Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m gabriella nu stiu sigur ce sa-ti zic ... si eu m-am lovit de o usa in casa, m-am zgariat putin pe burtica dar nu m-a durut nimic cum descrii tu dupa lovitura daca ti se pare suspecte aceste dureri suna-ti doctorul si stai linistita intinsa in pat pana atunci 30+ |
si ce sa-mi spuna?ca-s cretina?
am bagat un nos pa si stau pe pat
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
am umblat si lelea prin oras ,la shopping , am ridicat si-un bidon de apa de izvor de 5 kile de era sa-mi clacheze barbatu', am facut si mancare si poate s-au adunat !
se vede c-am scapat o dupa amiaza singura prin casa !
Gabriela
gabriella1 spune:
gata,sunat dr,m-am linistit.D]
da' raman dobitoaca!
bag utrogestan si-un ginypral, pe langa nos pa!
io-s -n top .sigur !
Gabriela
allexxia_m spune:
gabriella eee, dar de ce sa-ti spuna ca esti nebuna?
se poate intampla oricui, eu la mine acasa si tot m-am lovit de usa cu burtica noaptea cand m-am dus la baie, dar in alta parte ma misc cu mai multa grija ca am observat ca nu mai am simtul spatiului care imi trebuie pentru mine si burtica
Adica mi se pare ca as avea loc si ... surpriza nu am loc cu burtica ....
30+
allexxia_m spune:
citat din mesajul lui gabriella1 gata,sunat dr,m-am linistit.D] da' raman dobitoaca! bag utrogestan si-un ginypral, pe langa nos pa! io-s -n top .sigur ! Gabriela 25 + viitoare mami de Tudor Andrei "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
foarte bine ca ai sunat, ce s-a comportat urat cu tine?
ma gandesc ca doar nu esti nici prima si nici singura care s-a mai lovit la burtica, la cate gravide a vazut doctorul sigur s-a mai intamplat
30+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui allexxia_m gabriella eee, dar de ce sa-ti spuna ca esti nebuna? se poate intampla oricui, eu la mine acasa si tot m-am lovit de usa cu burtica noaptea cand m-am dus la baie, dar in alta parte ma misc cu mai multa grija ca am observat ca nu mai am simtul spatiului care imi trebuie pentru mine si burtica Adica mi se pare ca as avea loc si ... surpriza nu am loc cu burtica .... 30+ |
nuuuuuuuuuu,n-a zis dr nimic de rau.io am concluzionat si mentin .da' bine ca m-am linistit.
trebuie sa fiu fff atenta desi a zis ca nu-i traumatism, ca fff greu ajunge la bb .
da' io vaca
a zis ca n-am deranjat-o cu nimic, sa stau linistita si la sfarsit m-a pupat face mereu !Foarte draguta si atenta, si inafara de flori de la mine /sot nu primeste nimic !
Gabriela
sunset_zuzi spune:
intrebare pentru fetele cu mai multi copilasi: nu va este teama ca cei mici care merg la gradi sa vina acasa cu diverse viroze, raceli si sa ii imbolnaveasca si pe bebei ...mai ales ca nastem in perioada de iarna cand sunt "ff la moda" virozele mai ales printre copii
Doamne ai grija si de noi 27+
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi intrebare pentru fetele cu mai multi copilasi: nu va este teama ca cei mici care merg la gradi sa vina acasa cu diverse viroze, raceli si sa ii imbolnaveasca si pe bebei ...mai ales ca nastem in perioada de iarna cand sunt "ff la moda" virozele mai ales printre copii Doamne ai grija si de noi 27+ |
sincer mie imi este frica dar ce pot face??? o sa fim o familie mare, fericita si mucioasa. eu deja m-am obisnuit de la sasha si iustin. aveam dati cand erau in carantina unul la etaj si unul la parter...a fost crunt mai ales ca plangeau unul dupa altul pe scari si pana la urama tot s-au imbolnavit amandoi.
cat despre nume de fete...de cand eram cu iusti in burta numele de fata era deja stabilit la Clara numai ca am facut 3 baieti si nu era sinonim ptr nume de baiat.
gabriela eu zic sa stai linistita cu lovitura....eu cand aveam 6 luni jumatate cu iusti in noaptea de revelion m-au lovit cu un artificiu in burta, am fost in stare de soc iar pe sotul meu nu l-am vazut niciodata asa...cred ca daca avea un pistol ii omora pe toti. din fericire a fost totul bine, dar ptr linistea ta, daca vrei poti face o eco.
Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
gabriella1 spune:
gata, inchin steagu'
pi maini la 5 trecute fix ,c-avem program de papat!
noapte buna,burtici
Gabriela
ukume24 spune:
hello dragele mele,
Voiam numai sa va anunt ca am reusit si eu intr-un final sa pun cateva poze cu mine. Nu de alta dar mi-era deja rusine de voi.
Promit ca de acum pun mai des... inceputul a fost mai greu.
Pusic, noapte buna
26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!