Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 10
ratusca83 spune:
wowwww...super miruna ca ii faci tu lenjeria

..eu nu stau prea bine la acest capitol...cred ca am lipsit de la orele de lucru manual![]()
..
eu inca nu am cumparat nimic pt bebe
..nu ma lasa iubi..a zis dupa 32 de sapt..eu nu am pt bebe nici macar o caciulita....dar mai asteptam putin.
beatrice si eu am fost odata sa fac analize cu trimitere si era omor acolo..statea lumea la coada cu lista..erau unele persoane venite de la 5 dim ca sa stea la coada. sunt fonduri f putine si opameni f multi,mai ales batrani.
abia astept diseara intalnirea cu bebelusa

pupici multiiiiiiiii
27+ si ingeras in ceruri
sugubina spune:
Neata fetele
Azi am facut oki cam pe la noo ca a plecat Pufescu la servici.Imi place vremea asta cu nori si putin soare..si NU mai e caaald cat de tare. Am dormit destul de prost aznuapte=pe la 4 ma sculam sa manc piersici. Tare bine mi-au picat.
JoAnn ce crezi ca am mers pe jos pana la cuafor? Neee..cu Pufescu cu masheena ca nu sunt om de mers o statie pe jos. Ma apuca toate durerile, obosesc, simt burta tragand in jos..Deci m-a dus si m-a adus deacolo..
sashenka_h Horia/Rares fooaarte frumoase sunt.MAi ales Horia-nici nu e f comun.
beatrice75 buna idee cu postatul de oferte bune la Baby expo.Si eu voi merge - am inteles ca in timpul saptamanii ar fi bine ca nu e asa aglomerat.
sugubina
25+ cu Puficele

ioanast spune:
La noi a fost f greu cu gasirea unui nume de baiat care sa ne multumeasca pe toti 3. Acum au ramas in competitie: Tudor Petru sau Vlad Petru. Insa fi-mea nu se lasa, cred ca indiferent ce nume va fi in certificat, ea tot Tudor ii va spune pentru ca deja spune la toata lumea ca pe fratiorul ei o sa il cheme Tudor. Nu are nici o ezitare.
Despre sterilizator, si eu am alaptat exclusiv pana la 5 luni, insa mi-a trebuit sterilizator oricum. Voi nu ati plecat niciodata peste 3 ore de langa bebe si sa lasati lapte muls la frigider? Eu faceam asta de cel putin 2-3 ori pe saptamana. In plus, mai o apa, un ceai de colici, eu zic ca tb sterilizator din prima zi.
Si mie mi-e frica ca Irina va aduce boli de la gradi, sper insa in imunitatea pana la 6 luni a copilului alaptat, dar eu stiu daca o tine? O sa vad din mers ce o sa pot sa fac.
Vasari, la Nicholas, vecina mea a zis ca am fi primii pe lista daca renunta cineva, dar o sa vedem. Nu prea am inteles de ce se lamuresc dupa 1 septembrie ca gradinitele oficial incep pe 13 nu? Tu ai idee de ce a zis ca dupa 1 o sa vada exact cati s-au prezentat?
27+
si mami de Irina (10.02.2007)
danaint spune:
Neata fetelor!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 beatrice si eu am fost odata sa fac analize cu trimitere si era omor acolo..statea lumea la coada cu lista..erau unele persoane venite de la 5 dim ca sa stea la coada. sunt fonduri f putine si opameni f multi,mai ales batrani. abia astept diseara intalnirea cu bebelusa ![]() ![]() pupici multiiiiiiiii 27+ si ingeras in ceruri |
Intr-adevar e omor in primele zile ale lunii, cand au fonduri. E bine de stiut ca gravidele au prioritate, si poti intra in fata cozii ( testat de mine :d )
Beatrice, incropesc o lista cu site-urile mele preferate, si o postez
Pt bebe am cumparat mai multe de pe etsy.com. Sunt tot felul de lucrusoare facute manual, f originale, imi plac mult :)
Am luat de acolo si 2 tablouri, si mobile pt patut, si paturica...
s30
Lucas Petru
danaint spune:
Nu sunt mamica experimentata, dar despre sterilizator eu sunt decisa sa iau. Tati o sa vrea si el sa il hraneasca, si oricum, daca trebuie eu sa plec mai mult de 3 ore, sa pot sa ii las mancarica.
s30
Lucas Petru
beatrice75 spune:
Help!Off topic:Aveam o bluza alb cu negru si la spalat, partea neagra s-a dus pe partea alba. Cum o mai pot repara?Cu Vanish?Desi nu cred...
29+

sunset_zuzi spune:
salut burtici
azi dam de baut ca am schimbat semnatura si am intrat oficial in luna a 7 a 

Slava Domnului
sa ajungem toate cu bine pana la capat 
Aseara am fost la prietena mea si ma "cadorisit" cu 5 plase de hainute pt bebelina mea
eram asa de fericita pentru ca si hainutele sunt ff frumoase unele neimbracate niciodata pentru ca bebelina ei a crescut ff repede si nu a avut timp sa le imbrace pe toate
...asa ca am ce face acasa, nu o sa ma plictisesc...partea proasta este ca obosesc fff repede ![]()
Doamne ai grija si de noi
28+ 
ratusca83 spune:
sunset felicitari!!!! la cat mai multe saptamani inainte..
beatrice si eu am avut un articol de imbracaminte alb cu rosu,care la spalare s-a decolorat,dar din pacate nu a mai iesit cu nimic pata.
27+ si ingeras in ceruri
onniex spune:
Fetelor,
Pentru cine este la acest sfarsit de saptamana la mare sau care doreste sa aiba un motiv sa vina in Constanta:
http://www.babyboomshow.ro/
Este de abia editia a doua...
Va pup
pe toate, fete curajoase!
27+ 
eliza_cri spune:
neata fete
de maine fara net asa ca dau de beut pt ziua mea asa in avans 

sa imi traiesc ![]()
joi ajung in buc la medlife la echo cu prof pelinescu la orele 14 ..cum ies cum va anunt prin sms
in rest suntem ok va imbratisam si tinem legatura prin sms-uri 

25+
Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008