Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

gata,sunat dr,m-am linistit.D]
da' raman dobitoaca!
bag utrogestan si-un ginypral, pe langa nos pa!
io-s -n top .sigur !

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

cred ca si eu sunt in top, am alunecat acum vreo luna pe gresie in baie pe toata partea dreapta. Nu am intrat prea tare in panica pt ca am simtit-o pe bebelina imediat si am facut 2 eco de atunci.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ce mai faci anaaaa..nu mai ai timp de noi?

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

si ral_eli a cam disparut..eliza ????..liana.berbecam vazut ca ai mai pus poze noi dar nu prea mai stim de tine..alina(din olanda)?????un update te rugam si cateva poze ..

si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna seara burtici!

Vad ca ati fost cuminti in wk si nu ati umplut capitole intregi!

Sunt ft recunoscatoare fetelor care ne impartasesc sfaturi si experiente trecute cu bebeii lor! Multumim ft mult, notam si bagam la cap!

Vasari si Hera Multa sanatate fetitelor si sa dea DD sa aiba o recuperare rapida!

Alexxia Si eu votez pentru Adina Maria. Mi se par ft frumos!

Letzy81 Ema Gabriela suna excelent, si imi pare rau ca te confuzez, dar imi place ft mult si Clara Gabriela! Voi mai aveti timp sa va decideti!

Gabriella Ft bine ca ai sunat medicul, pt linistea ta! Si eu am cazut de pe scari in concediu in Istanbul si m-am dus la urgenta sa stiu ca bebelina mea este in regula! Nu pot sa descriu in cuvinte ce spaima am tras...te inteleg!!!

Eu nu prea am intrat, caci ieri dupa ce m-am intors de la sot am vrut sa fac niste clatite, si am reusit sa ma ard FT RAU la mana dreapta, , m-a intepat inima 2 ore de la cat ma ustura, la 2 din degete am carne vie! Am luat o crema care zice farmacista ca e ok in sarcina, e cu naturala cu extracte de galbenele, musetel si luminita noptii, insa imi este ft teama sa nu se infecteze..., vineri am o cununie civila, iar sambata nunta, la care oamenii asteapta sa le fac poze, deh, am aparat bun si stiu!! Sper sa fiu in stare...

Mi-a luat 100 de ani sa scriu mesajul asta, asa ca pana la imbunatatiri, va urmaresc si sper totusi sa mai pot scrie din cand in cand!

Va pup cu drag pe toate si va doresc o noapte cat mai odihnitoare!

Madalina26+

Mergi la inceput

madalina te si ser sa-ti treaca arsura ..si sa nu lase semn..eu stiu ca galbenelele sunt un bun cicatrizant

si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

allexxia_m Adriana e numele mamei mele; mereu imi zice ca nu ii place ca suna dur partea cu dri..Adina e alta treaba.

ratusco si eu am fibrinogenu mult crescut; scrie pe la explicatii pe sfatul medicului ca e din cauza sarcinii si poate fi si din cauza medicatiei cu metildopa (continuta de Dopegyt medicatia mea pt tensiune)

ALEXA1985 tine cont de faptul ca Andreea e un nume extrem de comun. Clara e special intr-adevar..Mie cineva imi spunea ca sa ma duc la locurile de juaca si sa aud acolo cum ii striga pe copii: alea sunt numele trendy acuma si comune..si asa ai o varianta sa alegi.

letzi Liana Maria e foaarte frumos!!

gabriella .catrinel?? De unde ? PS:Ilinca va fi una din Pufice orcum.deci imi place mult. Am auzit ca vine de la sf Ilie?

vmadelain saracuta de tine te-ai aars!vai,Ai grija de tine , multi pupici.

Fetele azi m-am tuns-adica mi-am egalizat parul si am taiat destul din el sa arat ca o mare duamna si sa se aranjeze si el. Si pedi. Am dejtele rosii si sexi la naiba..

Hai k ma ustura oki tre sa merg la patucinizare. vorbim maine

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

allexia, votez adina maria.

alexa, votez clara andreea.

sugubino, tot zurla ai ramas! in alta ordine de idei, da, ilinca vine de la ilie.

Adi +25 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Si mie imi e putin teama sa nu imi aduca tot felul de viroze de la gradi. Acum 2 ani, cand era Ioanna primul an la gradi, mai mult statea acasa bolnava decat la gradi, iar Iorgos lua si el tot ce aducea ea. Anul trecut a fost mai bine si eu sper ca Ioanna si Iorgos sa fie destul de imuni anul asta sa nu mai aduca si mai ales sa nu-i dea lui bebe. Noi nu prea avem cum sa-i separam, doar ca eu o sa trebuiasca sa stau inchisa in dormitor cu bebe pana le trece, iar sotul sa se ocupe de cei mari :(. Doamne ajuta si fereste !

La Iorgos nu a fost asa de rau ca el deja avea 8 luni cand a inceput Ioanna sa mearga la gradi. Plus ca ea mergea la un fel de centru de preocupare care aveau doar o singura grupa cu pana la 12 copii. Anul asta o sa mearga Iorgos acolo, iar Ioanna la stat, daca or sa fie locuri.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata! O zi frumoasa tuturor!

vmadelain multa sanatate!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

neatza fetili

de o bucata de vreme ma doare soldul stang ingrozitor...mai ales noaptea...

sugubina ce noroc pe tine ca poti merge la coafor ...
si eu am nevoie urgenta de asistenta de specialitate, dar nu are cine sa ma duca ...
poate am noroc si ploo zilili astea si nu lucreaza al meu barbat si ma deplaseaza si pe mine...ca nu vreau sa ma gaseasca ale mele bubuline ca pe

26+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput