Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eliza LA MULTI ANI!!! Te asteptam cu vesti bune

fetelor ce mai faceti si voi de mancare? ca eu nu mai stiu ce sa fac...

fetelor nu v-am mai intrebat..cum mai stati cu contractiile??? la mine parca s-au mai rarit...sunt zile in care am mai multe si zile in care sunt mai putine

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Miruna, m-am dezumflat...cum sa nu trimita? sotul comanda la firma diverse si pana acum dc scria ca livreaza siaccepta comanda, nu ne-a anulat-o. Bine, acum inca nu am dat ok la comanda, ca mai caut cate ceva. E..mcar bibe de la Breastflow stiu ca trimit, asa ca tot comand ceva
Sterilizator...si eu am folosit inca din prima zi acasa...mai intai pt ammeloanele de silicon (nu reuseam sa alaptez fara ele, ca aveam ragade)si pt pompa de san. Apoi ma mulgeam in fiecare zi si stocam laptele in pungi sterile, asa ca sterilizam pompa, bibe..
Beatrice, la transport pt un lego mediu, 2 bibe, pompa san, perie de curatat bibe, imi cere 9.90 lire. sa vad acum, ca aseara am mai adaugat in cos, si trebuie sa intre sotul, ca el are parola si cardul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sashenkamie imi place numele horia..
beatrice nu cred ca mai sunt sanse sa iasa pata aia...nu era ok bluza daca s-a intamplat asa..
eliza si al multi ani cu 1 zi inainte

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

eu m-am apucat de sortat haine. I-am tot luat lui bubu si am zis sa ma uit ce mai am de la Arianna si merge si pt el si spre surprinderea mea, am un sac mare de hainute 0-3, ca dupa varsta asta nu prea mai merg, ca doar nu i-oi pune rochita am observat ca la inceput i-am luat Ariannei toate culorile, apoi am ajuns la muuullttt roz . Cred ca ma lovise ceva, ca altfel nu-mi explic.
Ma apuc sa spal hainutele si sa le calc ...cd le vad asa mici, ma topesc. A..m-am socat cd am vazut ce cap mic avea Arianna. Si cica a fost capoasa Dar cd vad caciulitele, mi-e teama sa tin in brate un bebe asa mic.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Stiu ca zilele trecute scria cineva de o durere ascutita, puternica in partea stanga jos de tot. Parca Elfica si zicea ca a fost si la dr. Asa am eu acum, sa iau un nospa?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris-Harieta spune:

Buna dimineata!...chiar daca m-am trezit devreme tot dimineata e la mine...in Brasov ploua deci e o vreme care te trage la somnic.
Nu am mai scris cam demult, acum doua saptamani am reusit sa mergem si noi la mare, intr-un mini-concediu, saptamana trecuta am fost la o nunta.....si astazi implinim 31 de saptamani. Ieri am fost sa o vedem pe bebelina, ne-a asigurat doctorul ca este totul bine dar pentru prima data nu i-am vazut fetisoara, imi era dor, dar ma multumesc ca am vazut picioruse , manute...capusor.
Noi ne-am hotarat de cateva luni sa o cheme pe bebelina noastra Timothea Erica. Pana acum nu sunt semne sa ne razgandim, poate doar cand o sa o vedem.
Pupici

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

m-am lovit la burtica de o oglinda laterala de la o masina
nu m-am lovit fff tr,dar destul.
nici nu mai stiu cum sa zic,m-am lovit undeva cam intre buric, ficat si stomac. m-a durut cateva min stomacul,acum ma dor ovarele si putin in prag.
pana maine seara cand merg sa fac dexa si echo,o iau razna.
E GRAV?

Bai, sunt CEA MAI MARE DOBITOACA !

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

gabriela, stai linistita, bebe n-a patit nimica....sunt sigura din experienta....si te intrec la dobitocenie ca eu in 3 cazuri din 5 cand ma dau jos din masina imi dau cu usa peste burta...aaaaaaaa! si mama a cazut pe burta cand era gravi cu mine in 6 luni fix peste o buturuga, si am iesit normala...cred

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

am umblat si lelea prin oras ,la shopping , am ridicat si-un bidon de apa de izvor de 5 kile de era sa-mi clacheze barbatu', am facut si mancare si poate s-au adunat !
se vede c-am scapat o dupa amiaza singura prin casa !

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

si nu mai ridica greutati, mie dr mi-a zis nimic mai greu decat o sticla de apa de 2 l

....eu va scriu pe masura ce citesc

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

intrebare pentru fetele cu mai multi copilasi: nu va este teama ca cei mici care merg la gradi sa vina acasa cu diverse viroze, raceli si sa ii imbolnaveasca si pe bebei ...mai ales ca nastem in perioada de iarna cand sunt "ff la moda" virozele mai ales printre copii

Doamne ai grija si de noi 27+

ba da, dar n-avem de ales...in perioada in care va fi cel mare racit nu va avea voie sa stea prea aproape de bebe...solutii nu prea sunt, ca doar n-o sa-l bag in carantina....si uite asa se va obisnui bb cu greul de mica

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice si eu simt tot felul de intepaturi...uneori mi-e frica,alteori nu le bag in seama...mai devreme ma intepa in jurul buricului,acum nu ma mai ineapa, alteori ma inteapa in vagin si tot asa..

am tot felul de obsesii..cand merg la baie imi analizez protej slipul sa vad cum este secretia...cana am contractii ma uit la ceas sa vad cate secunde ma tine..offff..paranoia

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput