Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
Lidia_P spune:
buna ziua burtici,
noi am intrat sa va salutam si sa va spunem ca suntem bine
Eliza la multi ani si din partea mea!

Fetelor pana la urma voi ce ziceti sa avem 2 biberoane si sterilizator la nastere sau sa le luam mai tarziu?
Va 

pe toate
29+
Ianis Andrei
misticgirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 nici eu nu ma pot hotara . Am ceva variante. Andreea va fi sigur , dar poate ma ajutati si pe mine cu o idee : Clara- Andreea Maya - Andreea Andreea - Lavinia Andreea - Natalia Andreea - Nicoleta. Ce spuneti? |
Alexa, imi place tare mult Andreea - Natalia . Pupici!!!!
Claudia
28+
si
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl
lorin7774 spune:
Ukume, eu dorm pe stanga, deci probabil ca asa se explica durerile; dar niciodata nu au radiat pana la spate; mai bine la doctor, in cazul asta.
Sugubina, de atunci am mai fost la morfo de 22 de saptamani, dar la Buc la CMU, dr. gine. numai mi-a vazut rezultatele si a zis ca e ok. Eu m-am simtit bine, el nu m-a chemat si uite asa a trecut o luna. Dar recuperam noi in trimestru III...bebelina sigur a crescut ca o simt intr-una, zi si noapte, are ore de karate si box, ca altfel nu inteleg ce face acolo...
si multumesc de sfaturile cu zugraveala....o sa ma rezum la cat mai putin rosu, sa vedem ce iese.....desi nici rozul nu-mi place sub nici o forma pentru camera ei.....dar smecheria a reusit sa-l puna pe tati sa-i promita ca va fi roz cu rosu (lucru fara de stirea mea
in conditiile in care tati are probleme cu identificarea culorilor
) si acum ne scoate ochii ca i-am promis !!! recunosc ca suntem niste parinti nebuni manipulati de un copil.
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
26+ 
BraveGirl spune:
Eu sunt pro bibe si sterilizator la nastere. Arianna a primit biberon in spital, apoi pe la 2-3 sapt, a acceptat cu greu bibe cu lapticul meu, pt ca a trebuit sa merg la stomatolog si vreo 6 ore n-am putut alapta. Pt muls clar e nevoie de bibe, chiar dc nu ii dai laptele cu bibe, il dai cu lingurita, dc e un bebe care nu prea accepta sanul. Eu fac parte din mamicile care ar fi vrut ca al ei pui sa accepte si bibe. numai cine nu a trecut prin alaptare la 45 de min si noaptea, nu intelege ca la un moment dat esti disperata. Arianna a trecut peste bibe, direct la pai ![]()
Eu nu cred in faza aia ca vai, dc iei bibe esti tentata sa ii dai si sa renunti la san. pai ce ma tine sa ma urc in masina si sa cumpar atunci, dc chiar asta imi doresc? Eu am avut si LP in casa, pt orice eventualitate.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Lidia_P spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misticgirl
Alexa, imi place tare mult Andreea - Natalia . Pupici!!!! Claudia 28+ si Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl |
si mie tot Andreea-Natalia imi place dar as prefera sa fie invers....adica Natalia-Andreea
29+
Ianis Andrei
andreeacc spune:
Alexa1985, si eu tot pentru Andreea-Natalia as vota.
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
misticgirl spune:
Fetelor, eu scriu mai rar, dar va citesc. Mai urat este ca renovam bucataria, baia si holurile. Adica sotul renoveaza, eu supervizez si sterg praful
. Am inceput cu bucataria, apoi holul de la intrare si, in limita timpului disponibil, baia si holul mic. Toata mobila din bucatarie se afla in sufragerie, cu tot cu microunde, filtru de cafea etc 
La 4 plec spre casa, am de platit RCS-ul si intretinerea azi 
Va pup pe toate 
Claudia
28+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
andreeacc spune:
| citat din mesajul lui Lidia_P buna ziua burtici, Fetelor pana la urma voi ce ziceti sa avem 2 biberoane si sterilizator la nastere sau sa le luam mai tarziu? Va ![]() ![]() pe toate 29+ Ianis Andrei |
Eu am luat la primul copil si mi-au folosit ptr extra-laptele muls si pentru cateva zile cand din cauza unui tratament cu cortizon a trebuit sa ii dam bibe cu laptele meu congelat...plus motivele spuse de bravegirl.
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
JoAnn spune:
| citat din mesajul lui Lidia_P noi daca am fi avut fetita ne doream numele de Sara Andreea 29+ Ianis Andrei |
la una din bubulinele mele o sa ii zicem Sara Mihaela si la cealalta Gabriela si...inca ceva
26+ viitoare mami de gemene