Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Allexxia si eu am aceeasi problema.Nu ne putem decide pt un nume. Mie imi place mai mult Adina Maria. Inainte sa ne casatorim ne gandeam la anume pt copii.Ne placea mult Ema-Gabriela sau Luca pt baietel. Acum n-as prea mai vrea Ema,mai ales dupa ce am pierdut 2 sarcini desi sotului ii place la fel de mult Ema_Gabriela. Am cateva variante,poate ma ajutati si pe mine: Maya-Gabriela Eva_gabriela Clara-Gabriela si mai nou Sandra-Gabriela Cred ca fii-mea o sa fie o nehotarata FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 30+ |
eu nu cred in intamplare, daca ti-ai dorit de dinainte numele asta, as ramane la el, adica: Ema Gabriela
30+
celesta spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 nici eu nu ma pot hotara . Am ceva variante. Andreea va fi sigur , dar poate ma ajutati si pe mine cu o idee : Clara- Andreea Maya - Andreea Andreea - Lavinia Andreea - Natalia Andreea - Nicoleta. Ce spuneti? 28+ |
mie-mi place Clara Andreea
30+
ratusca83 spune:
citat din mesajul lui douradoudou miruna se face ca nu ma aude:a uitat sa puna poze in album alexa, mami de [red]Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[/b] si 29+ cu |
miruna,noastra cred ca a fost ocupata tare azi..nu prea a stat cu noi la vorba
27+ si ingeras in ceruri
ralucaspm spune:
Letzy, Sandra-Gabriela.
Nici noi nu am gasit inca nume si nici macar variante. Mie imi place mult Raul, dar sotul nici nu vrea sa auda.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 24+
amelia_ilie spune:
Bine v-am gasit burtici!
Azi am absentat absolut motivat (munca de 3 oameni la serviciu, si continui si acum pana ... pe la miezul noptii probabil).
LA MULTI ANI tuturor Alexandrelor si Alexandrilor!
Imi place ca vorbiti despre nume. Noi suntem absolut nehotarati, nu ne place niciunul. Cautam in continuare. Oricum va fi un singur nume, numai sa-l gasim .
Hainute de bebe o sa incepem si noi sa cumparam abia prin noiembrie probabil (si la baby expo de acum), pentru ca pana atunci voi fi super incarcata la serviciu.
Va las acum, va urez o seara superba! Daca mai apuc sa intru mai scriu.
24+
gabriella1 spune:
m-am lovit la burtica de o oglinda laterala de la o masina
nu m-am lovit fff tr,dar destul.
nici nu mai stiu cum sa zic,m-am lovit undeva cam intre buric, ficat si stomac. m-a durut cateva min stomacul,acum ma dor ovarele si putin in prag.
pana maine seara cand merg sa fac dexa si echo,o iau razna.
E GRAV?
Bai, sunt CEA MAI MARE DOBITOACA !
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
allexxia_m spune:
gabriella nu stiu sigur ce sa-ti zic ...
si eu m-am lovit de o usa in casa, m-am zgariat putin pe burtica dar nu m-a durut nimic cum descrii tu dupa lovitura
daca ti se pare suspecte aceste dureri suna-ti doctorul si stai linistita intinsa in pat pana atunci
30+