina imi pare rau ca te-ai fript. sper sa treaca repede.
miruna,ana,alexxia,doura,adi, beatrice si toate burticile de ursuleti multiiiiiiiiiii
27+ si ingeras in ceruri

ratusca83 spune:
ukume24 poate fi si din cauza sarcinii..si eu mai simt uneori intepaturi sub coaste...daca vezi ca durerea persista suna dr ca sa te linistesti.27+ si ingeras in ceruri

JoAnn spune:
ratusca sa vii cu vesti bune
ai dreptate stau mai mult pe stanga
offf...ce plictisealaaaa...si abia e 8 si ceva ...

JoAnn spune:
ratusca dar tu nu stii inca ce ai la purtator????

ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn ratusca dar tu nu stii inca ce ai la purtator???? ![]() ![]() Forever,Michael |
ba da stiu...o sa avem o fetita cu fundita

fluturasha23 spune:
Referitor la cumparaturi, mai precis termometru, aveti grija ce cumparati ca sunt multe pe piata de 100-150-200 ron, era cat pe ce sa iau si eu de la baby expo unul scump de la nu stiu ce firma medicala. Bine ca nu m-am grabit. Am luat de la farmacie de la firma omron-15 ron si sunt f multumita de el.
25+

Vasari spune:
Madalina, of. Trebuie sa vada neaparat si un dr, macar cel de familie, pot fi f periculoase arsurile.
Ukume, poate fi din cauza sarcinii.
Sugubina, trebuie imortalizat momentul!:)
Hera, se pare ca exact acelasi virus l-am avut si noi.. azi dim nu a mai facut temperatura. Sper sa fi trecut. De la supozitor de novocalmin i-a scazut temp la 35,5 asa ca e posibil sa fie si asta motivul pt care nu a crescut inca temperatura. Sa vedem...
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 25+

Vasari spune:
Ii aratam aseara Mariei pozele de la eco morfofetala ale ei si ale surioarei. In plicul ei am gasit si biletul de iesire din spital, iar in partea de jos sunt scrise
Recomandari/regim/medicatie:
-Alimentatie la san la cererea copilului (ziua si noaptea);
- alimentatie exclusiv la san pana la 4 luni (fara ceai, suc de fructe, legume si cereale);
- diversificarea alimentatiei obligatorie la 6 luni;
- prelungirea alimentatiei la san pana la 2 ani si peste.
apoi un fel de note:
1. Alimentatie naturala la cerere;
2. Ingrijirea tegumentelor si bontului ombilical cu alcool si Baneocin pudra;
3. Profilaxia rahitismului cu Vigantol 2 picaturi per os/zi din a 14-a zi de viata
4. Dispensarizare in reteaua de pediatrie
De prisos sa spun ca la externare mi s-a recomandat lapte praf, cei mai multi pediatrii nu sunt pt alaptatul la cerere, sa nu mai spun ce ochi fac atunci cand aud de alaptat peste 1 an.:) Diversificarea "obligatorie" la noi nu a mers decat dupa 1 an si 6 luni.
Interesant insa de vazut si pozitia lor oficiala.
Pana la urma cine are ochi de deschis ii deschide, pacat ca nu suntem mai mult ajutate de pediatrii. Asta mi se pare f trist. Sunt 2 scoli de pediatrie in Europa si ai nostri inca adera la scoala veche, estica, prea putini se documenteaza cu adevarat.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 25+