Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
andreeacc spune:
sunset felicitari!
Eliza cri, la multi ani, tot in avans
!
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sunset_zuzi spune:
andreea saru`mana de urari 
ratusca eu stiam ca atunci cand simti intepaturi in vagin pot fi de la mici contractii care se resimt asa...asta am patit si eu si credeam ca am o infectie cu candida sau ceva
Doamne ai grija si de noi
28+ 
ukume24 spune:
mie nu imi raspunde doctorul la telefon 
pe de alta parte am vbit cu mama si a spus ca e normal ca impinge bebe in sus si de aceea ma doare. off 

26+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
andreeacc spune:
Ieri am fost la dr. Totul e ok, col lung si inchis.BB are cca 42 cm si 1639 gr, pare a fi mai mare un pic decat varsta ei.
Creier, inima, membre si alte cele normale si la locul lor.Nu am mai putu sa ii vad fata ptr ca era cu capul in jos si orientat catre spatele meu.
Urmatorul set de analize a zis sa-l fac la 34 de saptamani, ma mai duc la el peste 2 saptamani findca ne apropiem de luna 8.
Pentru arsuri 3-4 Rennie pe zi sau 3 Maalox.
IR-urile (spaima mea intretinuta de Iosup) a spus ca au relevanta doar daca se coreleaza cu tensiunea mamei si interziere de 2-3 saptamani in cresterea copilului.Asa ca a zis ca nu trebuie sa ma ingrijorez.
Si bineinteles, a zis cat mai putin efort acum pe ultima suta de metri.Despre nastere nu am discutat acum pentru ca la mine este cezariana clar, oricand dupa 38 saptamani insa vom incerca cat mai aproape de 40 saptamani...lucru pe care l-am stabilit de la inceput date fiind toate motivele: nastere anterioara prin cezariana, fiv si varsta.
sashekna, mie imi place Rares.
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
lorin7774 spune:
salutari la fete
cum zicea si Harieta, la noi ploua de azi dimineata intr-una si nici nu da vreun semn ca se va opri curand...
vreme buna de numarat bani, nu Gabriella ?![]()
am vazut ca vb de nume. noua ne lipseste ceva langa Antonia.
Eliza, am vazut ca tu ai combinat cu Stefania. Imi place! si LA MULTI ANI cu sanatate pentru maine.
alte sugestii ?
si mai am o problema existentiala - off topic : fiica-mea vrea camera rosu cu roz ! aveti ideea cum as putea sa zugravesc o camera rosu cu roz si sa nu arate ca naiba ???

zicea cineva de intepaturi sub san, in partea dreapta parca...si eu le am, dar pe partea stanga....de vreo 2 saptamani...e ca o durere intercostala si desi ma si trezeste din somn uneori, nu i-am dat importanta...m-am gandit ca are treaba exclusiv cu coastele mele si nu cu bb, asa ca nu am luat nimic. apare, trece, nu o mai bag in seama
nu am mai fost la dr meu de la 19 saptamani...cand m-o vedea ma da afara pe geam...
dar din ce am vazut pe la voi, eco se face pe la 28 de saptamani + analizele de sange. corect ?
mai am 2 saptamani...numai bine termin cu casa si ma mai linistesc si eu
astept idei pentru rosu cu roz...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
26+ 
BraveGirl spune:
Me happy...gasit scaun de alaptat, care se lasa pe spate si e din lemn alb. L-am gasit aici, i-am contactat si au zis ca mi-l livreaza: http://www.pedleybaby.co.uk/product_info.php?products_id=382{16}98{23}116{14}95
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
allexxia_m spune:
sashenka mie imi place Rares, asa il cheama si pe nepotelul meu 
Eliza La multi ani in avans!

lorin pentru camera fetitei tale, o idee ar fi sa o varuiesti intr-un roz pal si cu model cu floricele rosii. Alegi tu nuante care sa mearga.
30+ 
sugubina spune:
Fetele dupa ce v-am scris prima oara am facut dush si m-am dus sa la culc iar!!! Am dormit vreo doo ore. Cre ca e de vina si vremea si faptul ca am dormit cam prost asnuapte...
beatrice din pacate nu mai cred ca poti scoate la lumina bluza. Se stie ca vopseaua nu iese nu nimica..
andreeacc felicitari pt vestile bunee de la eco traiasca bebelina grasuta!
lorin7774 da de ce nu ai mai fost de la 19s? E intr-adevar destul de mult ..Asa e la 28s se mai face o eco cu morfo (pentru verificarea dezvoltarii cordului) si analizele din primul trimestru.
PS: da chiar tre sa faci camera rosu cu roz cum vrea ea? Poate o pacali si pui doar putintel rosu..
sugubina
25+ cu Puficele

ukume24 spune:
Lorin... eu spuneam de dureri si intr-adevar cum spui tu.. nu le-am dat importanta. Acuma insa vad ca m-am trezit astazi dimineata cu o durere destul de mare in acel loc<(probabil am dormit mai lut pe partea dreapta) si ma doare si spatele fix in acelsi loc( cred ca radiaza durerea)... maine e doctorul meu de garda si cred ca totusi ma duc pana la spital sa vedem ce zice.
26+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!