Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 So, voi spuneti ca in materie de sterilizatoare, Philips Avent ar fi the best. Ok, vad ca-s in jur de 450ron.Incalzitorul este in jur de 100Ron, asta inseamna ca le voi cumpara de pe acum de la Baby Expo numai daca voi gasi ceva la oferta. 29+ ![]() |
Eu zic sa arunci un ochi pe net inainte de a-l cumpara de la noi. Aici hotia e la ea acasa. Eu nu mai cumpar nimic din tara de 3 ani, cu exceptia jucariilor si a catorva lucruri pentru casa.
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
29 +
BraveGirl spune:
Neataza!
Fetele care vreti sterilizator, bibe, pompa, prosoape, etc, uitati-va si pe amazon.co.uk. multe de pe site le livreaza si in Ro. si in functie de firma care le vinde, gasiti si transport ieftin...iar preturile sunt super ok (de ex pompa Medela la noi e 700lei, pe site e 77 lire)
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Mirunam, eu tocmai mi-am pus in cosulde cump de pe amazon si un lego, si spre surprinderea mea, il trimit
Deci nici jucarii nu prea o sa mai iau de pe aici. Eu pt Arianna mai iau haine de la noi doar la reduceri. in rest de pe net. Pt mine nu prea pot, ca eu am masuri atipice. Adica cu greu imi gasesc haine...blugi iau de la Zara kids, pt 11-12 ani ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
fluturasha23 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinushca
Numai din cele care se pot baga in fundulet! Orice alta varianta (si mai ales alea care cik se pun pe frunte sau se baga in ureche) te pacaleste rau rau de tot! Si cand face vreodata febra f mare bebe vrei sa stii f precis cat are si nu sa te inseli cu vreo juma de gad sau si mai mult... Mami de (28.10.2008) si bb2 29+ ![]() |
da, buna completarea, uitasem sa precizez acest aspect important
25+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Mirunam, eu tocmai mi-am pus in cosulde cump de pe amazon si un lego, si spre surprinderea mea, il trimit ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 30+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Corina nu vreau sa te descurajez, eu am incercat pe Amazon sa comanda 3 Lego-uri. Unul enorm, un santier, si doua mici, format similar cu o coala A4.
La 2 zile mi-au confirmat expedita, cu detalii despre perioada de livrare, faptul ca au pus transport express bla bla
. Era cadoul de 1 iunie deci Emanuel stia Dupa ce a trecut perioada de livrare m-au informat ca nu pot onora comanda pentru ca Royal Mail nu trimite colete supradimensionate. In fapt coletul nu a fost trimis niciodata.
Mi-am primit banii inapoi si am cumparat de la noi.
Oricum nu ma las
Onniex, la Chicco preturile sunt duble in Romania, numai pentru asta nu cumpar de la ei.
Beatrice, tot la Amazon ma refeream. Au mai fost doua sau trei site-uri bune propuse de Celesta
. Mergeam chioras ca sunt in germana dar nu e greu MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
29 +
mirunam spune:
Neuronul...
Beatrice totusi, de ce vrei sterilizator? Preconizezi ca nu vei alapta sau vei intrerupe devreme? Daca interupi pe la 8 luni nici nu mai ai nevoie de sterilizat.
Si asta va fi o dezbatere, eu am sterilizat pana la 1 an 1/2 dar nu a fost o idee buna
. Acum ma opresc mult mai devreme ![]()
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
29 +
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Neataza! Fetele care vreti sterilizator, bibe, pompa, prosoape, etc, uitati-va si pe amazon.co.uk. multe de pe site le livreaza si in Ro. si in functie de firma care le vinde, gasiti si transport ieftin...iar preturile sunt super ok (de ex pompa Medela la noi e 700lei, pe site e 77 lire) ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 30+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Cat costa transportul?
29+

beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui mirunam Neuronul... Beatrice totusi, de ce vrei sterilizator? Preconizezi ca nu vei alapta sau vei intrerupe devreme? Daca interupi pe la 8 luni nici nu mai ai nevoie de sterilizat. Si asta va fi o dezbatere, eu am sterilizat pana la 1 an 1/2 dar nu a fost o idee buna MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 29 + |
Nuuu, vreau sa alaptez cat se poate, dar nu stiam ca atunci cand intarc, sa zicem ca dupa un an, nu as mai avea nevoie de sterilizator!
29+

pe toate, fete curajoase!