Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 3
letzy81 spune:
Alexa eu votez pt Andreea-Natalia
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
30+
letzy81 spune:
Mai am 2 variante
Liana-Gabriela(dar parca nu prea merg impreuna)
Liana-Maria
Carmen-liana(e numele meu)
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
30+
allexxia_m spune:
ALEXA eu tot la Clara raman desi si Natalia imi place mult
Doura nu stiu de ce la noi mai toti avem cate 2 nume, poate pentru a avea copilul si un nume de sfant sau pentru a multumi si parintii si nasii
nu stiu sa-ti spun exact de ce dar cam asa e, majoritatea avem 2 nume, si majoritatea copiilor au 2 nume
30+
gabriella1 spune:
daca aveam fetita ii puneam
Ilinca
sau
Catrinel
urmate de un Sophia sau Nicole
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
allexxia_m spune:
gabriella esti o dulce, tot te mai gandesti si la nume de fetita!
eu zic ca sunt cam mici posibilitatile sa mai greseasca sexul la varsta asta de sarcina
30+
Vasari spune:
Hera, Maria acum papa chiar bine. Ea de obicei tot dupa ce trece boala refuza mancarea.
Cristina, cred ca e cel mai bine asa. Cat e lista de asteptare de la Nicholas? Adica mai aveti alti copii in fata? Noi eram nr 6 la program scurt, dar la program lung mai era un loc. :)
Sotul meu ar fi vrut pentru fata Smaranda, Zamfira, Rodica si altele vechi. :) Noi suntem complet nehotarati. La Maria ne-am hotarat cand am vazut-o.
Edit: eu as vrea Petra, mie mi se pare romantic.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 25+
Vasari spune:
A, si noi suntem amandoi pentru un sg nume. Ne plac lucrurile simple. (Btw, eu am 2 nume, dar al doilea, Mihaela, m-a deranjat mereu, am acceptat doar Alina.:) )
Bine, la cat de greu ne hotaram la un nume, nici nu cred ca am fi in stare la 2, desi impreuna sunt de acord ca pot avea o muzicalitate.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 25+
letzy81 spune:
Vasari,pai la cat de nehotarati suntem mare minune sa gasim unul pana cand o sa nasc.Cred ca atnci cand o sa o vedem ii alegem si numele.
30+
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m vorbiti de nume ..... noi nu ne-am hotarat inca: Adriana Maria sau Adina Maria cautam cat mai multe pareri pro si contra, ma ajutati? 30+ |
Adina Maria (pt ca Adina ma cheama pe mine )
30+
douradoudou spune:
miruna se face ca nu ma aude:a uitat sa puna poze in album
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu